Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

aš noriu Raudonoji karalienė, labai masina ta Obuolio akcija. Bet vis tiek labai brangu. Manyčiau palauksiu to plonais viršeliais ir mažesnio formato leidimo.

Kaži, ar visiem užsisakantiem iš svajonių romanų dovanų knygutę prideda? Noriu tik 2, bet jei gaučiau dovanų, būtų fainai biggrin.gif
Atsakyti
Iki kada ta "Obuolio akcija", maniau, jau baigės? Sakot, bus tas mažesnis formatas "Raudonosios karalienės", čia spėliojimai ar tikai bus? Irgi nenoriu pirkt pilna kaina, tiesiog norisi perskaityti ir šią dalį, o kažko ypatingo iš jos nesitikiu (skaičiau atsiliepimą, kad ši knyga praktiškai atkartoja "Baltosios karalienės" įvykius).
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 11 20, 22:05)
Siandien suskaiciau Aistringos naktys kitoje pasaulio puseje is Svajoniu.Zinokit nu superine knyga.Ir siuzetas idomus ir pateikta idomiai.Sekso be abejo daug bet jis nemaiso ir neerzina kaip daznai buna.Buvo momentu kad net susigraudinau,o sitai skaitant svajones nutinka retai.Cia net itampa islaikyta neblogai.Nezinau ar momentas geras ar tikrai nebloga knygute.Man labai patiko

Tai galėtumėt ją rekomenduoti? Aš labai galvoju apie šią knygutę - ir pirkt ją man ar ne? O iš Romantikės kolekcijos kas čia būtų iš geresnių?
Atsakyti
As dabar skaitau "Rytas po to", nu labai ciotka, liko gal 20 psl., su nekantrumu laukiu atomazgos. book.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 11 24, 12:53)
Tai galėtumėt ją rekomenduoti? Aš labai galvoju apie šią knygutę - ir pirkt ją man ar ne? O iš Romantikės kolekcijos kas čia būtų iš geresnių?

As tai is nauju perskaiciau Vicki Lewis Thompson " Žaidimas prasideda" ir Lori Foster "Provokuojantis žaidimas" , tai man asmeniskai Foster knyga labiau patiko , per du vakarus perskaciau,kazkaip idomesne buvo blush2.gif ax.gif bet tik mano nuomone smile.gif
Visai dar patiko Sandra Brown "Kaip liepia širdis",bet tai cia is senesniu turbut daug kas ja jau senokai perskaites.
Siuo metu irgi nebezinau kuria cia nusipirkt ,nes neturiu nieko skaitymui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 24 lapkričio 2011 - 12:10
O man "Kaip liepia širdis" nepavyko nusipirkti, neturiu jos ir dar neskaičiau, na tik ištrauką

Tai nieks nežinot/nenutuokiat kada Maximose bus akcijos/nuolaidos visoms knygoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 24 lapkričio 2011 - 13:36
O "Žavioji antrininkė" kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 11 24, 13:57)
O man "Kaip liepia širdis" nepavyko nusipirkti, neturiu jos ir dar neskaičiau, na tik ištrauką

Tai nieks nežinot/nenutuokiat kada Maximose bus akcijos/nuolaidos visoms knygoms?

Atrodo anis metais grudzio mensi buvo ,kaip tai pries kaledas smile.gif
As ir lb laukiu sitos akcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2011 11 24, 12:00)
As dabar skaitau "Rytas po to", nu labai ciotka, liko gal 20 psl., su nekantrumu laukiu atomazgos.  book.gif

Sita labai smagi knygute, truputi detektyvas, tai maloniai susiskaite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 11 24, 13:30)
O "Žavioji antrininkė" kaip?

Man visai patiko, nes Tango serija man tokia labai priimtina, bet šiaip toje serijoje buvo ir geresnių knygų 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Pradėjau N. Roberts Magregorus ir iš karto iškilo klausimas: knygas skaityti pagal išleidimą?
Pagal mane antroji lyg ir turėtų būti "Danielius ir Janas", o išleista "Serena ir Kainas" g.gif nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Nus, parsitempiau Roberts Nuotakų kvarteto pirmas dvi dalis. Parašysiu įspūdžius, kai perskaitysiu biggrin.gif

A, dėl Magregorų-man tai jokio skirtumo nebuvo, kuri pirmesnė dalis buvo. Logiškai gal ir Danielių reiktų pirmą skaityt, bet nebūtinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 25 lapkričio 2011 - 19:13
QUOTE(Mona187 @ 2011 11 24, 11:53)

Aha, drasiai.labai gera knygute.Aplamai tango serija man beveik visa patinka.Neskaiciau is praeito etapo kazkas su Paryzium.Ir dabar neturiu antros Zavioji antrininke.
Is romantikes man labai patiko Ponas tobulybe.Detektyvas,su linksmais elementais.Nebloga.Likimo vingis man nepatiko,parduodu saviske unsure.gif Beatodairiska meile labai neiprasto siuzeto,bet skaityti verta.Tiesa ten seni laikai-is karto po pirmo pasaulinio.
Kaip liepia sirdis man patiko.O sena.lt neziurejai,nera? mastau.gif
va ziurek Kaip liepia sirdis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 25 lapkričio 2011 - 20:07