Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Noe @ 2011 11 12, 12:09)
Merginos, patarkit smile.gif

Reik knygos dovanai anytai - kažko tokio, kaip "Tobula"  - ne per daug saldaus, ne per daug plono smile.gif
Patarkit, nes jau primiršau, ką esu beskaičius, o gal iš naujesnių kažkas labai sužavėjo? pioneers.gif

Gal kas ir perleistų tokią knygą, jei jos būklė ideali?

Na, man asmeniškai labai patiko Francine Rivers "Atperkanti meilė". Graži, jaudinanti, verčianti pamąstyti, knyga kuria išgyveni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 11 17, 17:21)
Na, man asmeniškai labai patiko Francine Rivers "Atperkanti meilė". Graži, jaudinanti, verčianti pamąstyti, knyga kuria išgyveni wub.gif

alijap, ačiū, anotacija suintrigavo, matyt, pirma pati perskaitysiu, tada ir dovanų dar kažkas gaus kitą egzempliorių - mačiau, maximoj akcija knygoms smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 17 lapkričio 2011 - 19:19
Skaiciau "Atperkanti meile", tikrai jaudinanti ir kabinanti knyga, paliekanti daug vietos apmastymams, leidzianti pazvelgti i kita medalio puse ir suprasti kad balta ne visada yra balta, o juoda ne visada juoda...
Atsakyti
Perskaičiau E. Rolls "Guvernantės kerus", apie buvimą guvernante ten iš tiesų rašo mažai. Knyga tokia vidutinė, tradicinė, tik nustebino, kad Džuljanas pasiūlė Kristei tapti meiluže, nes ji per prastos kilmės būti jo žmona. Na, to dar nė karto neteko romanuose aptikt, o ji net neįsižeidė ir svarstė tokią galimybę. Galiausiai apsidžiaugiau, kad to nebuvo, juk ypač tiems laikams moteriai tai įžeidimas wink.gif
Dar iš paskutinių skaitytų galiu paminėt E. Richards "Meilės mazgas", nėra tai saldus romanas, tik kad Svajonių romanų išleistas, tai kaip ir šiai temai priklauso. Kaip ir ankstesnėse trilogijos dalyse, daug dėmesio skiriama istorijai, miestelio bendruomenei, kraštovaizdžio išsaugojimui ir labai patiko, kad aprašomi jau susituokusios poros sunkumai - ne tik aprašomi, jie išsprendžiami (juk dažniausiai panašūs atvejai knygose baigiasi skyrybomis, nauja meile, a la ankstesnė buvo netikra, o čia parodoma, kad įmanoma jausmus atgaivint, tas patiko).
Atsakyti
Siandien suskaiciau Aistringos naktys kitoje pasaulio puseje is Svajoniu.Zinokit nu superine knyga.Ir siuzetas idomus ir pateikta idomiai.Sekso be abejo daug bet jis nemaiso ir neerzina kaip daznai buna.Buvo momentu kad net susigraudinau,o sitai skaitant svajones nutinka retai.Cia net itampa islaikyta neblogai.Nezinau ar momentas geras ar tikrai nebloga knygute.Man labai patiko
O va Orsiniu knyga tokia kaip cia pasakius.Viskas taip pat kaip ir kitose.Net dabar paemusi pavarciau kad atsiminciau smulkiau,nors skaiciau pries kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Aš kurį laiką buvau atitrūkusi nuo "Svajonių knygų". Savaitgaly perskaičiau Jennifer Crusie "Ko ji nori?" bei pradėjau, tiksliau įpusėjau Debbie Macomber "Geri siūlai". Pastaroji man patinka, norisi skaityti dar ir dar. O tuo tarpu "Ko ji nori?", ne. Kažko jai trūko, nežinau, nelabai skaitėsi. Gal kad prieš tai kitokių knygų paskaičiau: pastaruoju metu skaitytos knygos: Jodi Picoult "Kitas gyvenimas", Adele Geras "Prieš šviesą", Daniellle Steel "Namas" ir "Širdies plakimas" bei Diana Gabaldon "Svetimšalės" 2 ir 3 dalis. Tai čia per rudenį, ir tai visų neišvardinau. Och, reikia akis pasaugoti, o tai ir darbe prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 11 21, 08:29)
Aš kurį laiką buvau atitrūkusi nuo "Svajonių knygų". Savaitgaly perskaičiau Jennifer Crusie "Ko ji nori?" bei pradėjau, tiksliau įpusėjau Debbie Macomber "Geri siūlai". Pastaroji man patinka, norisi skaityti dar ir dar. O tuo tarpu "Ko ji nori?", ne. Kažko jai trūko, nežinau, nelabai skaitėsi. Gal kad prieš tai kitokių knygų paskaičiau: pastaruoju metu skaitytos knygos: Jodi Picoult "Kitas gyvenimas", Adele Geras "Prieš šviesą", Daniellle Steel "Namas" ir "Širdies plakimas" bei Diana Gabaldon "Svetimšalės" 2 ir 3 dalis. Tai čia per rudenį, ir tai visų neišvardinau. Och, reikia akis pasaugoti, o tai ir darbe prie kompo.

"Geri siūlai" ir man labai patiko pasiėmiau iš bibliotekos nieko labai nesitikėdama tai per savaigali perskaičiau bet kaip supratau, kad čia antra knyga reik ir pirmąją perskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakie: 21 lapkričio 2011 - 21:13
QUOTE(Dakie @ 2011 11 21, 21:13)
"Geri siūlai" ir man labai patiko pasiėmiau iš bibliotekos nieko labai nesitikėdama tai per savaigali perskaičiau bet kaip supratau, kad čia antra knyga reik ir pirmąją perskaityti.

Taip, yra dar "Krautuvėlė Gėlių gatvėje". Ir dar turi būti ir trečia dalis, bet jos dar neišvertė nieks, tai va ax.gif

Mano šiandieninis pirkinys - A. Stuart "Našlė". Tikiuosi, patiks. Nors šiandien dar jos nepradėsiu. Dabar skaitau kAPITONO hATERO nuotykiai.

O knygą pirkau Maximoj, paprašiau, kad pinigus nuskaičiuotų nuo ačiū kortelės, tai mokėjau 8,95 Lt vietoj 17,90. Bet visvien laukiu, kada bus akcija knygoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 21 lapkričio 2011 - 21:53
QUOTE(Noe @ 2011 11 17, 19:19)
alijap, ačiū, anotacija suintrigavo, matyt, pirma pati perskaitysiu, tada ir dovanų dar kažkas gaus kitą egzempliorių - mačiau, maximoj akcija knygoms smile.gif))

Nebuvo jokios akcijos, nu gal ir buvo, bet ne visoms knygoms. Aš laukiu, kada visoms bus akcija g.gif ax.gif
Papildyta:
Nebent buvo Obuolio leidyklos knygoms akcija, o aš laukiu, kada bus visoms ax.gif g.gif
Atsakyti
Akropolio maximose šeštadienį buvo visom knygom nuolaidos 40 proc. smile.gif Tai jau prisipirkau.
Atsakyti
Vis dėlto gerai tam, kas gyvena didmiestyje
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 11 23, 10:43)
Vis dėlto gerai tam, kas gyvena didmiestyje

Nu tikrai verysad.gif Mažesnius kažkaip pamiršta... o pirktų manau ne mažiau tongue.gif
Atsakyti