Merginos, patarkit
Reik knygos dovanai anytai - kažko tokio, kaip "Tobula" - ne per daug saldaus, ne per daug plono
Patarkit, nes jau primiršau, ką esu beskaičius, o gal iš naujesnių kažkas labai sužavėjo?
Gal kas ir perleistų tokią knygą, jei jos būklė ideali?
Donovanu knygutė visai nieko, aišku gal ne tokia įdomi kaip anos, bet visa nieko
o aš nieko neskaitau, viską perskaičiau
Pradejau skaityti Vitne. Na perskaicius kol kas 100 pirmu puslapiu, nepasakyciau kad ji mane kazkuo labai jau zavi. Siuzetus pagal ankstesniu knygu, Tikras stebuklas, Karta ir visiems laikams ir pan. sablonus. Mergina neisvaizdi, nemylima artimuju, paskui isauga i nepaprasta grazuole, del kurios beveik visi vyrai pameta galvas ir Vyras, kaip visada turtingas hercogas, is pradziu norintis su ja tik pasilinksminti, o paskui supranta kad isimylejo. Yra tikrai juokingu vietu, idomus ir smaikstus dialogai. Einu skaityti toliau.
Priekaistas leidyklai is mano puses, kad puse sios serijos knygu isleido plonais virseliais, o dali storais. Ir aisku kaina. Na knyga neplona, beveik 700 puslapiu, bet vis tiek truputi brangoka, tuo labiau jei perki kelias knygas, sumele nemenka susidaro. Turbut sekanti Maknot knyga bus apie Stivena Vestmorlenda arba is ju serijos
Priekaistas leidyklai is mano puses, kad puse sios serijos knygu isleido plonais virseliais, o dali storais. Ir aisku kaina. Na knyga neplona, beveik 700 puslapiu, bet vis tiek truputi brangoka, tuo labiau jei perki kelias knygas, sumele nemenka susidaro. Turbut sekanti Maknot knyga bus apie Stivena Vestmorlenda arba is ju serijos
QUOTE(Tinka @ 2011 11 11, 18:25)
Iveikiau Apzavetoja. nu jetus kaip sunkiai ir klampiai skaitesi. jei butu pirma serijos knyga, kitu net nepradeciau. uztai naujoji Foster knyga tiesiog slysta tapr pirstu. vakar pardejau, jau baigineju.
Nu nezinau-man patiko.Kitokia,bet patiko.
Foster naujos dar neturiu,bet visu taip isgirta Paslepta aistra man visai nepatiko.Suabejojau ar sit nauja pirkti
Na va, biagiau skaityti Vitnę.
Knyga skaitesi greitai, nors buvo vietu kurios erzino ir dialogai ne visai rislus, tekdavo versti lapą atgal ir skaityti nuo pradzių, kad suprasčiau apie ka kalba. Nežinau kodėl, bet mane šiek tiek erzino pats Vitnės personažas. Autorė stengėsi ją padaryti nenuspėjamą, užsispyrusią, išdidžią ir pan., bet vietomis jos logika buvo nesuprantama. Lygiai taip pat ir Kleitono personažas, jis padaro porą tokių neapgalvotų veiksmų, o paskui net neatsiprašo (nežinau, kas buvo sename leidime, bet manau ten irgi jis ją išprievartavo ir paskui suabejojo vaiko tėvyste), o Vitnė aš tau atleidžiu nes myliu... Nesakau, kad nepatiko, bet buvo vietų kurios manęs neįtikino, kad taip lengvai gali viskas būti išsprendžiama. Kol kas man Maknot kūryboje niekas nepralenke Tobulos.
Knyga skaitesi greitai, nors buvo vietu kurios erzino ir dialogai ne visai rislus, tekdavo versti lapą atgal ir skaityti nuo pradzių, kad suprasčiau apie ka kalba. Nežinau kodėl, bet mane šiek tiek erzino pats Vitnės personažas. Autorė stengėsi ją padaryti nenuspėjamą, užsispyrusią, išdidžią ir pan., bet vietomis jos logika buvo nesuprantama. Lygiai taip pat ir Kleitono personažas, jis padaro porą tokių neapgalvotų veiksmų, o paskui net neatsiprašo (nežinau, kas buvo sename leidime, bet manau ten irgi jis ją išprievartavo ir paskui suabejojo vaiko tėvyste), o Vitnė aš tau atleidžiu nes myliu... Nesakau, kad nepatiko, bet buvo vietų kurios manęs neįtikino, kad taip lengvai gali viskas būti išsprendžiama. Kol kas man Maknot kūryboje niekas nepralenke Tobulos.
Labukas
Šiaip ne taip įveikiau N. Roberts "Paiešką", knyga įdomi, bet man lėtai skaitėsi Pradėjau Howard "Medžioklės sezoną" kol kas labai gerai skaitosi, užkabino
Pirmame leidime, po pirmo karto jokio vaiko nebūna
Šiaip ne taip įveikiau N. Roberts "Paiešką", knyga įdomi, bet man lėtai skaitėsi Pradėjau Howard "Medžioklės sezoną" kol kas labai gerai skaitosi, užkabino
QUOTE(Simbulis @ 2011 11 12, 19:50)
Turbut sekanti Maknot knyga bus apie Stivena Vestmorlenda arba is ju serijos
Šita visai neseniai išleista (gal kokia 10 metų), niekaip nesuprantu kam perleidinėti knygas iš naujo lyg bandyti dviratį išrasti Aš neperku naujai perleistų, iš dalies dėl kainos ir dėl to kad nemanau jog labai jau ten skiriasi turinys QUOTE(Simbulis @ 2011 11 16, 09:00)
jis padaro porą tokių neapgalvotų veiksmų, o paskui net neatsiprašo (nežinau, kas buvo sename leidime, bet manau ten irgi jis ją išprievartavo ir paskui suabejojo vaiko tėvyste),
QUOTE(Daina @ 2011 11 16, 10:35)
Ne, nebuvo ir sitam, gal neaiskiai parasiau. Turejau omeny, kad jis du kartus taip neapgalvotai pasielge, pirma karta kai ja nusitempe i lova, o antra jau veliau, po vestuviu suabejojo savo tevyste
QUOTE(Daina @ 2011 11 16, 09:35)
Nu labas dienas Tai kad apkaltino gi ją kad vaikas ne jo, kai raštelį rado marškinėlius nuėjęs paimt.
Ei, merginos, nedraugiškos jūs ir abejingos svetimam galvos skausmui
Daina, gelbėk ir dalink patarimus
QUOTE(Song @ 2011 11 16, 12:33)
Nu labas dienas
Labas Pasikelsiu ir paskaitysiu.
QUOTE(Noe @ 2011 11 16, 16:04)
Ei, merginos, nedraugiškos jūs ir abejingos svetimam galvos skausmui
Aš su uošve nelabai sutariu, nieko jai nedovanoju, tai ir patarti nežinau ką Bet šiandien skaitau Howard "Medžioklės sezoną" tikrai nuotaikinga knyga, gaila kad iš bibliotekos, gal patiktų? Į Tobulą nesilygiuoja, bet sunku atsiplėšt, o jau prisijuokiau tarpais Nesaldi, neplona, ir truputis detektyvo, bet pagrindinė linija - meilės
QUOTE(Daina @ 2011 11 16, 17:32)
Labas
Pasikelsiu ir paskaitysiu.
Aš su uošve nelabai sutariu, nieko jai nedovanoju, tai ir patarti nežinau ką Bet šiandien skaitau Howard "Medžioklės sezoną" tikrai nuotaikinga knyga, gaila kad iš bibliotekos, gal patiktų? Į Tobulą nesilygiuoja, bet sunku atsiplėšt, o jau prisijuokiau tarpais Nesaldi, neplona, ir truputis detektyvo, bet pagrindinė linija - meilės
Pasikelsiu ir paskaitysiu.
Ačiū, einu ieškot