Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Oi kaip laukiu siuntinuko is svajoniu.Pastaruoju metu neuztaikau ant gero skaitymo
Va vakar skaiciau zymiaja J.Austin "Itikinejimas". Nu fui.Visa knyga tai tu laiku keliu seimu peripetijos-galima,negalima,mandagu ne.As pastoviai pamesdavau gija apie ka kalba,nes jau pavardziu vardu tai devynios marios.O meiles istorijos tik atgarsiai.Visikai neislaikyta itampa,siuzetas kiauras-tiksliau jo nebuvimas(ji vaziuoja ten,paverkia,tada vaziuoja ten,pabuna,tada pamasto...).Jauciu filmas turetu buti geresnis,nes Puikybe ir prietarai man patiko(su Colinu Firthu versija).O skaityti ja nuobodu schmoll.gif
Dabar jauciu bandysiu Roberts "Paieska"
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 10 31, 10:19)
Oi kaip laukiu siuntinuko is svajoniu.Pastaruoju metu neuztaikau ant gero skaitymo
Va vakar skaiciau zymiaja J.Austin "Itikinejimas". Nu fui.Visa knyga tai tu laiku keliu seimu peripetijos-galima,negalima,mandagu ne.As pastoviai pamesdavau gija apie ka kalba,nes jau pavardziu vardu tai devynios marios.O meiles istorijos tik atgarsiai.Visikai neislaikyta itampa,siuzetas kiauras-tiksliau jo nebuvimas(ji vaziuoja ten,paverkia,tada vaziuoja ten,pabuna,tada pamasto...).Jauciu filmas turetu buti geresnis,nes Puikybe ir prietarai man patiko(su Colinu Firthu versija).O skaityti ja nuobodu  schmoll.gif
Dabar jauciu bandysiu Roberts "Paieska"

"Paieška" aš skaičiau vasaros pabaigoje (gavau dovanų gimtadienio proga). Įdomu, tik skaitėsi man lėtai. Šiaip man patinka knygos kur yra detektyvas+meilė.
J. Austen "Įtikinėjimas" žadėjau kada nors perskaityti, kai knyga paklius į ranką. Tačiau perskaičiusi tavo atsiliepimą, visi norai baigia išgaruoti. Pradėjo nevilioti.
Aš dabar skaitau "Svetimtašės" 3 knygą. Pirmą knygą perskaičiau pavasarį, o dabar iš karto antrą ir trečią. Kai įsiskaičiau, tai visai nieko. Antra dalis įdomiai skaitėsi, o trečia ir pradžių buvo įdomiau, o dabar kai persikėlė veiksmas į 18 a., kažko trūksta. Gal vėl įsivažiuosiu ir bus įdomiu.
Atsakyti
aš vos prisiverčiau Įtikinėjimą perskaityti. Skaičiau siaubingai ilgai, nesinorėdavo net skaityti. Visas kitas Austen knygas tiesiog "prarijau", o ši schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 11 01, 13:58)
aš vos prisiverčiau Įtikinėjimą perskaityti. Skaičiau siaubingai ilgai, nesinorėdavo net skaityti. Visas kitas Austen knygas tiesiog "prarijau", o ši  schmoll.gif

nu va.As jau pagalvojau kad ir kito stokios.Pvz puikyb ir prietarai as neskaiciusi,maciau tik ta 4 daliu mini seriala.Super patiko.Pamaniau kad knyga bus neidomi,kaip ir Itikinejimas.Pastaroji nu tikrai prasta.Jei jau nevyksta jokio intensyvaus veiksmo,galetu bent meiles istorija rutuliotis.Bet cia ji tokia vos menama,jei herojai susitinka nieko nevyksta-jokiu piktumu,santykiu ar pan.Zodziu preskas tongue.gif

Atejo mano siuntinys,jeeeeeeeeeeee.Leksiu pasiimti ir skiatysiu,skaitysiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 02 lapkričio 2011 - 20:25
Aš dabar skaitau seriją (trilogiją) D. Deforž "Žydrasis dviratis" ir t.t. Labai patinka. Ir meilė, ir karas... Čia ne iš svajonių

Atsakyti
Gavau siuntinuka biggrin.gif Buvo ideta dovanele-Zaismingu kaledu(ta dviguba).Gaila kad abi istorijosjau skaitytos.Bet vistiek smagu rolleyes.gif
Dabar skaitau paskutini Dzerodu romana Kaledu dovanele.Nepasakyciau kad nerealiai idomus.Bet senai,oi kaip senai nebuvo tokios motereles-ne pelene,turi versla,gyvenima.Nesusileido i balute pries vyra,bet ir nebuvo nusiteikus priesiskai(kas budinga svajonem-arba myliu,arba nekenciu).Istorija ne nauja,bet nieko.

Juokingiausia kad net dvi knygutes su vos ne vienodu aprasymu-papludimy moteris sutinka nuoga vyra hihihi.gif
Laukiu savaitgalio,skaitysiu paskutine Donovanu knygute tongue.gif
Atsakyti
pasiemiau vakar Apzavetoja. ir nekabina. plia, taip tikejaus, po anu trijudaliu, kurios susivalge per pora vakaru. nezinau, ar as cia paciuozus ar kas.
vajoniu romnaniuku si kart bent jau dalis tikrai neblogai susikramte. ir orsiniai, ir dzerodai. muilas yra muilas.
Atsakyti
man tai patiko Jill Shalvis "Žavioji antrininkė" ir Elizabeth Bevarly "Skandalingas romanas" ir Lori Foster "Provokuojantis žaidimas" visai neblogas, nevisus dar perskaičiau, pradėsiu Brolius Orsinius skaityti smile.gif
Atsakyti
"Svajonių knygos" jau išleido "Vitne,mano meile" http://www.svajoniuk...ex.php?cid=5997
Valio thumbup.gif
Tik knygos viršelis man kažkoks nei šioks, nei toks
Atsakyti
nemėgstu tokių viršelių schmoll.gif visiškai nevykęs, nesusijęs su knyga. Šį kartą prašovė pro šalį
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 11 08, 09:54)
"Svajonių knygos" jau išleido "Vitne,mano meile" http://www.svajoniuk...ex.php?cid=5997
Valio  thumbup.gif 
Tik knygos viršelis man kažkoks nei šioks, nei toks

Tik kaina jau nemaza sakyciau.

O virselis man primena filmo plakata, irgi i panasius laikus orientuotas...
Atsakyti
Viršelis baisus. Dabar mąstau, ar man jos reikia iš principo g.gif
Atsakyti