Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 10 19, 13:40)
Dar klausimas - kur pastarąją nusipirkti? g.gif  (čia aš apie "Kaip liepia širdis")

Pabandysiu paziuret vietinej Norfoj savo smile.gif o dar vaziuosiu sestadieni Norfos Baze gal ten bus smile.gif
P.S. jei rasiu prainformuosiu ax.gif
Atsakyti
Kas ieško, tas randa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 10 19, 15:48)

Cia taip viena is iseiciu ,tik vienas niuansas kad man arciau ir turbut pigiau yra nusipirkt is parduotuves negu grustis i kita VLN gala smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 19 spalio 2011 - 14:59
Aš vėl ateinu ieškodama knygos puslapių. Gal kas turit savo bibliotekoje knygą 1999 m. leidimo Margaretė Pemberton "Vedybos iš keršto". Man reikia 205 psl., 509 psl. ir 510 psl.
Atsakyti
Perskaičiau "Žaidimas prasideda" labai patiko, šiandien skaitysiu "Ten ir čia" smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Tobula ir Kartą ir visiems laikams. Kartą ir visiems laikams nusipirksiu (jei dar rasiu, nes noriu turėt savo bibliotekoj). Tobula taip smarkiai neužkabino.
Atsakyti
Man tai TOBULA labai patiko,skaičiau daugybe kartu, suradau šia knyga pas mama bet tik kad rusu kalba, labai norėčiau ja isygiti lietuviu kalba, gal kas žino kur galima butu nupirkti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snezana J.: 24 spalio 2011 - 09:05
QUOTE(Snezana J. @ 2011 10 24, 10:05)
Man tai TOBULA labai patiko,skaičiau daugybe kartu, suradau šia knyga pas mama bet tik kad rusu kalba, labai norėčiau ja isygiti lietuviu kalba, gal kas žino kur galima butu nupirkti? smile.gif

Sunkus atvejis rasti lietuviskai. Na gal dar bibliotekose imanoma, bet siaip tai daugiau yra norinciu isigyti negu parduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 23, 16:50)
Perskaičiau Tobula ir Kartą ir visiems laikams. Kartą ir visiems laikams nusipirksiu (jei dar rasiu, nes noriu turėt savo bibliotekoj). Tobula taip smarkiai neužkabino.

O man jos abi labai patiko, net sunku būtų pasakyti kuri labiau. g.gif "Tobula" skaičiau susižavėjusi, bendradarbėm taip pat labai patiko. O "Kartą ir visiems laikams" pirmą kartą perskaičiau rusų kalba, labai labai patiko. Kai "Svajonių knygos" išleido lietuviškai, neiškenčiau ir nusipirkau. Skaičiau vėl su pasimėgavimu. thumbup.gif
Atsakyti
o man vat Tobula taip smarkiai neužkabino ir aš, tiesą sakant, nesupratau, ko čia visos dėl to knygos taip "svaigsta" blush2.gif man daug mieliau ir geriau skaitėsi "Kartą ir visiems laikams". Matyt, mane kabina kiti dalykai hihihi.gif
Atsakyti
Jau yra nauji svajonių romanai bigsmile.gif ir nauja Roberts Donovanų knygutė ir Foster nauja knyga thumbup.gif thumbup.gif ir istorinis naujas doh.gif Bankrotas gresia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 24 spalio 2011 - 15:10
QUOTE(Daina @ 2011 10 24, 16:06)
Jau yra nauji svajonių romanai  bigsmile.gif ir nauja Roberts Donovanų knygutė ir Foster nauja knyga  thumbup.gif  thumbup.gif ir istorinis naujas  doh.gif  Bankrotas  gresia  unsure.gif

Ir aš pamačiau. Norimų įsigyti knygų sąrašas dar pailgėjo. Aš mėgstu užsisakyti knygų vienu metu daug arba išlaukiu kai būnu Vilniuje ir perku tiesiai iš leidyklos.
Atsakyti