Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(mikki @ 2011 09 28, 19:31)
pirma karta svajoniu romaniuka tiek ilgai skaitau.Visai neveza  schmoll.gif

manęs šio leidimo irgi neveža schmoll.gif laukiu naujų biggrin.gif gal įdomesni bus..... ir išvis paskutiniu metu man niekas nesiskaito, gal persisotinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 10 09, 08:50)
Man taip pat iš Romantikės kolekcijos labiausiai patiko "Kaip liepai širdis", dar aš pridėčiau Elizabeth Lowell "Beatodairiška meilė".
Judith McNaught knygos labai patinka, kaip laukiu kokių naujų. Galėtų daugiau jų leisti lietuvių kalba.
Dabar aš kaitau Noros Roberts "Žiniuonė". Puiki knyga  thumbup.gif

Noros Roberts knygos beveik visos geros. Va užsakiau internetu naujas knygutes iš Romantikės kolekcijos, dabar laukiu kol atsius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snezana J.: 11 spalio 2011 - 21:08
Maknot "Tikras stebuklas" Vagos el.knygyne 18.79lt. Dar parašyta, kad knygyne 20.20lt su nuolaida.
Jude Deveraux Sugrįžimas į vasarnamį Vagos el.knygyne 11.58lt. Vagos knygyne12.45lt su nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 12 spalio 2011 - 13:08
Naują Roberts seriją Jotema pradėjo, meilą gavau. Niam, neskaityta serija clap.gif
Nuotakų kvartetas
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 10 13, 17:38)
Naują Roberts seriją Jotema pradėjo, meilą gavau. Niam, neskaityta serija clap.gif
Nuotakų kvartetas

Šaunu thumbup.gif Tik viršelis man neee schmoll.gif Roberts puslapyje originalus daug gražesnis blush2.gif user posted image

O teko kam nors pažaisti žaidimą "Vision in white" pagal šią N. Roberts knygą? Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 10 13, 18:00)
Šaunu  thumbup.gif  Tik viršelis man neee  schmoll.gif Roberts puslapyje originalus daug gražesnis  blush2.gif

Ai, dzin man tas viršelis, bile knyga gera būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 10 13, 18:17)
Ai, dzin man tas viršelis, bile knyga gera būtų biggrin.gif

Tikra Roberts fanė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka skaitot?
As nieko idomaus neturiu unsure.gif
Maciau Svajonese kelios naujos yra,bet kazkokios hm viena mistine,kita neaiski cool.gif
Nepamenu ar minejau kad perskaiciau Ko ji nori.Smagi knygute.Patiko.Kai kurie dialogai superiniai,juoko tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 10 18, 19:29)
Ka skaitot?
As nieko idomaus neturiu  unsure.gif
Maciau Svajonese kelios naujos yra,bet kazkokios hm viena mistine,kita neaiski  cool.gif
Nepamenu ar minejau kad perskaiciau Ko ji nori.Smagi knygute.Patiko.Kai kurie dialogai superiniai,juoko tikrai bus.

Perskaiciau viena is tu nauju. Zaidimas prasideda. Berods taip vadinas g.gif Man visai patiko, tokia smagi, veikejai ne milijonieriai, kas man labai prie sirdies biggrin.gif buvo ir smaiksciu dialogu. Aisku ne tiek, kiek Jenifer Cruisie knygose biggrin.gif Tik sios knygos anotacijoje keletas netikslumu yra.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As ir su panasiu klausimu kaip ir Mikki, ka cia gero paskaityti mastau.gif
Blaskausi tapr tos naujos knygos "Zaidimas prasideda" ir tarp is tu kur seniai yra siuloma "Kaip liepa sirdis " ax.gif Ir kuria cia nuispirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 19 spalio 2011 - 07:38
Vakar damušiau Sophie berg "Iš interneto į vedybų guolį". labai patiko. tokia atgaiva po Svajonių romaniukų.
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2011 10 19, 08:37)
Sveikutes  4u.gif

As ir su panasiu klausimu kaip ir Mikki, ka cia gero paskaityti  mastau.gif
Blaskausi tapr tos naujos knygos "Zaidimas prasideda" ir tarp is tu kur seniai yra siuloma "Kaip liepa sirdis " ax.gif  Ir kuria cia nuispirkt doh.gif

Dar klausimas - kur pastarąją nusipirkti? g.gif (čia aš apie "Kaip liepia širdis")
Atsakyti