Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(mikki @ 2011 09 27, 19:43)
As vakar baigiau narplioti S.Brown Baltasis karstis.Nelabai apie meile,bet po visu seiliu reikejo ko rimtesnio.Dabar jau noriu ko linksmo,imsiuos Ko ji nori.Tikiuosi pasijuokti  biggrin.gif
Dar bandysiu daskaityti Paslaptingasis suvedziotojas.Sunkiai einas,nu visai neidomi  doh.gif

Esu skaičiusi "Baltasis karštis". Neseniai perskaičiau S. Brown "Be žodžių". Ši knyga taip pat nelabai apie meilę, tačiau įtraukia, tiesa, ji man viena iš žiauresnių, kai kurios vietos grubios. Vartojamas tikras nusiklatėlio žargonas. O įtampa išlaikoma iki pabaigos.
Dabar skaitau S. Marton knygą "Nejuokauk su manimi". Nežinau kodėl, tačiau serija apie brolius Orsinius mane įtraukė. Internete radau, kad autorė parašė ir apie dvi seseris Orsini. Įdomu, ar lietuviškai jas išleis?
"Paslaptingas suvedžiotojas" turiu, tačiau kol kas neprisiruošiau. Manau pirmiau perskaitysiu Džerodų dinastijos 5 knygą bei pradėsiu Bado žaidynes (paskolino pirmą dalį).
Atsakyti
Nors ir ne apie meilę Brown knygą Baltasis karštis bet detektyvas geras smile.gif O dėl Paslaptingas suvedžiotojas, tai nusivyliau schmoll.gif Iš pradžių lyg ir buvo intriga, bet vidurį knygos ji dingo... Autorė mėgino parašyti šmaikščius dialogus, bget nelabai gavosi.. O galas jau toks nusaldintas, kad net skonis karstelėjo rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 27 rugsėjo 2011 - 19:29
QUOTE(daivak30 @ 2011 09 27, 19:13)
Esu skaičiusi "Baltasis karštis". Neseniai perskaičiau S. Brown "Be žodžių". Ši knyga taip pat nelabai apie meilę, tačiau įtraukia, tiesa, ji man viena iš žiauresnių, kai kurios vietos grubios. Vartojamas tikras nusiklatėlio žargonas. O įtampa išlaikoma iki pabaigos.
Dabar skaitau S. Marton knygą "Nejuokauk su manimi". Nežinau kodėl, tačiau serija apie brolius Orsinius mane įtraukė. Internete radau, kad autorė parašė ir apie dvi seseris Orsini. Įdomu, ar lietuviškai jas išleis?
"Paslaptingas suvedžiotojas" turiu, tačiau kol kas neprisiruošiau. Manau pirmiau perskaitysiu Džerodų dinastijos 5 knygą bei pradėsiu Bado žaidynes (paskolino pirmą dalį).

ooo Bado zaidynes jega.As trecios knygos laukiu rolleyes.gif
Paslaptinga suvedziotoja vis dar mucinu.Gal iki savaitgalio damusiu hihihi.gif pirma karta svajoniu romaniuka tiek ilgai skaitau.Visai neveza schmoll.gif
Atsakyti
Na mergaites gal kas dalinates "svajoniu ramanais" - pirksiu, o viena galiu keisti, nes prazioplinus nusipirkau nors jau tokia turiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2011 09 29, 15:14)
Na mergaites gal kas dalinates "svajoniu ramanais" - pirksiu, o viena galiu keisti, nes prazioplinus nusipirkau nors jau tokia turiu.  drinks_cheers.gif

kokiu butent nori?pas mane visa biblioteka,tik niekaip nesiryztu prasisluoti hihihi.gif rasyk ko noretum-jei turesiu pasiulysiu biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau Garwood Julie knygą "šešėlių šokis" labai patiko yra ir detektyvo ir meilės. Dabar skaitysiu tos pačios autorės "Širdžių ėdikas" tikiuosi, kad taip pat patiks nes iki šiol visos šios autorės knygos labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 10 07, 21:18)
Perskaičiau Garwood Julie knygą  "šešėlių šokis" labai patiko yra ir detektyvo ir meilės. Dabar skaitysiu tos pačios autorės "Širdžių ėdikas" tikiuosi, kad taip pat patiks nes iki šiol visos šios autorės knygos labai patiko.

Sirdziu edika skaiciau.Visai gera knygute,man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Iš Romantikės Kolekcijos man labiausiai patiko knyga Sandra Brown
"Kaip liepia širdis", o Judith McNaught knygos man labai patinka,iš pradžių skaičiau pora knygu rusų kalba, o dabar perku lietuvių. Laukiu nauju knygučiu, nes jau visas išleistas perskaičiau seniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snezana J. @ 2011 10 09, 04:13)
Iš Romantikės Kolekcijos man labiausiai patiko knyga Sandra Brown
"Kaip liepia širdis", o Judith McNaught knygos man labai patinka,iš pradžių skaičiau pora knygu rusų kalba, o dabar perku lietuvių. Laukiu nauju knygučiu, nes jau visas išleistas perskaičiau seniai  smile.gif

Man taip pat iš Romantikės kolekcijos labiausiai patiko "Kaip liepai širdis", dar aš pridėčiau Elizabeth Lowell "Beatodairiška meilė".
Judith McNaught knygos labai patinka, kaip laukiu kokių naujų. Galėtų daugiau jų leisti lietuvių kalba.
Dabar aš kaitau Noros Roberts "Žiniuonė". Puiki knyga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
uzmciau kad netrukus zada 2 romantikes kolekcijos knygutes isleist - Linda Lael Miller "Ten ir čia" ir Vicki Lewis Thompson "Žaidimas prasideda" (is aprasymo man pastaroji idomesne pasirode..). Gal kazkuri is mergaiciu jau skaiciusi sias knygutes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tytia @ 2011 10 10, 17:01)
Sveikutes smile.gif
uzmciau kad netrukus zada 2 romantikes kolekcijos knygutes isleist - Linda Lael Miller "Ten ir čia" ir Vicki Lewis Thompson "Žaidimas prasideda" (is aprasymo man pastaroji idomesne pasirode..). Gal kazkuri is mergaiciu jau skaiciusi sias knygutes? ax.gif

Aš esu skaičiusi Lindos Lael Miller knygą "Mėnulio ugnis", o Vicky Lewis Thompson nesu girdėjusi. "Mėnulio ugnis" patiko, esu skaičiusi ją seniai.
Atsakyti
QUOTE(tytia @ 2011 10 10, 16:01)
Sveikutes smile.gif

Siandien kaip tik buvau leidykloje, tai jau yra tos knygutes. Kai perskaitysiu parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti