Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Kalėdoms apskritai turbūt daug naujovių bus, juk geriausias metas leidykloms užsidirbt smile.gif

Klausėt apie "Salą": dar tik pradėjau, tai man rodos, autorei nelabai sekasi natūraliai išlaikyti įtampą - kaukolė, keisti įvykiai, kažkas jaučia pavojų, vyrai į salą dėl kažko paslaptingo atvažiavo, neaišku dėl ko, na, gal toliau kas išaiškės ir veiksmas įsivažiuos.
Patinka veiksmo vieta, ši knyga labai tiktų atostogoms šiltuose kraštuose arba prisimint vasarą šaltuoju metu laiku wink.gif O erzina kažkiek pagrindinės veikėjos Betės nusistatymas prieš Amandą, laiko ją konkurente ir dėl to piešia juodžiausiomis spalvomis (nė bent vėliau išaiškės, kad ji slepia ką nors daugiau?)
Kol kas visai patinka, kažin ar iš svajonių romano galima tikėtis daugiau.
Atsakyti
As suskaiciau Ziniuone.Nu ji man prastesne uz pirmas dvi,bet vistiek idomi.Nu tik pabaiga jau uzsaldinta neraliai,ypac kai ivykiai kartojosi toj pacioj knygoj.Tikrai idomu kas tas ketvirtas-nulis uzuominu.
Trecia broliu orsiniu knyga matyt nelabai,nes ispudziu nebepamenu.Kazkokia vidutine pasirode.Siaip ale detektyvas.
Dar laukia kruvele kitu knyguciu biggrin.gif
Atsakyti
O-o-o, biggrin.gif kas galit palyginti H. Graham "Salą" ir A. Stuart "Našlę"? Kuri įdomesnė, labiau įtraukianti, geresnė, kurią iš šių 2-jų verčiau pirkti?
Atsakyti
tai jau visos žinosim ko laiške Kalėdų senelio paprašyti biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau Paslaptingas suvedziotojas ir padejau.Nu tokia nesamone.Pabaigsiu kai nebus ko skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 09 20, 21:00)
O-o-o, biggrin.gif kas galit palyginti H. Graham "Salą" ir A. Stuart "Našlę"? Kuri įdomesnė, labiau įtraukianti, geresnė, kurią iš šių 2-jų verčiau pirkti?

Tai kaip? Nieks negalit palyginti? Nors noriu abiejų, o tiksliau - visų 10 Romantikįs kolekcijos knygų
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 09 23, 19:55)
Tai kaip? Nieks negalit palyginti? Nors noriu abiejų, o tiksliau - visų 10 Romantikįs kolekcijos knygų

"Našlė" žinoma. "Sala" pirkti neverta.
Atsakyti
Ką tik skaičiau "Našlę". Savotiška knyga. Knygos pliusai: neprastas detektyvas (iki galo pati visko neišnarpliojau), įdomus pagrindinis veikėjas (iš pradžių jis man buvo gan atgrasus, bet autorė jį sukūrė labai realų ir tikrovišką). Knygos minusai: pagrindinis ir didžiausias, tai autorės sukurtas velionio dailininko portretas. Ji iš esmės sukūrė visomis prasmėmis atgrasaus, išpuikusio, autokratiško senis portretą, kuris jaučia pedofilija atmiežtą potraukį jaunoms merginoms. Jo Mūzos su kuriomis jis dažniausiai ir miega septyniolikametės ir dar jaunesnės mergaitės. Dėl tokio autorės sukurto pernelyg atgrasaus personažo, beskaitant knygą man ne sykį norėjosi trinktelėti pagrindinei veikėjai, jos motinai ir apskritai visoms to šiurpaus tipo mažametėms meilužėms. Man taip ir liko nesuprantama kaip jam pavykdavo jas įsiversti į lovą. Kitas nesuprantamas dalykas kodėl pagrindinė veikėja susižada su nauju seniu??? Juk logiškai mąstant pabėgusi nuo vieno senio turėtu ieškoti priešingybės.
Knygą vertinčiau 4/5 įdomiai sukurptas siužetas, bet perskaičius knygą antrą kart tikrai nebesinori skaityti.
Atsakyti
Kas liečia Elizabeth Rolls "Kilnus pasiūlymas" tai šiąnakt paaukojau didžiąją dalį nakties jos skaitymui... Labai įtraukianti istorija. Tik nervina herojų nesusikalbėjimas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noreciau jungtis prie Jusu,jei aisku priimsite blush2.gif smile.gif
Esu tik pradedancioji siu knyguciu fane ,bet kolkas man jos visai nieko smile.gif
Dbr kaip tik damusineju kupina aistros ir meiles scenu knyga Lori Foster
"Viliojantis iššūkis" wub.gif
Knyga nuo kurios pradejau sios romaniukus buvo Carly Phillips "Slaptos fantazijos", po to Barbara Delinsky "Bronzinio įdegio kerai".
O sestadieni pagaliau nusipirkau ilgokai ieskotos Susan Mallery "Milijono vertas laimikis" yahoo.gif ,jau nekantrauju pradet ja skaityti . smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Perskaičiau Noros Roberts Prieš audrą. Sakyčiau nelabai patiko schmoll.gif O dar sugalvojo išverst pagrindinės veikėjos vardą: Autumn tapo Rudenė. Na man kažkaip labai jau keistai skamba doh.gif

Dar perskaičiau Jane Austin Įtikinėjimas. Miela knyga, bet tikėjausi daugiau. Nebuvo tos intrigos, virpuliuko, laukiant kol pagrindiniai veikėjai pripažins savo jausmus g.gif
Atsakyti
As vakar baigiau narplioti S.Brown Baltasis karstis.Nelabai apie meile,bet po visu seiliu reikejo ko rimtesnio.Dabar jau noriu ko linksmo,imsiuos Ko ji nori.Tikiuosi pasijuokti biggrin.gif
Beje suskaiciau Kas dabar bus ir Didelis baltas deimantas
"Kas dabar bus" tokia vidutine.Siuzetas toks suktas,neistempta labai,saldumo ne per daug.Bet neypatinga
"Didelis baltas deimantas" patiko del geros humoro dozes.Vietomis garsiai kikenau.Nu moteris zodziu kisenej tikrai neiesko,tik momentais tokia nesusipratusi.Vyras puse velnio.Pabaiga kaip visada saldi.Bet sita ko gerio geriausia is nauju ka skaiciau rolleyes.gif
Dar bandysiu daskaityti Paslaptingasis suvedziotojas.Sunkiai einas,nu visai neidomi doh.gif
Atsakyti