Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

mm.. norėčiau perskaityti tą kitą pabaigą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 09 19, 14:42)
mm.. norėčiau perskaityti tą kitą pabaigą thumbup.gif

Aš taip pat norėčiau perskaityti kitą pabaigą. Nors ir senesnio leidimo lietuviškai esu skaičiusi, tačiau jei bus kita pabaiga, pirksiu ir naują leidimą. biggrin.gif

Taip pat labai laukiu Elizabeth Rolls "Guvernantės kerai". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 09 07, 09:29)
Aš ieškau dažniausiai šiame puslapyje Pasižiūriu amazon autorių pavardes ar knygų pavadinimus ir ieškau. Kai ką randu, kai ko ne. Čia laimės dalykas  wub.gif

Aciu Astute uz gera nuoroda thumbup.gif Isitraukiau keleta Jill Shalvis knyguciu tai laiminga dabar smile.gif bet aisku si savaitgali prisipirkau Maximoje knygu, tad pirmenybe joms smile.gif Kiek veliau reikes Crusie knygu angliskai paieskoti, nes dabar perskaiciau "Ko ji nori?" ir supratau kaip tos autores knyguciu pasiilgau (labiausia suzavejo mane jos knygute "Tik ne tu" - juokiausi iki asaru) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 09 19, 15:31)
Taip pat labai laukiu Elizabeth Rolls "Guvernantės kerai".  thumbup.gif

kaži ar tokia pat gera kaip Kilnus pasiūlymas bigsmile.gif

QUOTE(tytia @ 2011 09 19, 15:59)
Aciu Astute uz gera nuoroda  thumbup.gif  Isitraukiau keleta Jill Shalvis knyguciu tai laiminga dabar smile.gif bet aisku si savaitgali prisipirkau Maximoje knygu, tad pirmenybe joms smile.gif Kiek veliau reikes Crusie knygu angliskai paieskoti, nes dabar perskaiciau "Ko ji nori?" ir supratau kaip tos autores knyguciu pasiilgau (labiausia suzavejo mane jos knygute "Tik ne tu" - juokiausi iki asaru) smile.gif

Tik ne tu man irgi labai labai patiko thumbup.gif tokia smagi knygutė
Atsakyti
O aš šiandien buvau Maximoj ir nieko nenusipirkau iš knygų. Nieks nepatraukė, nors buvo ir Sala, ir Beatodairiška meilė, ir Ketvirtadieniais aštuntą, ir plonyčių keletas buvo, bet... kad perdaug kas užkabintų tai ne. Net nežinojau, ko noriu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 09 19, 15:31)
Aš taip pat norėčiau perskaityti kitą pabaigą. Nors ir senesnio leidimo lietuviškai esu skaičiusi, tačiau jei bus kita pabaiga, pirksiu ir naują leidimą.  biggrin.gif

Svajoniu leidykla sake, kad jie isleis su kita pabaiga, naujai perasyta pabaiga, negu buvo isleidus Rosma (atrodo tokia leidykla)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 20 rugsėjo 2011 - 07:56
QUOTE(Simbulis @ 2011 09 20, 07:56)
Svajoniu leidykla sake, kad jie isleis su kita pabaiga, naujai perasyta pabaiga, negu buvo isleidus Rosma (atrodo tokia leidykla)

labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
O idomu kada jau psirodys prekyboje? g.gif Jauciu kitam menesi tiketis dar neverta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 09 20, 09:36)
O idomu kada jau psirodys prekyboje?  g.gif Jauciu kitam menesi tiketis dar neverta  unsure.gif

Aš pastebėjau, kad kai apie knygas parašo Mažvydo bibliotekos informaciniame leidinyje tai kažkur po mėnesio jau galima nusipirkti 4u.gif Dabar reikia pinigus taupyti biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Jauciu Vitnes kaina bus panasi rba net didesne nei Elizabetos buvo. g.gif

Nu bet uz gera knyga nepagaileciau ir daugiau ax.gif , tik liudna, kad dabartines knygos neturi jokios isliekamosios vertes, perskaitai ir pamirsti. Esu pradejusi nemazai skaityti knygu, bet ipusejus tenka padeti i sali, nes nesinori gaisti laiko skaitant tas pacias, zinomas istorijas, kai toks nu tikrai jau skaiciau, tik kad kiti veikeju vardai ir miestai ir pan...
Atsakyti
Vakar perskaiciau Judith McNaught "Tikras stebuklas". Jei megstate istorinius romanus tai tikrai rekomenduoju perskaityt man laaabai patiko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 09 20, 08:36)
O idomu kada jau psirodys prekyboje?  g.gif Jauciu kitam menesi tiketis dar neverta  unsure.gif

pries kelias savaites buvau leidykloje, tai kaip tik redagavo Vitne. Tai kai klausiau kada sulauksim jos, sake Kaledoms turetu but g.gif
Atsakyti