perskaiciau Emma Darsy "zaidimas pagal taisykles", Penny Jordan "idealus pasirinkimas" ir Sandra Morton "bjaurusis anciukas". Kazkodel tarp nauju nerandu tokiu idomiu, kokios yra senesnes
Dabar baiginėju "Sala" Graham. Nežinau, gal daugiau ko tikėjausi, bet vieną kartą perskaičiusi daugiau nenorėsiu. Čia viena iš tų, kurioje daug kartų kartojama kažkas, kuo norima įtikint, ir beje, nesėkmingai. Kažko trūksta siužetui.
P.S. Čia tik mano nuomonė.
P.S. Čia tik mano nuomonė.
per savaite suvalgiau tris maknot knygas. Beveik rojus, Tikras stebuklas ir Karta ir vsiems laikams. namuos knygu badas ir vel. reik kazkaip persiorientuot i ne toki greit vartojama laisvalaikio pramoga. gal mezgt pradet
labas vakaras
senai bebuvau uzklydus, nors skaitau jusu atsiliepimus.
Mano rezultatai: pagaliau perskaiciau Maknot Vitne, mylimoji. Na labai miela knyga lauksiu dabar lietuvisko varianto, nes skaiciau anglu k., tai bus idomu palygint ar viska taip supratau. O lietuviskai kazkas dar is tos Westmorelandu serijos yra isleista? man atrodo kazkas minejo, kad yra
Taip pat perskaiciau Ponas Tobulybe. Na labai labai smagi knyga ir detektyvas, ir santykiai taip zemiskai rutuliojasi. Man toks stilius labai priimtinas.
Patiko ir siu menesiu Tango serijos knygos: Rytas po to ir Tango Paryziuje. Abiejuose yra detektyvine linija, santykiai tokie pakankamai kasdieniski.
O Beatodairiska meile manes per daug nesuzavejo Idomi knyga, bet kazkaip man viskas taip tolima pasirode, neuzkabino.
senai bebuvau uzklydus, nors skaitau jusu atsiliepimus.
Mano rezultatai: pagaliau perskaiciau Maknot Vitne, mylimoji. Na labai miela knyga lauksiu dabar lietuvisko varianto, nes skaiciau anglu k., tai bus idomu palygint ar viska taip supratau. O lietuviskai kazkas dar is tos Westmorelandu serijos yra isleista? man atrodo kazkas minejo, kad yra
Taip pat perskaiciau Ponas Tobulybe. Na labai labai smagi knyga ir detektyvas, ir santykiai taip zemiskai rutuliojasi. Man toks stilius labai priimtinas.
Patiko ir siu menesiu Tango serijos knygos: Rytas po to ir Tango Paryziuje. Abiejuose yra detektyvine linija, santykiai tokie pakankamai kasdieniski.
O Beatodairiska meile manes per daug nesuzavejo Idomi knyga, bet kazkaip man viskas taip tolima pasirode, neuzkabino.
Sveikos. Gal kartais kuri nors turite perleisti A. Stuart "Našlė" Parašykit į až.
Planuojamos išleisti naujovės:
Atsakymas ne! : romanas / Charlene Sands
Guvernantės kerai : romanas / Elizabeth Rolls
Kalėdinė pelenės medžioklė : romanas / Liz Fielding
Kalėdų dovanėlė : romanas / Heidi Betts
Karštos naktys kitoje pasaulio pusėje : romanas / Sarah Mayberry
Leisk tave mylėti : romanas / Sandra Marton
Skandalingas romanas : romanas / Elizabeth Bevarly
Vitne, mano meile : romanas / Judith McNaught
Žavioji antrininkė : romanas / Jill Shalvis
QUOTE(astute_k @ 2011 09 19, 13:45)
Jėga
Įdomu, su kuria pabaiga išleis Vitnę, yra du variantai
QUOTE(astute_k @ 2011 09 19, 12:45)
Planuojamos išleisti naujovės:
Jill Shalvis ir Sarah Mayberry kaip suprantu Tango serijoje bus, tikiuos irgi bus geros kaip šio mėnesio
QUOTE(Song @ 2011 09 19, 12:48)
o teko abi pabaigas skaityt?
gal galit kas parašyti, anksčiau lietuviškai išleistos knygos pabaigą. įdomu palygint kokį variantą skaičiau
QUOTE(Song @ 2011 09 19, 12:53)
Aha. Abi geros
o daug kuo skiriasi?
mano variante tai Vitne pabega ir pasislepia pas uosviene, o kai Claytonas suzino, kad ji ten, atlekia strimgalviais ir randa besimaudancia ja. O tada viskas taip grazu padeda jai issimaudyt vietoj tarnaites, paaiskina, kad nebuvo su daininke, susitaiko, prisipazista meileje ir t.t.
QUOTE(uogelle @ 2011 09 19, 14:10)
o daug kuo skiriasi?
Tavo aprašyta pabaiga, kuri lietuviškoje, seniai išleistoje knygoje.
O po kažkiek metų Maknot pabaigą perrašė, kaip dovaną skaitytojoms. Toji pabaiga siekia vaiko gimimą ir tradiciją, kurią įvedė pirmoji hercogienė Vestmorlend, iš knygos Svajonių karalystė. Ją parašė vėliau už Vitnę, todėl naujai perrašydama pabaigą, jau galėjo pasinaudoti tų veikėjų vardais ir jų istorija. Ta pabaiga man patinka labiau
QUOTE(Song @ 2011 09 19, 13:20)
Tavo aprašyta pabaiga, kuri lietuviškoje, seniai išleistoje knygoje.
O po kažkiek metų Maknot pabaigą perrašė, kaip dovaną skaitytojoms. Toji pabaiga siekia vaiko gimimą ir tradiciją, kurią įvedė pirmoji hercogienė Vestmorlend, iš knygos Svajonių karalystė. Ją parašė vėliau už Vitnę, todėl naujai perrašydama pabaigą, jau galėjo pasinaudoti tų veikėjų vardais ir jų istorija. Ta pabaiga man patinka labiau
dekui