Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(mikki @ 2011 09 02, 21:27)
deja tik ta viena ir teturiu  ax.gif

jau turiu sia knygute:) laba dekui

dar man liko perskaityti 4 knyguciu serijas ir gal kas turi sias :
Emilie Rose "Vedybų sąlyga"
Kristi Gold "Aistrų verpetai"
Barbara Mccauley "Pasakyk savo kainą"
Bronwyn Jameson "Tik vieną bučinį"
4u.gif
Atsakyti
aš sakiau trauksiu į kokią didesnę Maximą, gal daugiau knygučių bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 13 rugsėjo 2011 - 13:30
Trijų X Maximose knygų pasirinkimas tikrai nemažas, tai šiandien vis dėlto prigriebiau "Salą", žiūrėsim, kaip skaitysis, bet manau ,kad patiks, nes yra kriminalinė istorija šalia meilės. Aišku, kitų atsiliepimai irgi laukiami smile.gif
Atsakyti
Kosmaras,vietoj pietu nulekiau i maxima nauju knyguciu.Ir ka...nei vienos nera.Nei Ziniuonies,nei romaniuku doh.gif kazi kada uzves???as spes iki akcijos pabaigos.Taip gerai butu-nereiktu siustis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 09 13, 19:17)
Kosmaras,vietoj pietu nulekiau i maxima nauju knyguciu.Ir ka...nei vienos nera.Nei Ziniuonies,nei romaniuku doh.gif kazi kada uzves???as spes iki akcijos pabaigos.Taip gerai butu-nereiktu siustis  blush2.gif

važiuok į Raudondvario pl. Maximą - šiandien tikrai buvo ir net ne po vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 09 13, 19:17)
Taip gerai butu-nereiktu siustis  blush2.gif

O tai perkant Maximo su akcija išeina pigiau nei siųstis? Galvoju, Maximoje juk užsideda antkainį - tai ta nuolaida nesigauna g.gif lyginu su kainomis Svajonių knygų puslapyje...Kas pirkote, parašykite.
Atsakyti
Per akcija dabar perkant, nu bent jau tos plonos knygutes, tie romaniukai tai gaunasi kazkur 50 centu pigesni negu leidykloje, o tos storesnes tai irgi ant lito kazkur skirtumas ir tiek...
Atsakyti
aš šiandien nusipirkau naują J.Austen knygą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 09 14, 07:06)
O tai perkant Maximo su akcija išeina pigiau nei siųstis? Galvoju, Maximoje juk užsideda antkainį - tai ta nuolaida nesigauna  g.gif lyginu su kainomis Svajonių knygų puslapyje...Kas pirkote, parašykite.

nu pigiau iseina keliais centais nei leidykloj.Bet Maximoj nereikia uz siuntima moketi,tai sumoj pigiau biggrin.gif
Pvz Ziniuone Maximoj 13.99,leidykloj 10lt,o su nuolaida-9.79 lt smile.gif Bet siunciant is leidyklos 1-3 knygas moki 5su centais uz siuntima,jei daugiau knyguciu 7su centais.Tai va.Plius aisku laukti nereikia biggrin.gif
Siandien vistik gavau visas norimas rolleyes.gif
Atsakyti
Ar nieks neturit "Kaip liepia širdis"? Gal norit parduoti? Nes mano Maximoj šita knyga jau senokai išimta iš prekybos, o labai noriu ją turėti wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 09 13, 17:57)
Trijų X Maximose knygų pasirinkimas tikrai nemažas, tai šiandien vis dėlto prigriebiau "Salą", žiūrėsim, kaip skaitysis, bet manau ,kad patiks, nes yra kriminalinė istorija šalia meilės. Aišku, kitų atsiliepimai irgi laukiami smile.gif

Gal; jau pradėjot skaityti? Koks įspūdis? Ir mane labai traukia nusipirkti šią knygą bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaičiau trečią Brolių Orsinių dalį. Man ji geriausia iš visų kol kas, taip lengvai skaitėsi. Įtraukė ir nepaleido biggrin.gif
Atsakyti