Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(mikki @ 2011 09 06, 19:14)
Perskaiciau Kas butu jeigu.Nezadejau pirkti,bet kad Rimi 30proc knygom,skaityti ner ko, o sita paskutine neskaityta.Pasaka ne knyga!Pagaliau skaitydama romaniuka megavausi.Visiskai netradicine istorija,negalejau ne patiketi.Aistra kone apciuopiama,bet tokia ne vulgari.Netgi nenervino priesistore(kuriu paprastai as nekenciu).Bet jau ten buvo tokie jausmai parodyti,kad net nerealu.Zodziu rekomenduoju,man patiko thumbup.gif O kai skaiciau anotacija tai tokia nesamone atrode...

Rimi dar tebėra nuolaida knygom?
Atsakyti
QUOTE(tytia @ 2011 09 06, 13:51)
Sveikos mergaites smile.gif
kazkaip netycia radau sita tema ir laaabai apsidziaugiau smile.gif pasirodo yra daug tokiu paciu kaip as - Svajoniu knygu gerbeju smile.gif
kelios is jusu diskutavote kad knygas is neto siunciates. gal palengvnsit paieskas ir pasakysit kur galima atrast parsisiusti romaniuksciu anglu kalba? smile.gif nes noriu keleta is nauju knygeliu perskaityti, bet visu nusipikrti pinigine neisnesa..

as romaniuku anglu kalba visai netycia aptikau padevuskej. po 1 lt. sakyciau pigiau grybo. o siaip is ibejaus drauge parsiuncia, bet gaunas ne taip jau ir pigiai.
Atsakyti
QUOTE(tytia @ 2011 09 06, 14:51)
Sveikos mergaites smile.gif
kazkaip netycia radau sita tema ir laaabai apsidziaugiau smile.gif pasirodo yra daug tokiu paciu kaip as - Svajoniu knygu gerbeju smile.gif
kelios is jusu diskutavote kad knygas is neto siunciates. gal palengvnsit paieskas ir pasakysit kur galima atrast parsisiusti romaniuksciu anglu kalba? smile.gif nes noriu keleta is nauju knygeliu perskaityti, bet visu nusipikrti pinigine neisnesa..

Aš ieškau dažniausiai šiame puslapyje Pasižiūriu amazon autorių pavardes ar knygų pavadinimus ir ieškau. Kai ką randu, kai ko ne. Čia laimės dalykas wub.gif
Atsakyti
Mažeikių turguj prie padėvėtų irgi būna nemažai angliškų knygų. Esu kelias pirkusi, bet dar nei vienos neperskaičiau biggrin.gif

4shared.com dažnai dainų ieškau, bet net nepagalvojau, kad ir knygų ten gali būti ohmy.gif
Atsakyti
bet kiek ten knygų bigsmile.gif
Airių svajas atsisiunčiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir ten radau daugybę knygų thumbup.gif Parsisiunčiau S.E.Philips, R.Gibson, N.Roberts ir t.t.. bigsmile.gif Dabar betrūksta laiko skaityti....
Atsakyti
O kokios visos šaunuolės - skaitote angliškai thumbup.gif Man tai sunku verysad.gif Bet noras yra, tai po truputį, po truputį ax.gif
Ten paieškoje dar galima pasirinkti ieškoti tik tekstų, dokumentų "Books".
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 09 07, 08:29)
Aš ieškau dažniausiai šiame puslapyje Pasižiūriu amazon autorių pavardes ar knygų pavadinimus ir ieškau. Kai ką randu, kai ko ne. Čia laimės dalykas  wub.gif

Daug esu parsisiuntus is sitos svetaines knygu. Dabar bandau skaityti Roberts Born in trilogija, bet sunkiai einasi, tai tas, tai anas atsiranda ka galima irgi paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 06, 19:21)
Kas per knyga?

knyga
cia is svajoniu romaniuku naujausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 09 07, 23:58)
knyga
cia is svajoniu romaniuku naujausiu  smile.gif

A, tai šis iš praeitos serijos. Turiu, skaičiau. Normalus.
Kuo šie romanai be ryšio-perskaitei ir pamiršai, kaip kramtomą, kai skonis baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 08, 00:48)
A, tai šis iš praeitos serijos. Turiu, skaičiau.  Normalus.
Kuo šie romanai be ryšio-perskaitei ir pamiršai, kaip kramtomą, kai skonis baigiasi biggrin.gif

man jau norisi kažko kito. Va, pvz Kilnus pasiūlymas man labai labai patiko, laikau lentynoj ir niekam neduosiu. Donovanų serijas man išvis wub.gif jaučiu norą susipirkti visas Crusie knygas, nes labai patinka.
Atsakyti
Va, jau šiandien turiu Kalounų moterys. 1-ą dalį. Vienas noras išpildytas ir įvykdytas tongue.gif
Atsakyti