Knygas kompiuteryje aš labai mėgstu skaityti Dabar taupau planšetiniam, tai kai nusipirksiu - manau visai į skaitymą pasinersiu Bet šiaip tai faina, kai gali parsisiųsti n knygų ir viską turėti vienoje vietoje (jei knyga Word formate, tai užime iki 1Mb, o jei fb2 formate tai dar mažiau). Žinoma popieriniame variante skaitymas visai kitoks - malonu laikyti rankoje, bet pasirinkimas, o ir kainos
Man angliškai sunku skaityti - reiktų po truputį mokytis - vis naudos daugiau
QUOTE(astute_k @ 2011 08 28, 11:28)
Knygas kompiuteryje aš labai mėgstu skaityti Dabar taupau planšetiniam, tai kai nusipirksiu - manau visai į skaitymą pasinersiu Bet šiaip tai faina, kai gali parsisiųsti n knygų ir viską turėti vienoje vietoje (jei knyga Word formate, tai užime iki 1Mb, o jei fb2 formate tai dar mažiau). Žinoma popieriniame variante skaitymas visai kitoks - malonu laikyti rankoje, bet pasirinkimas, o ir kainos
hm manau reik bandyti.belieka nuspresti ka noriu paskaityti eisiu neta pakuisti
Pabaigiau Beatodairiska meile.Nu senai neskaiciau tokios tikrai aistringos ir uzdegancios knygos,beje tiesiogine zodzio prasme
QUOTE(mikki @ 2011 08 28, 10:55)
o kiek viena knygute vietos uzima?Mano netas ribotas,per men tik 1giga galim prasukti,tai vyras paskui is namu ismes
(labai norejau paprastos knygutes po Bado zaidyniu), bet is esmes tikrai neblogai.Ne neisivaizduoju kaip baigsis,gromuliuoju keleta variantu.Ziuresim
labai skirtingai jos užima, bet mazdaug nuo 400KB iki 800 KB. Kai kur kur nėra viršelio kokio įkelto, tai mažiau apie 200-300 KB. Matau esi kaune, tai jei butu didelis nors galeciau sumesti jas į kompakta ir kur nors kada nors perduoti Nesakyčiau, kad man labai anglu kalba pagerėjo nuo ju Vis tiek ten daugiau toks specifinis žodynas, bet kad va gramatika pagerejo, tai tikrai, nes aš nesimokius buvau anglų kalbos, tai man taisyklinga gramatika buvo iššūkis Dabar bent jau taisyklingiau i vietas žodžius sudėlioju ir prielinksnius teisingus
Bado žaidynes aš ir skaičiau Po jo, kelias rijau vėl svajoniu romanu serijos, nes ir tikrai kažko lengvesnio norėjosi šiaip nebloga ir antra dalis žaidynių, dabar mačiau yra ir trečia, bet man nekyla ranka pirkti. Gal sulauksiu kada bibliotekose atsiras.
QUOTE(mikki @ 2011 08 28, 09:55)
o kiek viena knygute vietos uzima?
Įvairiai Dabar jų nedaug turiu, tai iš esamų daugiausiai užima 5 MB. Joje 405 puslapiai ir su paveiksliukais, kurie dar svorio prideda. Palyginimui - Hario Poterio 5 dalis sveria 2,6 MB. Joje 649 puslapiai ir paveiksliukų nėra.
Šiuo metu ir aš skaitau daug anglų kalba, vien meilės romanų turiu prisisiuntus daugiau nei 3gb knygų. Daugiausia žinoma jos pdf, mobi. lit, EPUB formatais ir jų dydis dažniausiai nesiekia 1mb. Žinoma norėtųsi legaliai parsisiųsti knygas, bet kainos tiesiog žvėriškos Pamažu medžiojau sau kolekciją knygų, kad turėčiau didesnį pasirinkimą ką skaityti, dabar problema išsirinkti ką skaityt
QUOTE(alijap @ 2011 08 29, 16:32)
Šiuo metu ir aš skaitau daug anglų kalba, vien meilės romanų turiu prisisiuntus daugiau nei 3gb knygų. Daugiausia žinoma jos pdf, mobi. lit, EPUB formatais ir jų dydis dažniausiai nesiekia 1mb. Žinoma norėtųsi legaliai parsisiųsti knygas, bet kainos tiesiog žvėriškos Pamažu medžiojau sau kolekciją knygų, kad turėčiau didesnį pasirinkimą ką skaityti, dabar problema išsirinkti ką skaityt
Ir man lygiai taip pat atsiunte man Deidra_6 knyguciu (aciu jai ), tai nezinau nuo ko pradeti
o kainos siuo metu knygu, tai kosmines... tikrai gaila uz knyga moketi 30-40 lt, kai ja perskaitau per dvi dienas
Sveiki! Man labai patinka svajoniu romanai, turiu didele kolekcija, bet truksta kai kuriu knyguciu, labiausiai isleistu 2006-2008 metais. Gal kas nori parduoti? Siulykit... Vilnius
Labas, gal cia as neitemute,... pradejau skaityti svajoniu romanus nuo ASTONU DINASTIJOS ir ieskau ir pamanaiau, kad gal kuri galetu parduoti arba paskolinti iki kol perskaiticiau siu knygu serijas:
Emilie Rose "Vedybų sąlyga"
Kristi Gold "Aistrų verpetai"
Barbara Mccauley "Pasakyk savo kainą"
Roxanne St. Claire "Brangus pasimatymas"
Eileen Wilks "Pasiklydę jausmuose"
Kathie Denosky "Prakalbinti jausmus"
Bronwyn Jameson "Tik vieną bučinį"
Sheri Whitefeather "Širdies šauksmas"
Aciu
Aciu
Nu parsisiunciau keleta knyguciu.Viena lyg ne pilna tai ne nepradejau o viena sukramciau.Tycia ieskojau kokios egzotiskos apie seichus.Labai pasiilgau nekasdienisko.Ir man visai patiko skaityti.tiesa uztrukau tris vakarus kol ta plona knygute suskaiciau.siek tiek vargina ta buitine kalba-isireiskimai kuriu nevercia ir kuiu pazodziui nesuprasi.Bet manau kad skaitysiu toliau,reik tik knygu.Kazi gal skaipu kas permestu keleta
Ryt jei nepamirsiu paziuresiu.Prakalbinti jausmus tikrai turiu,del kitu abejoju,nes jauciu isipardavusi busiu
Beje perskaiciau likusias svajoniu knygutes.Fui jau antra apie Rotus be rysio.Siuzetas rimtai ne naujas,tik ten ta vaiko tevystes detale neiprasta tokia.Toks giiiiliai vidutinis.
Prisijaukinti bosa na siek tiek geresne,bet irgi liudesys.Jau kaip nusivaziavo rasytojos kad baisu.Arba cia musu leidykla prastas renkasi versti kazko.
QUOTE(rrasuuks @ 2011 09 01, 13:56)
Labas, gal cia as neitemute,... pradejau skaityti svajoniu romanus nuo ASTONU DINASTIJOS ir ieskau ir pamanaiau, kad gal kuri galetu parduoti arba paskolinti iki kol perskaiticiau siu knygu serijas:
Aciu
Aciu
Ryt jei nepamirsiu paziuresiu.Prakalbinti jausmus tikrai turiu,del kitu abejoju,nes jauciu isipardavusi busiu
Beje perskaiciau likusias svajoniu knygutes.Fui jau antra apie Rotus be rysio.Siuzetas rimtai ne naujas,tik ten ta vaiko tevystes detale neiprasta tokia.Toks giiiiliai vidutinis.
Prisijaukinti bosa na siek tiek geresne,bet irgi liudesys.Jau kaip nusivaziavo rasytojos kad baisu.Arba cia musu leidykla prastas renkasi versti kazko.
aš nusprendžiau pirkti tik Dovonavų serijso knygą, lyg ir norėčiau daugiau apskaityti, bet visos pasirodė nevertos tų pinigų
Buciau labai dekinga:)