Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Simbulis @ 2011 06 07, 21:17)
As kiekviena karta skaitydama Ciauskute, skaitau ja kaip pirma karta  ax.gif , tokia ji man puiki, kaip ir Osten romanai. Kai kam jie yra atgyvena ir pan., bet man jie labai patinka...

oo.. Austen wub.gif skaityčiau ir skaityčiau wub.gif

QUOTE(daivak30 @ 2011 06 09, 10:04)
Norėjau paklausti, gal kuri skaitėte Jodi Picoult knygas iš šio sąrašo (knygų klube jei perki dvi ar daugiau, tai vienos knygos kaina 25 Lt):
http://www.knyguklub...5dfaf7.89044342
Kurios dvi knygos iš šio sąrašo geriausios, jums labiausiai patiko? g.gif
Esu skaičiusi kelias šios rašytojos knygas, man visai patiko.

aš skaičius tik Mano sesers globėjas ir Nykstantys pavidalai. Iš šio sąrašo nei vienos.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 07, 21:17)
As kiekviena karta skaitydama Ciauskute, skaitau ja kaip pirma karta  ax.gif , tokia ji man puiki, kaip ir Osten romanai. Kai kam jie yra atgyvena ir pan., bet man jie labai patinka...

Man "Čiauškutė" irgi neatsibostanti knyga. Pirmą kart perskaičiau būdama 13 - kos ir ji man įkrito į širdį matyt visam gyvenimui wub.gif Kas porą metų vis išsitraukiu iš lentynos ir imu skaityti.
Osten knygos šiek tiek kitokios. Jose trūksta to lengvumo kaip "Čiauškutėje", bet pabaigus skaityti užverti knygą su susižavėjimu. 4u.gif

Savaitęs pradžioje atsisakius dirbti nešiojamam kompiuteriui ir atsiradus nemažai nepanaudoto laiko grįžau prie savo knygų lentynos. Perskaičiau Jude Deveraux "Legenda" ir "Riteris spindinčiais šarvais" , kurias skaičiau gal po kokių 4 metų pertraukos. Tik vėl jas perskaičius prisiminiau, kodėl taip ilgai jų neskaičiau. O gi dėl visko kalta Jude Deveraux ir siutinančios pabaigos kurias ji sukuria romanams apie keliones laike. doh.gif Jei "Legendoje" bent šiek tiek leidžiama pažinti vyruką su kuriuo lieka heroje, tai "Riteryje spindinčiais šarvais" su juo tėra keli puslapiai. Kaskart perskaičiusi šias dvi jos knygas dar keletą dienų vis negaliu atsikratyti susierzinimo dėl įdiotiškos, spėlioti verčiančios pabaigos. Blogiausia, kad tai nuostabios knygos, kupinos humoro, nuotykių, įdomių personažų ir tos knygų pabaigos ir šaukštas deguto medaus statinėje doh.gif doh.gif doh.gif Na bet net ir su tokia siutinančia pabaiga "Riteris spindinčiais šarvais" vis tiek lieka mano mėgstamiausių knygų dešimtuke. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 06 12, 23:29)
Perskaičiau Jude Deveraux "Legenda" ir "Riteris spindinčiais šarvais" , kurias skaičiau gal po kokių 4 metų pertraukos.
Blogiausia, kad tai nuostabios knygos, kupinos humoro, nuotykių, įdomių personažų ir tos knygų pabaigos  ir šaukštas deguto medaus statinėje doh.gif  doh.gif  doh.gif Na bet net ir su tokia siutinančia pabaiga "Riteris spindinčiais šarvais" vis tiek lieka mano mėgstamiausių knygų dešimtuke. biggrin.gif

O puikiai pamenu "Riteris spindinčiais šarvais" thumbup.gif Užburianti istorija wub.gif Dėl pabaigos sutinku blush2.gif galėtų būti geresnė (išsamesnė) cool.gif

O aš perskaičiau Makomber "Ketvirtadieniais aštuntą". Knygą paėmiau su nusiteikimu tik perskaityti, kad užkabins - nesitikėjau tongue.gif Galiu pasakyti, kas vakar baigiau apie pusė antros nakties - negalėjau padėti thumbup.gif Tai ne saldus romanas. Istorija apie keturias drauges, turinčias savo gyvenimus. Knyga patiko wub.gif Parašyta dienoraščio stiliumi (jį dar pamenu iš Bridžitos Džouns knygų) Jei kam pasitaikys po ranka - patariu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 13 birželio 2011 - 07:21
QUOTE(astute_k @ 2011 06 13, 08:17)
O puikiai pamenu "Riteris spindinčiais šarvais"  thumbup.gif Užburianti istorija  wub.gif Dėl pabaigos sutinku  blush2.gif galėtų būti geresnė (išsamesnė)  cool.gif

O aš perskaičiau Makomber "Ketvirtadieniais aštuntą". Knygą paėmiau su nusiteikimu tik perskaityti, kad užkabins - nesitikėjau  tongue.gif Galiu pasakyti, kas vakar baigiau apie pusė antros nakties - negalėjau padėti  thumbup.gif Tai ne saldus romanas. Istorija apie keturias drauges, turinčias savo gyvenimus. Knyga patiko  wub.gif Parašyta dienoraščio stiliumi (jį dar pamenu iš Bridžitos Džouns knygų) Jei kam pasitaikys po ranka - patariu paskaityti  4u.gif

Aš "Riteris spindinčiais šarvais" nesu skaičiusi, norėjau, tačiau niekur neradau. Gal kada kokia leidykla perleis. g.gif Pastaruoju metu "Jotema" perleido kai kurias šios rašytojos knygutes, tik gaila, kad visas buvau skaičiusi.
O D. Macomber knyga "Ketvirtadieniais aštuntą" padėta į laukiančių knygų sąrašą. Tad šiandien reiks griebti ją. Dabar baiginėju J. Picoult "Nykstantys pavidalai" (liko skaitymo kokiam pusvalandžiui, ne ilgiau). Tada imsiu ją. Kaip tik svyravau, kurią pirmiau paimti: "Ketvirtadieniais aštuntą" ar Noros Roberts "Kerėtoja". Tad paskaičiusi atsiliepimą, imsiu pirmiau Macomber knygą.
Atsakyti
Labukas,
Aš savaitgalį nieko nenuveikiau blush2.gif mane pagrobę buvo Noros Roberts Paslėpti turtai doh.gif Vienu įkvėpimu neįveikiau, turėjau bent kelias valandas numigti, bet patiko labai labai bigsmile.gif Kai perskaitau tokias knygas, tai po to gailiuosi, kad kitų jos romanų ekranizacijas žiūrėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 13, 12:07)
Labukas,
Aš savaitgalį nieko nenuveikiau  blush2.gif mane pagrobę buvo Noros Roberts Paslėpti turtai  doh.gif 

Geras pagrobimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daina @ 2011 06 13, 12:07)
Vienu įkvėpimu neįveikiau, turėjau bent kelias valandas numigti, bet patiko labai labai  bigsmile.gif Kai perskaitau tokias knygas, tai po to gailiuosi, kad kitų jos romanų ekranizacijas žiūrėjau  doh.gif

Man pagal Roberts knygas sukurti filmai - šiaip sau schmoll.gif Kažko trūksta ir ne viskas atskleidžiama, įdomiau knygą perskaityti wub.gif
Atsakyti
Pasirodė nauja Judith McNaught knyga Beveik rojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gražus viršelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 06 13, 15:08)
Pasirodė nauja Judith McNaught knyga Beveik rojus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gražus viršelis  wub.gif

Wow bigsmile.gif , kaip tik siandien eisiu i leidykla. Pirksiu
Atsakyti
na ką, atostogos įpusėjo ir galiu pasidalinti perskaitytomis knygomis.

Pirmoj vietoj Kerėtoja. O vaikeli.... kaip užkabino, kaip skaičiau. nežinau kodėl, bet man ši knyga laaaaaabai patiko. nekantrauju griebtis kitų thumbup.gif

tada turbūt antroj vietoj Tik ne tu. Dabar savo šunim į kompaniją noriu baseto hihihi.gif ir kur gaut incrdibra? biggrin.gif

aha.. toliau Ledi, būkit gerutė. Pagalvojau, kad ekranizacija būtų labai vykusi biggrin.gif

na ir paskutinėj vietoj atostogų flirtas. Tokia makal makal knyga... Patiko, akd lyg dienoraštis, bet šiaip sujaukta, kažko trūksta. Labai ne vietoj tas pastojimas ir persileidimas

Dabar laukia 2 Noros Roberts knygos: Gražioji arklininkė ir, berods, nakties šokis? ir dar kažkas apie svajones (kur nuotaka palieka jaunikį prie altoriaus ir varo į kažkokais salas minčių sudėliot).

Gal nuklysiu iki knygyno naujos Judith McNaught knygos. Pajūry knygos gerai "lenda" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 13, 15:19)
siandien pirksiu

O man teks dar porą savaičių laukti doh.gif jau žinau kad dovanų per gimtadienį gausiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 13, 15:26)
O man teks dar porą savaičių laukti  doh.gif  jau žinau kad dovanų per gimtadienį gausiu  bigsmile.gif  thumbup.gif

na, jei aš gimtadieniui užsiprašyčiau tektų porą mėnesių laukt schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 06 13, 15:08)
Pasirodė nauja Judith McNaught knyga Beveik rojus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gražus viršelis  wub.gif

Gražus viršelis iš tikrųjų, tačiau nepirksiu... Gaila pinigėlių. Aš turiu seną vertimą "Ledi Elizabet meilės istorija". Tad neverta pirkti tos pačios knygos dviejų leidimų. doh.gif Nors pavadinimai ir skirtingi, tačiau juk tai ta pati knyga.
Atsakyti