Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 08 10, 21:46)
Kaip atrodo tai žinau, bet klausiu ne to, įdomu kaip, kokia ta pasikeitusi knygų prekinė išvaizda (klausiu tų, kas pirko knygas atsiradus šiam prierašui) 4u.gif

nu man labai pasikeitusios nepasitaike. bent jau nepastebejau jokiu skirtumu.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 10, 22:46)
Kaip atrodo tai žinau, bet klausiu ne to, įdomu kaip, kokia ta pasikeitusi knygų prekinė išvaizda (klausiu tų, kas pirko knygas atsiradus šiam prierašui) 4u.gif

Kažkada anksčiau esu pirkusi knygutę su tokiu užrašu. Tai nieko blogo nepastebėjau. Knygutė buvo graži, neaplamdyta. biggrin.gif
Atsakyti
Na, pagaliau pabaigiau Beauman "Likimas". Nors ir ne tokios pabaigos būčiau norėjus, tačiau knyga patiko. thumbup.gif Tiesa, vietomis šiek tiek ištęsta. Knyga baigiasi kaip ir su viltimi, kad viskas bus gerai, dukra tęs tėvo pradėtus darbus, panašiai kaip ir Eduaras viską darė savo tėvo atminimui. Atrodytų turėtų būti tęsinys. O gal autorė planavo išleisti, ar planuoja g.gif . Man nepatiko, kad Eduaras ir Elen giminės, t. y. dėdė ir dukterėčia. Galėjo sugalvoti, kad jis ar jo brolis būtų įvaikintas biggrin.gif . Tada ir Eduaro nebūtų reikėję numarinti. Dabar, jis sužinojęs apie giminystės ryšius, sudegina visus įrodymus, kad Elen ir jo trys vaikai nieko nesužinotų, ir žūsta avarijoje. Gaila, net ašarą nubraukiau.

Na, o aš dabar pradėjau Julia Quinn "Bėgte prie altoriaus". Dar tik pati prtadžia, tai kol kas nuomonės nesusidariau. Iš pirmo žvilgsio, lengvutė knygutė. Tiesa, kilo klausimas, ar yra išleista daugiau šios rašytojos knygų lietuvių kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 08 12, 08:20)

Na, o aš dabar pradėjau Julia Quinn "Bėgte prie altoriaus". Dar tik pati prtadžia, tai kol kas nuomonės nesusidariau. Iš pirmo žvilgsio, lengvutė knygutė. Tiesa, kilo klausimas, ar yra išleista daugiau šios rašytojos knygų lietuvių kalba?  g.gif

Kol kas ne, bet jei knyga bus gerai perkama turėtų ir daugiau išleisti smile.gif
Atsakyti
Gal šioje temoje galėsit man padėti...
Atsakyti
Laba,

Vakar pradėjau Įslaptintą bylą. Bet beskaitydama pamačiau, kad trūksta vieno lapo - t.y. 15 ir 16 psl. Gal kas žinot, iš kur gauti, ar, jei turit ją, gal galėtumėt atskenuoti tuos psl.

Labai labai reikia, padėkit !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 12 rugpjūčio 2011 - 13:45
Paziurejau naujas svajoniu knygutes.Manau Beatodairiska meile reiks pasiimti.O kad visom nebloga tai ir Likimo vingis.Va jau ir susidare siuntinukas,nes liko dar plonu neskaitytu.Jeeee thumbup.gif

Is tikro tai labai laukiu Donovanu toliua.Man labai patiko.Pasiliksiu savo bibliotekoj tas knygutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 08 13, 09:46)
Paziurejau naujas svajoniu knygutes.Manau Beatodairiska meile reiks pasiimti.

gal jau kas skaitėt ją?Perskaičiau ištrauką jos svajoniuknygos.lt tai įdomi turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 08 16, 14:49)
gal jau kas skaitėt ją?Perskaičiau ištrauką jos svajoniuknygos.lt tai įdomi turėtų būti  g.gif

nea,dar tik siandien uzsakyma darysiu biggrin.gif
Atsakyti
niekas nieko neskaito bigsmile.gif g.gif
ieškojau vakar Maximoje, Pegaso knygyne "Beatodairiškai meilė", tai neradau unsure.gif
Atsakyti
Skaitom skaitom
As dabar i antra dali Bado zaidyniu inikusi.
O dar siandien gavau siuntinuka,tai savaitgaliui apsirupinusi biggrin.gif
Gavau beatodairiska meile,likimo vingis ir is aistros kelias knygutes rolleyes.gif mmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 22 rugpjūčio 2011 - 18:15
QUOTE(mikki @ 2011 08 22, 19:15)
Skaitom skaitom
As dabar i antra dali Bado zaidyniu inikusi.
O dar siandien gavau siuntinuka,tai savaitgaliui apsirupinusi  biggrin.gif
Gavau beatodairiska meile,likimo vingis ir is aistros kelias knygutes  rolleyes.gif mmmm

Aš tai ką tik perskaičiau Sabaliauskaitės "Silva rerum", ir dabar paėmiau Julia James "Ypatingos akimirkos" (iš Jausmų egzotikos) biggrin.gif . Po to nenusprendžiau ką pirmiau griebti: Elizabeth Lowell "Beatodairiška meilė" ar Noros Roberts "Paieška" g.gif Abiejų noriu doh.gif
Atsakyti