Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(tigriux @ 2011 08 08, 20:12)
Tiesa pasakius ,trečioji knyga "Kietas riešutėlis" man nelabai patiko.

perskaitysiu, žiūrėsiu, kažkaip masina biggrin.gif
Atsakyti
perskaiciau, tiksliau prarijau per dvi dienas Maknot 'Tobula". nu labai labai patiko. seniai taip buvo, kad skaitau ir nervinuos. ir noris greiciau suzinot, kuom baigsis ir pyktis ant saves ima, kad per greit skaitau, kaifas baigsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 09 rugpjūčio 2011 - 14:08
O žinot koks man klausimas iškilo? g.gif Ar Jums neatrodo. kad Palmer Dianos knygos: Kietaširdis teksasietis ir Mano mielas nenaudėlis susijusios? ax.gif Ar aš kažką maišau? g.gif blush2.gif Yra lyg ir tų pačių veikėjų ir panašiai ...
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 08 08, 13:15)
"Svajonių knygos" išleido du naujus romanus: Heather Graham "Sala" ir Elizabeth Lowell "Beatodairiška meilė".  thumbup.gif  Iš aprašymo ypač patraukė pastaroji. E. Lowell knygos nuostabios. Kitą savaitę būsiu Vilniuje, reiks užsukti į leidyklą. biggrin.gif

O ar parduotuvėse (maximose) jau yra šios knygos? Man iš ten patogiau pirkti nei iš leidyklos, nors norėčiau nuvažiuoti, bet vis neprisitaikau.

Gal kas iš leidykos pirkot N. Roberts 2-ą ir 3-ią (Kietas riešutėlis) knygą iš Airių trilogijos. Jei kas pirkot, noriu paklausti, kaip jos atrodo
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 08 09, 14:08)
perskaiciau, tiksliau prarijau per dvi dienas Maknot 'Tobula". nu labai labai patiko. seniai taip buvo, kad skaitau ir nervinuos. ir noris greiciau suzinot, kuom baigsis ir pyktis ant saves ima, kad per greit skaitau, kaifas baigsis.

mmm pavydziu.As jau seniau skaiciau,mielai kartociau.Beje kur knyga nukovei? bigsmile.gif as vis taikausi nuispikrti,tik kad neparduoda nieks blink.gif

QUOTE(saulegraza6 @ 2011 08 09, 16:27)
O žinot koks man klausimas iškilo? g.gif  Ar Jums neatrodo. kad Palmer Dianos knygos: Kietaširdis teksasietis ir Mano mielas nenaudėlis susijusios?  ax.gif Ar aš kažką maišau? g.gif    blush2.gif  Yra lyg ir tų pačių veikėjų ir panašiai ...

nu nepastebejau visai.Kas su kuom susijes? unsure.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 08 10, 15:54)
Gal kas iš leidykos pirkot N. Roberts 2-ą ir 3-ią (Kietas riešutėlis) knygą iš Airių trilogijos. Jei kas pirkot, noriu paklausti, kaip jos atrodo

as pirkau,bet seniau.Kuria prasme kaip atrodo?jei cia del to kad buna raso del isvaizdos tai esu kitas pirkusi-net nematyti kad aptrintos ar pan mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 10 rugpjūčio 2011 - 17:41
Tada dar gal kas pora žodžių apie Likimo vingis - http://svajoniuknygo...ex.php?cid=4971 Ar įdomi?

Reiks gal surizikuot kada, jei spėsiu, dėl tų Roberts dviejų knygų, bet dar 3-ią reikia išsirinkt, tai dabar galvoju, ką geriau imti.

Kas dar yra parduodama, tai aišku be problemų bus galima įsigyti, bet tų, kurių jau nėra, kur jų ieškoti? g.gif (retorinis klausimas)
Papildyta:
Tiesa, norėjau dar paklausti, ar galima Pagoniškąjį akmenį (3-ioji knyga) skaityti be pirmų 2-ejų. Labai gražus viršelis ir pavadinimas. Čia detektyvas, tai gal nebūtų nuodėmės, jei nuo pabaigos pradėčiau g.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 08 10, 17:32)
mmm pavydziu.As jau seniau skaiciau,mielai kartociau.Beje kur knyga nukovei? bigsmile.gif as vis taikausi nuispikrti,tik kad neparduoda nieks blink.gif

bibliotekoj netycia pamaciau. buvo vienintele is Maknot likusi. emiau nesilauzydama.

QUOTE(Mona187 @ 2011 08 10, 20:07)
Tada dar gal kas pora žodžių apie Likimo vingis - http://svajoniuknygo...ex.php?cid=4971  Ar įdomi?

Kas dar yra parduodama, tai aišku be problemų bus galima įsigyti, bet tų, kurių jau nėra, kur jų ieškoti? g.gif (retorinis klausimas)
Papildyta:

Man Likimo vingis vidutiniska i geresniaja puse.
o neparduodamu reiktu arba Sm ar Sena medziot, arba bibliotekose. tik tokios einamos ir ten yra deficitas.
Atsakyti
Na tai kaip su tuo Beauman Likimu?Gera?perskaiciau komentaru kad pabaiga netikusi(man nepatinka su bloga ar blogai menama pabaiga).Tai pirma noriu zinoti sita,o paskui nuspresiu ar imtis zygiu ja susirasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 10, 16:54)

Pirkau jas is leidyklos, o klausiate kaip knygos atrodo?

Va Laukine roze ir kietas riesutelis asmeniskai labiausiai patiko antra

O likimo vingi esu pradejusi, bet neuzbaigusi, atidejus i sona
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 08 10, 22:02)
Pirkau jas is leidyklos, o klausiate kaip knygos atrodo?

Va Laukine roze ir  kietas riesutelis asmeniskai labiausiai patiko antra

O likimo vingi esu pradejusi, bet neuzbaigusi, atidejus i sona

Kaip atrodo tai žinau, bet klausiu ne to, įdomu kaip, kokia ta pasikeitusi knygų prekinė išvaizda (klausiu tų, kas pirko knygas atsiradus šiam prierašui) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 08 10, 21:44)
Na tai kaip su tuo Beauman Likimu?Gera?perskaiciau komentaru kad pabaiga netikusi(man nepatinka su bloga ar blogai menama pabaiga).Tai pirma noriu zinoti sita,o paskui nuspresiu ar imtis zygiu ja susirasti  rolleyes.gif

Na, dar nepabaigaiu. Liko apie 60 psl. Nedaug. Kol kas patinka, tiesa, kai ji labai stora, kartais kyla mintis, galėtų ir mažiau puslapių būti biggrin.gif 860 psl. daug bigsmile.gif
Man pačiai knygos su bloga pabaiga nepatinka, žiūrėsim kaip bus šioje knygoje. Dabar kur skaitau, tai Elen išsisikyrė su vyru, ištekėjo už Eduaro, pagimdė dar sūnų (pirma dukra taip pat nuo Eduaro). Kol kas nei vienas nežino, kad jie giminės. Nors Eduaro motina pamačiusi anūką, pasakė, kad jis panašus į Eduaro brolį.
Tiesa, "Likimo vingis" man visai įdomiai skaitėsi, tikrai ją priskirčiau prie geresnių. Nėra jau kažin kas tokio, tačiau tačiau tikrai ne prasta. biggrin.gif
Atsakyti
Likimo vingis man patiko wub.gif
Atsakyti