Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 07, 16:52)
lotuliukas.gif
Perskaičiau „Deimantinę mergaitę“. Visai nieko. Pabaigoj verkiau  blush2.gif Tik man nepatiko, kad knygos anotacijoj buvo parašyta, kaip viskas baigsis. Na, su kuo personažė bus. Įdomiau būtų, jeigu tai paaiškėtų skaitant knygą, o ne anotaciją. Nes pusė įdomumo nebelieka.

man ji labai labai.Nebezinau kiek kartu skaiciau biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2011 08 07, 17:02)
na, kadangi daugumoje meilės romanų jau nuo pirmo psl aišku kas su kuo bus hihihi.gif

o ypac jei paskaitai originalu pavadinima hihihi.gif musiskes kai vercia tai pervadina,as kartais dekinga,nes originalus pavadinimai tai siaubiakas.

As tai zinokit kokiu egzotisku pasiilgau knyguciu.Anksciau egzotikoj visokie seichai,dykumos.Nu noreciau kokio gero tokio nekasdienisko.Man pvz nerealiai Nuotaka ne savo noru patiko.Noreciau dar tokios geros blush2.gif

Turiu dabar kelias knygas istoriniu romaniuku.Negaliu skaityti kol kas schmoll.gif

O beje gal kuri turetumet paskolinti paskaityti Bado zaidyniu 2 ir 3 dalis?Drauge antra turi bet as jos nesumedzioju niekaip,o taip rupi toliau skaityti.

ir beje siandien knygyne nukoviau Safaris blondinei(uz nebloga kaina).Kazkas minejo kad linksma,tai paziuresim unsure.gif
Atsakyti
Deimantine mergaite ir man ziauriai patiko 4u.gif
o Ziemos zvaigzdes is vis skaiciau kelis kartus blush2.gif romantiska tokia knygute ir pavartau karts nuo karto cool.gif
dabar rosiuosi skaityti N.Roberts - viesos paslaptys. tikiuosi, bus idomi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 07 rugpjūčio 2011 - 19:10
QUOTE(Milledi* @ 2011 08 07, 20:04)
dabar rosiuosi skaityti N.Roberts - viesos paslaptys. tikiuosi, bus idomi biggrin.gif

Gerulė. Stora ir ne bim bam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 08 07, 10:11)
nesu skaičiusi vėjo nublokšti ir visai nenoriu perskaityti schmoll.gif  kaip ir apie Anželiką.Man nepatinka iki beprotybės ištęstos knygos , kadangi mačiau kažkada filmus, tai geriau ir pasiliksiu ties filmų matymu smile.gif

Na man vejo nubloksti patiko, kaip tik issiskirianti knyga. Tai jei butu baigusis kaip musu dauguma nori, neliktu to isskirtinio jos zavesio, beje autore kaip ir palieka vietos savo ivykiu interpretacijai...
Bandziau skaityti ir as Anzelikos serijas, ir filmus maciau. Filmai pasaka wub.gif , o knygos irgi patiko tos senesnes, storesnes, o paskui jas pradejo leisti kita leidykla, Tyrai berods, tai va nuo ten as ir nustojau skaityti, nes jau kantrybes truko ir totaliai i lankas buvo pradeta vaziuot. Ir toks ispudis buvo susidares, akd kitas autorius jas rase, o nebe Golonai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 08 05, 20:34)
labai lauksiu ar patiko, nes radau atsiliepimų, kad jis uperinė knyga  bigsmile.gif
bet pslp tai net daugiau "Tobula"  rolleyes.gif

"Likimas" nuostabi knyga thumbup.gif Jeigu planuoji perskaityti, tikrai rekomenduoju. Nors dar visos knygos neperskačiau (liko apie 300 psl), tačiau man ji patinka, vis įdomu kaip seksis Elen ir Eduarui. Tik kažkiek mane glumina, kad rašytoja sukūrė meilės romaną tarp dėdės ir dukterėčios, ir jie net dukrelės susilaukė. Juk Elen Eduaro brolio dukra (tiesa, jie apie tai nieko nežino). O gal pabaigoje kokios nors slaptos paslaptys išaiškės? g.gif Labai įtaigiai aprašyta. Tiesa, knygoje yra ir erotikos, sekso scenos atvirai aprašytos. Vietomis net vulgaroka.

Knygas apie Andželiką esu skaičiusi, ir iš tikrųjų jos kuo tolyn, tuo prastyn. Pirmosios man net labai patiko. Tiesa, aš jas skaičiau jau labai seniai, gal po tiek metų, gal ir kitaip atrodytų.

"Vėjo nublokštų" nesu skaičiusi. Gal kada dėl įdomumo reikėtų pabandyti. g.gif Tačiau dabar dar turiu ką skaityti ir be jų. Laukia eilės daugiau knygų, nespėju perskaityti visų norimų.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 08 07, 20:23)
Gerulė. Stora ir ne bim bam rolleyes.gif

O man pradzia nelabai patinka.. gal toliau bus idomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 08 08, 12:20)
O man pradzia nelabai patinka.. gal toliau bus idomiau smile.gif

Ištęsta ji, tas tiesa.
Atsakyti
"Svajonių knygos" išleido du naujus romanus: Heather Graham "Sala" ir Elizabeth Lowell "Beatodairiška meilė". thumbup.gif Iš aprašymo ypač patraukė pastaroji. E. Lowell knygos nuostabios. Kitą savaitę būsiu Vilniuje, reiks užsukti į leidyklą. biggrin.gif
Atsakyti
man anželikos serijos irgi patiko pirmos storos knygos, buvo įdomu. Ties "Anželika maištauja" pradėjo prastėt, o tos apie naująjį pasaulį, tai išvis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 13, 16:25)
na ką, atostogos įpusėjo ir galiu pasidalinti perskaitytomis knygomis.

Pirmoj vietoj Kerėtoja. O vaikeli.... kaip užkabino, kaip skaičiau. nežinau kodėl, bet man ši knyga laaaaaabai patiko. nekantrauju griebtis kitų  thumbup.gif

tada turbūt antroj vietoj Tik ne tu. Dabar savo šunim į kompaniją noriu baseto hihihi.gif ir kur gaut incrdibra? biggrin.gif

aha.. toliau Ledi, būkit gerutė. Pagalvojau, kad ekranizacija būtų labai vykusi biggrin.gif

na ir paskutinėj vietoj atostogų flirtas. Tokia makal makal knyga... Patiko, akd lyg dienoraštis, bet šiaip sujaukta, kažko trūksta. Labai ne vietoj tas pastojimas ir persileidimas

Dabar laukia 2 Noros Roberts knygos: Gražioji arklininkė Noros Roberts knygos: Gražioji arklininkė ir, berods, nakties šokis? ir dar kažkas apie svajones (kur nuotaka palieka jaunikį prie altoriaus ir varo į kažkokais salas minčių sudėliot).

Gal nuklysiu iki knygyno naujos Judith McNaught knygos. Pajūry knygos gerai "lenda" hihihi.gif

Isila tu turbut žinai ,kad Noros Roberts knygos: Gražioji arklininkė yra ne viena knyga ,tai trilogija,po jos eina "Laukinė rožė" ir "Kietas riešutėlis",tikriausiai tu žinai ,nes kitoje knygos viršelio pusėje jos visos parodytos. Tik norėjo patikslint g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2011 08 08, 19:30)
Isila tu turbut žinai ,kad  Noros Roberts knygos: Gražioji arklininkė yra ne viena knyga ,tai trilogija,po jos eina "Laukinė rožė" ir "Kietas riešutėlis",tikriausiai tu žinai ,nes kitoje knygos viršelio pusėje jos visos parodytos. Tik norėjo patikslint g.gif

žinau žinau,kad šios knygo sudaro Airių trilogiją tiesiog tuo metu išpardavime buvo tik ši viena, o kitas dvi man pažadėjo duoti paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 08, 20:59)
žinau žinau,kad šios knygo sudaro Airių trilogiją tiesiog tuo metu išpardavime buvo tik ši viena, o kitas dvi man pažadėjo duoti paskaityti  mirksiukas.gif

Tiesa pasakius ,trečioji knyga "Kietas riešutėlis" man nelabai patiko.
Atsakyti