Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Simbulis @ 2011 08 02, 10:08)
Ta filma maciau n kartu ir kiekviena karta ziuredama ji vel, atrandu kazka naujo  wub.gif Toks jis man nerealus. Pritariu kad kito Skarlet ir Reto neisivaizduoju. Yra dar kitas filmas irgi Vejo nublokstu tesinys su T. Daltonu, bet man jis labai sunkiai ziurejosi, nes nelipo aktoriai.

O knyga skaiciau tik mokykloje dar mokydamasi, tai ispudis buvo toks nenusakomas, taip pykau ant autores, kad tokia pabaiga paliko, bet kitaip Skarlet ir nebutu pasimokius is savo klaidu... Dabar bijau imti i rankas vel ja skaityt, kad ispudzio nesusigadinti  wub.gif

taip taip, su T.Daltonu ir Joanne Whalley. nei charizmos aktoriai neturėjo, nei pats filmas į ką nors prtendavo. Labai nevylęs kūrinys.
na, ar įmanoma palyginti
user posted image

ir

user posted image

ech.. užsivedžiau, noriu pažiūrėt tą filmą...

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 02, 08:51)
yra tęsinys, bet visiškas šlamštas  schmoll.gif

Aš "Vėjo nublokšti" prarijau labai greitai. Karas baigsis, prasidės smagumai. Be to, nesigilink į tuos karininkus, visa kita daug įdomiau biggrin.gif

O Vivien Leigh ir Clark Gable  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aha,jau lyg karas link pabaigos.Vakar pati apogeju skaiciau pries miega,tai bijojau kosmarus sapnuoti.

Blyn itariau kad pabaiga lieva,uzsimine kad ne kokia,tai dabar susinervinau doh.gif Pareisiu pas jus kai perskaitysiu,kad nieko daugiau nesuzinociau. cool.gif
Atsakyti
pabaiga tokia, kokia turėjo būti biggrin.gif

parsisiunčiau iš linkomanijos, einu žiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 02 rugpjūčio 2011 - 20:17
Sveikos biggrin.gif
Po atostogų ir aš ateinu reziumuot ką perskaičiau. Taigi įveikiau abi Kalounų dalis. Kažkaip nebuvau anksčiau skaičiusi nei vienos knygos iš tos serijos, tai visai patiko thumbup.gif Vyrai tokie veiklūs pavaizduoti ir svarbiausia, ne paskutiniuose puslapiuose supranta, kad myli biggrin.gif Dar perskaičiau S. Brown Kaip liepia širdis. Pradžiai pasirodė panašu į McNaught Tobula, bet šiaip veiksmas šioje knygoje sparčiau vystėsi ir kita linkme siužetas pasuko. Tad galiu pasakyt, kad šita knyga irgi patiko thumbup.gif
Dar keletą neskaitytų knygų iš Eliotų serijos radau ir perskaičiau. Liko turbūt tik 2 neskaitytos g.gif

Gal kas parduodat ką iš naujesnių knygų: pvz, Ponas Tobulybė, Bronzinio įdegio kerai ar iš tų plonųjų knygučių? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 15, 14:50)
Noriu įsigyti vieną iš 2-jų knygų iš Romantikės kolekcijos - arba Našlę, arba Kaip liepia širdis? Kurią geriau? Kad nebūtų tokia: perskaičiau ir pamiršau

Na, kaip žadėjau, parašysiu atsiliepimą. "Našlę' neseniai perskaičiau. Tai net nežinau, man ji neįtraukianti, nėra tokia knyga, kurią skaitai ir galvoji kas bus toliau. Nuobodoka, lyg ir detektyvas, tačiau silpnai išrutuliotas. o ir pagrindinė veikėja keista, nesupratau aš jos. doh.gif
"Kaip liepia širdis" esu skaičiusi daug anksčiau. Ji man asmeniškai patiko, ir net labai.
Jei dar nieko nepirkai, rekomenduoju "Kaip liepia širdis". Jeigu penkiabalėje sistemoje šai knygai skirčiau 5 balus, tai "Našlei" 3. biggrin.gif

Tiesa, perskaičiau antrą knygutę apie brolius Orsinius. Ji man patiko, o knygos aprašymas nevykęs. Ėmiau ją tik todėl, kad buvau skaičiusi pirmą knygutę. Jeigu ji būtų buvusi ne iš serijos "Broliai Orsiniai", tikrai nebūčiau ėmusi į rankas. Džiaugiuosi, kad perskaičiau. Patinka man S. Marton knygos thumbup.gif

Dabar skaitau labai storą knygą Sally Beuman "Likimas". Įdomu, tik daug laiko surys, knyga virš 800 psl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 08 05, 12:38)

Dabar skaitau labai storą knygą Sally Beuman "Likimas". Įdomu, tik daug laiko surys, knyga virš 800 psl.  biggrin.gif

labai lauksiu ar patiko, nes radau atsiliepimų, kad jis uperinė knyga bigsmile.gif
bet pslp tai net daugiau "Tobula" rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau kankindamasi iveikiau Vejo nublokstus.Keikiausi garbes zodis kad paemiau ta knyga.Neatsimenu kad kokia butu mane taip isvarginusi.Tik noras zinoti vijo skaityti toliau.
Ka galiu pasakyti-isivaizdavau visai kita istorija,kai visur buvo uzsimenama apie Reta ir Skarlete.Jauciuosi nusivylusi tiesa pasakius ir atlikusi zygdarbi.

Dar ilindau paskaityti apie tesinius.Skarlet tesinio pabaiga geresne, nors ir po daugelio metu,o Reto nepasakoja,tik uzsimenama kad prideta kita pabaiga nei originalioj knygoj.

Zodziu jauciuosi apvogta tokios pabaigos,nusizliumbusi del pabaigos ivykiu.Jauciu kad kuri laika senoviniu istoriniu knygu net i rankas neimsiu.Labai noreciau kokios saldzios nesamones.Liko neskaityti 3 nauji romaniukai,reiktu susimedzioti juos man.Siustis tiek neapsimoka,sena niekas dar neparduoda.Liudesys koks tai. doh.gif

Gal kas norit atsikratyti "Paslapties kaina","Prisijaukinti bosa" ir "Kas butu jeigu"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 06 rugpjūčio 2011 - 15:25
QUOTE(mikki @ 2011 08 06, 16:19)
Pagaliau kankindamasi iveikiau Vejo nublokstus.Keikiausi garbes zodis kad paemiau ta knyga.Neatsimenu kad kokia butu mane taip isvarginusi.Tik noras zinoti vijo skaityti toliau.

nesu skaičiusi vėjo nublokšti ir visai nenoriu perskaityti schmoll.gif kaip ir apie Anželiką.Man nepatinka iki beprotybės ištęstos knygos , kadangi mačiau kažkada filmus, tai geriau ir pasiliksiu ties filmų matymu smile.gif
Atsakyti
na, tai kad "Vėjo nublokšti" ir yra tik "Vėjo nublokšti". Visa kita tiesiog bandymai savaip užbaigt istoriją. Man tai ta knyga nerealiai patiko. Čia turbūt vienas tų atvejų kaip ir su Alcott "Mažosios moterys", kuomet pati rašytoja pasakė, kad ji neleis veikėjai būt su tuo, su kuriuo visi nori, kad ji būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 07, 17:49)
Čia turbūt vienas tų atvejų kaip ir su Alcott "Mažosios moterys", kuomet pati rašytoja pasakė, kad ji neleis veikėjai būt su tuo, su kuriuo visi nori, kad ji būtų biggrin.gif

lotuliukas.gif

Perskaičiau „Deimantinę mergaitę“. Visai nieko. Pabaigoj verkiau blush2.gif Tik man nepatiko, kad knygos anotacijoj buvo parašyta, kaip viskas baigsis. Na, su kuo personažė bus. Įdomiau būtų, jeigu tai paaiškėtų skaitant knygą, o ne anotaciją. Nes pusė įdomumo nebelieka.
Atsakyti
na, kadangi daugumoje meilės romanų jau nuo pirmo psl aišku kas su kuo bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 07, 18:02)
na, kadangi daugumoje meilės romanų jau nuo pirmo psl aišku kas su kuo bus hihihi.gif

Tai tame ir esmė, kad šitoj knygoj viskas pasisuko kitaip, negu tikėjausi wink.gif
Atsakyti