Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Norėjau paklausti, ar yra tokių kurios skaitė J. McNaught "Beveik rojus" ir "Ledi Elizabet meilės istorija"? Ar jos kuo nors skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 27, 07:50)
Norėjau paklausti, ar yra tokių kurios skaitė J. McNaught "Beveik rojus" ir "Ledi Elizabet meilės istorija"? Ar jos kuo nors skiriasi?  g.gif

Cia ta pati knyga, tik naujai perleista. Elizabetos istorijos neskaiciau, bet nemanau kad skirsis. O va sekancia kur isleis "Vitne, mano meile", tai kai pirkau Beveik roju leidykloje, pasake, kad pabaiga autore yra perrasiusi, taigi nuo seno leidimo skirsis...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 27, 08:15)
Cia ta pati knyga, tik naujai perleista. Elizabetos istorijos neskaiciau, bet nemanau kad skirsis. O va sekancia kur isleis "Vitne, mano meile", tai kai pirkau Beveik roju leidykloje, pasake, kad pabaiga autore yra perrasiusi, taigi nuo seno leidimo skirsis...

kaži ką pakeitė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 07 21, 22:09)
Skaičiau visa trilogiją, tai man patiko, manau verta pasilikti arba bent jau perskaityti    g.gif ax.gif O jei dar reikia turiu Kalounų moterys I dalį... smile.gif

Gal parduodat? Bet pirkčiau ne dabar, o spalio mėnesį, prieš savo gimtadienį ax.gif
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 22, 08:10)
Man tai patiko ši trilogija. Jei patiko "Gražioji arklininkė", manau turėtų patikti ir kitos.

Tai va, kad dar neskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 29, 14:36)
Gal parduodat? Bet pirkčiau ne dabar, o spalio mėnesį, prieš savo gimtadienį ax.gif

Jei domintų galiu parduoti smile.gif Galima pažiūrėti čia http://www.sena.lt/s...mai/saulegraza6 smile.gif Domina ir mainai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 29 liepos 2011 - 15:01
QUOTE(mikki @ 2011 07 24, 21:19)
As dabar inikusi i Ponas Tobulybe.Nu nesitikejau tokios geros knygos.Toks malonus atokvepis po seiletu romaniuku.Ir juokiausi,ir detektyvas toks pusetinas.Bet jau herojai tai superiniai.Tokie netiketi pokalbiai ir veiksmas,kad as suzaveta.Na ne ta knyga kuri klasika virstu,bet skaitosi laaabai gerai.

Aš pradėjau skaityti, gera knyga drinks_cheers.gif yra juokingų situacijų, pokalbių. Gera porcija juoko. Bent pradžia nenuvylė (kol kas perskaičiau apie 100 psl.). Esu skaičiusi daugiau šios rašytojos knygų, kiekviena kažkiek kitokia, tačiau man patinka. biggrin.gif
Atsakyti
tikejaus per atostogas rast laiko paskaityt. nepavyko. o kad prisitysiau is bibliotekos skaitalo. vis dar Cholinos knyga rusiskai skaitau. sunkokai man ta kalba einasi, bet knyga labai smagi. butu lietuviskai, jauciu per vakara suvalgyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 01 rugpjūčio 2011 - 07:05
As dabar kramtau po valiai Vejo nubloksti.Sunkiai einasi.Siaip jau suintrigavo siuzetas,bet tie nesibaigiantys karo aprasymai,begaliniai vadu minejimai mane nervina.As vistiek nesugebu ju isidemeti ir paskui jau neaisku kas kaip.Taip norisi kad esminis veiksmas vyktu hihihi.gif Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau blink.gif Kaip cia Holivoodas miega? mastau.gif Nu bet tikiuosi pirma knyga iveikti kaip nors.Nepamenu kada taip letai ir sunkiai skaiciau.Bet ir numesti neiseina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 08 01, 19:54)
Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau  blink.gif Kaip cia Holivoodas miega? mastau.gif

Manau, šito filmo fenomeno pakartoti neįmanoma, kas imsis jį filmuot?
Filmas buvo nominuotas 13 Oskarų, iškovojo 8. Va taip va. Tikimybė visa tai gauti su nauju filmu tokio mikroskopinio dydžio, kad turbūt visi bijo bandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 08 01, 19:54)
As dabar kramtau po valiai Vejo nubloksti.Sunkiai einasi.Siaip jau suintrigavo siuzetas,bet tie nesibaigiantys karo aprasymai,begaliniai vadu minejimai mane nervina.As vistiek nesugebu ju isidemeti ir paskui jau neaisku kas kaip.Taip norisi kad esminis veiksmas vyktu hihihi.gif Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau  blink.gif Kaip cia Holivoodas miega? mastau.gif Nu bet tikiuosi pirma knyga iveikti kaip nors.Nepamenu kada taip letai ir sunkiai skaiciau.Bet ir numesti neiseina  blink.gif

Mano manymu, būtų beprotybė bandyti perkurt jį. 1939 m. ekranizacija tokia detali, nepakartojama, kad ir bandyti būtų sunku. Filmas trunka Kone 3,5 valandos ir sukurtas su tokiu detalumu, kaip joks kitas filmas. Plius parinkti aktoriai tiesiog idealūs, negalėčiau įsivaizduoti jokios kitos Skarlet O'Haros ar Reto Batlerio. thumbup.gif
Atsakyti
yra tęsinys, bet visiškas šlamštas schmoll.gif

Aš "Vėjo nublokšti" prarijau labai greitai. Karas baigsis, prasidės smagumai. Be to, nesigilink į tuos karininkus, visa kita daug įdomiau biggrin.gif

O Vivien Leigh ir Clark Gable wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 08 01, 22:08)
Mano manymu, būtų beprotybė bandyti perkurt jį. 1939 m. ekranizacija tokia detali, nepakartojama, kad ir bandyti būtų sunku. Filmas trunka Kone 3,5 valandos  ir sukurtas su tokiu detalumu, kaip joks kitas filmas. Plius parinkti aktoriai tiesiog idealūs, negalėčiau įsivaizduoti jokios kitos Skarlet O'Haros ar Reto Batlerio.  thumbup.gif

Ta filma maciau n kartu ir kiekviena karta ziuredama ji vel, atrandu kazka naujo wub.gif Toks jis man nerealus. Pritariu kad kito Skarlet ir Reto neisivaizduoju. Yra dar kitas filmas irgi Vejo nublokstu tesinys su T. Daltonu, bet man jis labai sunkiai ziurejosi, nes nelipo aktoriai.

O knyga skaiciau tik mokykloje dar mokydamasi, tai ispudis buvo toks nenusakomas, taip pykau ant autores, kad tokia pabaiga paliko, bet kitaip Skarlet ir nebutu pasimokius is savo klaidu... Dabar bijau imti i rankas vel ja skaityt, kad ispudzio nesusigadinti wub.gif
Atsakyti