QUOTE(daivak30 @ 2011 07 27, 07:50)
Norėjau paklausti, ar yra tokių kurios skaitė J. McNaught "Beveik rojus" ir "Ledi Elizabet meilės istorija"? Ar jos kuo nors skiriasi?
Cia ta pati knyga, tik naujai perleista. Elizabetos istorijos neskaiciau, bet nemanau kad skirsis. O va sekancia kur isleis "Vitne, mano meile", tai kai pirkau Beveik roju leidykloje, pasake, kad pabaiga autore yra perrasiusi, taigi nuo seno leidimo skirsis...
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 27, 08:15)
Cia ta pati knyga, tik naujai perleista. Elizabetos istorijos neskaiciau, bet nemanau kad skirsis. O va sekancia kur isleis "Vitne, mano meile", tai kai pirkau Beveik roju leidykloje, pasake, kad pabaiga autore yra perrasiusi, taigi nuo seno leidimo skirsis...
kaži ką pakeitė
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 07 21, 22:09)
Skaičiau visa trilogiją, tai man patiko, manau verta pasilikti arba bent jau perskaityti O jei dar reikia turiu Kalounų moterys I dalį...
Gal parduodat? Bet pirkčiau ne dabar, o spalio mėnesį, prieš savo gimtadienį
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 22, 08:10)
Man tai patiko ši trilogija. Jei patiko "Gražioji arklininkė", manau turėtų patikti ir kitos.
Tai va, kad dar neskaičiau
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 29, 14:36)
Jei domintų galiu parduoti Galima pažiūrėti čia http://www.sena.lt/s...mai/saulegraza6 Domina ir mainai
QUOTE(mikki @ 2011 07 24, 21:19)
As dabar inikusi i Ponas Tobulybe.Nu nesitikejau tokios geros knygos.Toks malonus atokvepis po seiletu romaniuku.Ir juokiausi,ir detektyvas toks pusetinas.Bet jau herojai tai superiniai.Tokie netiketi pokalbiai ir veiksmas,kad as suzaveta.Na ne ta knyga kuri klasika virstu,bet skaitosi laaabai gerai.
Aš pradėjau skaityti, gera knyga yra juokingų situacijų, pokalbių. Gera porcija juoko. Bent pradžia nenuvylė (kol kas perskaičiau apie 100 psl.). Esu skaičiusi daugiau šios rašytojos knygų, kiekviena kažkiek kitokia, tačiau man patinka.
tikejaus per atostogas rast laiko paskaityt. nepavyko. o kad prisitysiau is bibliotekos skaitalo. vis dar Cholinos knyga rusiskai skaitau. sunkokai man ta kalba einasi, bet knyga labai smagi. butu lietuviskai, jauciu per vakara suvalgyciau.
As dabar kramtau po valiai Vejo nubloksti.Sunkiai einasi.Siaip jau suintrigavo siuzetas,bet tie nesibaigiantys karo aprasymai,begaliniai vadu minejimai mane nervina.As vistiek nesugebu ju isidemeti ir paskui jau neaisku kas kaip.Taip norisi kad esminis veiksmas vyktu Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau Kaip cia Holivoodas miega? Nu bet tikiuosi pirma knyga iveikti kaip nors.Nepamenu kada taip letai ir sunkiai skaiciau.Bet ir numesti neiseina
QUOTE(mikki @ 2011 08 01, 19:54)
Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau Kaip cia Holivoodas miega?
Manau, šito filmo fenomeno pakartoti neįmanoma, kas imsis jį filmuot?
Filmas buvo nominuotas 13 Oskarų, iškovojo 8. Va taip va. Tikimybė visa tai gauti su nauju filmu tokio mikroskopinio dydžio, kad turbūt visi bijo bandyt
QUOTE(mikki @ 2011 08 01, 19:54)
As dabar kramtau po valiai Vejo nubloksti.Sunkiai einasi.Siaip jau suintrigavo siuzetas,bet tie nesibaigiantys karo aprasymai,begaliniai vadu minejimai mane nervina.As vistiek nesugebu ju isidemeti ir paskui jau neaisku kas kaip.Taip norisi kad esminis veiksmas vyktu Paprasiau kad torentuose man filmo paieskotu,bet keista kad tokia zymi klasika yra isleista vieninteli karta-1939m.Ir jokiu naujesniu neradau Kaip cia Holivoodas miega? Nu bet tikiuosi pirma knyga iveikti kaip nors.Nepamenu kada taip letai ir sunkiai skaiciau.Bet ir numesti neiseina
Mano manymu, būtų beprotybė bandyti perkurt jį. 1939 m. ekranizacija tokia detali, nepakartojama, kad ir bandyti būtų sunku. Filmas trunka Kone 3,5 valandos ir sukurtas su tokiu detalumu, kaip joks kitas filmas. Plius parinkti aktoriai tiesiog idealūs, negalėčiau įsivaizduoti jokios kitos Skarlet O'Haros ar Reto Batlerio.
yra tęsinys, bet visiškas šlamštas
Aš "Vėjo nublokšti" prarijau labai greitai. Karas baigsis, prasidės smagumai. Be to, nesigilink į tuos karininkus, visa kita daug įdomiau
O Vivien Leigh ir Clark Gable
Aš "Vėjo nublokšti" prarijau labai greitai. Karas baigsis, prasidės smagumai. Be to, nesigilink į tuos karininkus, visa kita daug įdomiau
O Vivien Leigh ir Clark Gable
QUOTE(alijap @ 2011 08 01, 22:08)
Mano manymu, būtų beprotybė bandyti perkurt jį. 1939 m. ekranizacija tokia detali, nepakartojama, kad ir bandyti būtų sunku. Filmas trunka Kone 3,5 valandos ir sukurtas su tokiu detalumu, kaip joks kitas filmas. Plius parinkti aktoriai tiesiog idealūs, negalėčiau įsivaizduoti jokios kitos Skarlet O'Haros ar Reto Batlerio.
Ta filma maciau n kartu ir kiekviena karta ziuredama ji vel, atrandu kazka naujo Toks jis man nerealus. Pritariu kad kito Skarlet ir Reto neisivaizduoju. Yra dar kitas filmas irgi Vejo nublokstu tesinys su T. Daltonu, bet man jis labai sunkiai ziurejosi, nes nelipo aktoriai.
O knyga skaiciau tik mokykloje dar mokydamasi, tai ispudis buvo toks nenusakomas, taip pykau ant autores, kad tokia pabaiga paliko, bet kitaip Skarlet ir nebutu pasimokius is savo klaidu... Dabar bijau imti i rankas vel ja skaityt, kad ispudzio nesusigadinti