Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Song @ 2011 07 23, 18:30)
Jau kažkada rodė, plius siunčiausi kelis. Prasti tie filmai, posilpniai rolleyes.gif Knygos geresnės.

Pritariu. drinks_cheers.gif Filmai manęs nesužavėjo, pagal juos atrodytų knygos nei šiokios, nei tokios. O iš tikrųjų knygos daug geresnės.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 22, 11:39)
kas turi paskolint paskaityti Airių trilogiją? Man gražioji arklininkė labai labai patiko  wub.gif  mėgstu gražias pasakas hihihi.gif

niekas daugiau jokių akcijų knygom tokiom neužmatė?

as turiu antra ir trecia.jei nori mielai paskolinsiu paskaityti mirksiukas.gif

As dabar inikusi i Ponas Tobulybe.Nu nesitikejau tokios geros knygos.Toks malonus atokvepis po seiletu romaniuku.Ir juokiausi,ir detektyvas toks pusetinas.Bet jau herojai tai superiniai.Tokie netiketi pokalbiai ir veiksmas,kad as suzaveta.Na ne ta knyga kuri klasika virstu,bet skaitosi laaabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 07 24, 22:19)
as turiu antra ir trecia.jei nori mielai paskolinsiu paskaityti  mirksiukas.gif

As dabar inikusi i Ponas Tobulybe.Nu nesitikejau tokios geros knygos.Toks malonus atokvepis po seiletu romaniuku.Ir juokiausi,ir detektyvas toks pusetinas.Bet jau herojai tai superiniai.Tokie netiketi pokalbiai ir veiksmas,kad as suzaveta.Na ne ta knyga kuri klasika virstu,bet skaitosi laaabai gerai.

Jei knyga Ponas Tobulybe yra tavo labai noresiu paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 07 24, 21:19)
as turiu antra ir trecia.jei nori mielai paskolinsiu paskaityti  mirksiukas.gif

oi, būsiu dėkinga mirksiukas.gif

gimatdienis artėja. Mąstau - gal dovanų knygų užsiprašyt pagal sąrašiuką? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 24, 22:48)
oi, būsiu dėkinga  mirksiukas.gif

gimatdienis artėja. Mąstau - gal dovanų knygų užsiprašyt pagal sąrašiuką? hihihi.gif

taip ir padaryk aš pati taip darau. bigsmile.gif Aš turiu net du biggrin.gif Duodu sąrašiuką ko norėčiau vieną giminaičiams su vienokiais daiktais ir draugams su kitokiais. Jie sau pasiskirsto kas Ką dovanos Gaunu apie 5o proc. norimų daiktų plius vistiek nežinau ką gausiu mirksiukas.gif O anksčiau varge vargelį gaudavau knygų ir daiktų kurias turiu ar po kelias vienodas ir pn. Dabar tvarka ir džiaugsmas vien per šventes. Visi namiškiai ir dauguma draugų tą patį daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 24, 22:48)

Mes su viena drauge kelinti metai dovanojam viena kitai dovanų knygą. Parašai kokių norėtai, tai pasirenki, ir pasidovanojam. biggrin.gif Dabar kaip tik artėja mano gimtadienis...
Atsakyti
reikės subtiliai užsiminti hihihi.gif šiaip ir čekis knygyne būtų laukiamas rolleyes.gif
Atsakyti
O aš tai gimtadienio proga užsiprašiau knygų iš sena.lt ax.gif Kas norėjo padovanoti parodžiau norų krepšelį ir man nupirko smile.gif Bent jau gavau ko norėjau blush2.gif
Atsakyti
smagu, kai gauni knygą, kurios norėjai, o ne pvzė "Virpėjimas" ar "Saulėlydis" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 25 liepos 2011 - 18:21
QUOTE(jagozaster @ 2011 07 24, 21:37)
Jei knyga Ponas Tobulybe yra tavo labai noresiu paskaityt ax.gif

tai jau kas be ko hihihi.gif jau visas kitas naujas perskaiciau ir padeta laukia kada susimatysim.Tai sita dar imesiu
QUOTE(Isila @ 2011 07 24, 21:48)

brukstelk AZ,susikeisim telefonais ir galesim susitikti.tik as gyvenu Kauno rajone,tai kazkaip reikes pasiderinti mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2011 07 25, 18:20)
smagu, kai gauni knygą, kurios norėjai, o ne pvzė "Virpėjimas" ar "Saulėlydis"  doh.gif

manes tai ne karta klause kokios knygos noriu,jei uzsisakau dovanai biggrin.gif sakau arba ceki arba duodu sarasiuka,kas klausia (o klausia visada,nes zino kad as daugelio knygu neskaitau,na tu rimtuju intelektualiu) hihihi.gif
Atsakyti
Šią savaitę Pegaso knygynuose Susan Mallery knygai "Kiekvienos moters svajonė" 50 proc. nuolaida. Aš tai esu ją skaičius, tačiau, gal ką nors domina:
http://www.pegasas.l...ites-knyga/1226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 25 liepos 2011 - 20:37
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 25, 21:37)
Šią savaitę Pegaso knygynuose Susan Mallery knygai "Kiekvienos moters svajonė" 50 proc. nuolaida. Aš tai esu ją skaičius, tačiau, gal ką nors domina:
http://www.pegasas.l...ites-knyga/1226

įsigysiu, nes neskaičiau, o per skaityt noriu. Būsiu skaičius pirmą ir paskutinę hihihi.gif reik susišaudyt viduriuką paskaityt biggrin.gif
Atsakyti