Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 07 21, 21:43)
O Noros Roberts Airių trilogiją verta skaityt? Nes turiu tik pirmą knygą "Gražioji arklininkė", tai galvoju gal reikia tas dvi nusipirkti, kol neišpardavė g.gif , o tai po to verksiu kaip ir dėl Kalounų moterų 1 dalies
ax.gif  g.gif  unsure.gif

O man priesingai nei visoms kitoms si Roberts trilogija nepatiko, pirma knyga tai is vis pasaka suaugusiems, antra gal normalesne, o trecia tai is vis... Arba Roberts issisieme arba cia vertejai taip isverte, kad isvis numuse upa jos knygas skaityt...
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 21, 21:43)
O Noros Roberts Airių trilogiją verta skaityt? Nes turiu tik pirmą knygą "Gražioji arklininkė", tai galvoju gal reikia tas dvi nusipirkti, kol neišpardavė g.gif , o tai po to verksiu kaip ir dėl Kalounų moterų 1 dalies
ax.gif  g.gif  unsure.gif

Man tai patiko ši trilogija. Jei patiko "Gražioji arklininkė", manau turėtų patikti ir kitos.

Tiesa, ne į temą, tačiau anksčiau kažkuri rašė, kad ieško "Netikėtos Izabelės atostogos". Mačiau sena.lt pardavinėja kažkas, pasieškokit jei dar domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 22 liepos 2011 - 07:10
Man airiu trilogija visai patiko.As antra ir trecia turiu namie,pirmos kazkaip nepirkau nes buvau pirmo leidimo skaiciusi,kai buvo plona svajoniu knygute mastau.gif

Vakar sukramciau Bronzinio idegio kerai.Ko cia visos rasytojos i tuos detektyvus metasi?Siaip puse velnio.As manau jau persisotinau tokiomis knygomis uztai man nelabai idomu.Siaip labai normalus vyras-ne koks sekso istroskes manjakas,kad tik i lova versti hihihi.gif patiko kad moteris ne kokia vargse pelene.Zodziu neblogai.Dar tokia intrigele,bet labai menka isukta- nors nepavadinciau knygos detektyvu.Bet man kazko visose knygose ta meile tokia neislaukta,nesubrandinta,ai irnesakyk.gif matyt nebezinau jau ko noriu
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 07 21, 21:07)
O aš tik atostogų flirto ir neskaičiau - daugiau visos skaitytos smile.gif

Baigiau Steel "Širdies plakimas". Nuostabi knyga  wub.gif

Dabar imsiu Macomber "Ketvirtadieniais aštuntą".

aš turiu, jei nori paskaityti biggrin.gif

kas turi paskolint paskaityti Airių trilogiją? Man gražioji arklininkė labai labai patiko wub.gif mėgstu gražias pasakas hihihi.gif

niekas daugiau jokių akcijų knygom tokiom neužmatė?
Atsakyti
Man N. Roberts trilogija šiaip sau blush2.gif Knygų nutariau nepasilikti. Kaip tik pardavinėju trečią dalį - Kietas riešutėlis
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 22, 07:10)

Tiesa, ne į temą, tačiau anksčiau kažkuri rašė, kad ieško "Netikėtos Izabelės atostogos". Mačiau sena.lt pardavinėja kažkas, pasieškokit jei dar domina.

Ačiū už informaciją bet jau gavau ir perskaičiau. Ir žinokit ne taip labai mane sužavėjo "Netikėtos Izabelės atostogos" kitos šios rašytojos knygos labiau patiko.
Dabar perskaičiau ir tikrai labai patiko Garwood Julie knyga "Ugnis ir ledas" nemažai detektyvo elementų knygoje bet ir meilės pakanka. Bandysiu dar kokia išsirinkti šios rašytojos knygą.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 07 22, 21:04)
.
Dabar perskaičiau ir tikrai labai patiko Garwood Julie knyga "Ugnis ir ledas" nemažai detektyvo elementų knygoje bet ir meilės pakanka. Bandysiu dar kokia išsirinkti šios rašytojos knygą.

Patiko ši knyga drinks_cheers.gif Aš esu skaičiusi šios rašytojos knygas "Vedybos" (senokai jau išleista) ir "Šešėlių šokis". Pastaroji panaši į tavo skaityta. O "Vedybos" - jau kitokia, istorinis meilės romanas. Geras. Kiek žinau, dar yra išleista "Širdžių ėdikas", tačiau kol kas jos dar negavau perskaityti. Tiesa, dabar turiu nemažai kitų knygų skaityti. Dabar skaitau "Edeno vaikai", po to iš karto griebsiu "Skandalinga dama", po to "Likimo vingis". Labai noriu jas perskaityti. biggrin.gif
Atsakyti
"Edeno vaikai" man patiko ši knyga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 07 22, 21:04)
Ačiū už informaciją bet jau gavau ir perskaičiau. Ir žinokit ne taip labai mane sužavėjo "Netikėtos Izabelės atostogos" kitos šios rašytojos knygos labiau patiko.

Ech, o man netgi labai "Netikėtos Izabelės atostogos" patiko ir prisijuokiau ir paašarojau blush2.gif
Garwood man kartais siaubingai primena S. Brown, ugnis ir ledas buvo pusė velnio, bet man daug labiau patiko "Šešėlių šokis". Tokia intriguojanti, gyva ir skaitėsi super lengvai.

Mane pavydas baigia užgraužti, savo biblioteka kone prieš metus beveik visiškai ištuštinau, o dabar noriu daugelį knygų susigrąžinti doh.gif bet valdausi, tiesa tokie žmonės su savo skelbimais nepadeda http://www.sena.lt/s...i/vildovile/p/0 biggrin.gif Reikia jungt kompą ir bėgt į lauką nes jaučiu neištvėrusi ką nors nusipirksiu verysad.gif et visiškai neturiu saiko jausmo schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal dar galėtumėt paaiškinti, ką reiškia toks parašymas?

Liko paskutiniai šios knygos egzemplioriai. Knygų prekinė išvaizda šiek tiek pasikeitė, kol jos gyveno Lietuvos prekybos centrų ir knygynų lentynose. BET tai nė kiek nepakeitė pačių istorijų!

Kaip ta knygų prekinė išvaizda gali pasikeisti? Čia gal turima omenyje viršelio apsitrynimas ax.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 23, 14:55)
Gal dar galėtumėt paaiškinti, ką reiškia toks parašymas?

Liko paskutiniai šios knygos egzemplioriai. Knygų prekinė išvaizda šiek tiek pasikeitė, kol jos gyveno Lietuvos prekybos centrų ir knygynų lentynose. BET tai nė kiek nepakeitė pačių istorijų!

Kaip ta knygų prekinė išvaizda gali pasikeisti? Čia gal turima omenyje viršelio apsitrynimas ax.gif  g.gif  unsure.gif

Apsitrynusios nugarėlės, pablukęs viršelis ar pan. Ilgai prekybos centruose neišpardavė, ir matyt grąžino leidyklai tas knygas. Tad ir išparduoda pigiau.

Matėt, kad per LTV rodys filmus pagal Noros Roberts knygas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 23 liepos 2011 - 15:20
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 23, 16:19)
Matėt, kad per LTV rodys filmus pagal Noros Roberts knygas?

Jau kažkada rodė, plius siunčiausi kelis. Prasti tie filmai, posilpniai rolleyes.gif Knygos geresnės.
Atsakyti