Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(svelni @ 2011 07 17, 11:23)
Žymiai įdomesnė antroji knyga(pirmoji šiaip sau) apie brolį Orsinį. Beje aprašymas vėl nei į tvorą nei į mietą  biggrin.gif "...ir kas tas tamsiaplaukis berniukas,vadinantis ją mama?..." įdomu kaip 4 mėnesių vaikas gali kalbėti  g.gif  lotuliukas.gif
"Ypatingos akimirkos" irgi gera, tik toks panašus siužetas jau yra buvęs.Pabaiga galėtų būti stirpresnė, nes dabar nei šiokia , nei tokia.Visoje knygoje laikoma įtampa,o ant galo......bet šiaip lb patiko.Kaip sakau mano skonio knygos šios trys  biggrin.gif

oi geras,kaip tik sitos dvi liko neskaitytos,nes kitaip nei visada ne visas naujo leidimo knygutes uzsisakiau.Labai norejau Aiskiaregio,tai netilpau i litus hihihi.gif
Dabar pastaraji ir baigineju.Labai nebloga knyga thumbup.gif kitas tikrai pirksiu cool.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 07 17, 22:31)
O iš Karališkosios nuotakos serijos vertos dėmesio knygos, ar ne (L. Monroe "Sąlyga - neįsimylėti", Mano amžinai, Ištark mano vardą, Visada mylėsiu; Asmeninės priežastys)?

As skaiciau visas.Net nulekiau paziureti lentynoj lotuliukas.gif Man labiausiai istrigusi ko gero Istark mano varda.Ten mane erzina laibai ilgi gilinimaisi i save,savo jausmus,bet yra tokia gera scena,kad del jos vis paskaitau ta knygute.Keliu siuzetu nepamenu,matyt nieko gero.Tokia neiprastesne-Visada mylesiu.Asmenines priezastys nu niekaip nepamenu apie ka,net is aprasymo doh.gif

As vakar suvartojau Kas as buciau be taves.Nu patinka man ta McNaught.Kad taip surinkus jos knygutes is sitos serijos.3 jau turiu,va Vitnes neskaiciau dar,gaila nemazai is sitos suzinojau kas bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 18 liepos 2011 - 18:52
Šiandien surijau "Atsikratyti Bredlio". Jau taip prisikikenau ir prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif labai man patiko wub.gif Pagalvojau beskaitydama, kad filmas neblogas išeitų. Būtų romantikos, humoro, veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 07 19, 00:52)
Šiandien surijau "Atsikratyti Bredlio". Jau taip prisikikenau ir prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif labai man patiko  wub.gif Pagalvojau beskaitydama, kad filmas neblogas išeitų. Būtų romantikos, humoro, veiksmo  biggrin.gif

Man irgi patiko drinks_cheers.gif . Aš tai skaitau E. Richardas "Žavios melagystės". Įtraukė mane. Gaila, kad laiko prisėsti ne tiek daug. Vakar anksti vaikas užmigo (dieną nebuvo miegojęs), o aš vietoj knygos turėjau agurkus marinuoti. O taip kirba skaityti toliau. biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, knygos "Aiškeregys" ir "Kerėtoja" kaip nors susijusios tarpusavyje , ar atskiros knygos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakie: 19 liepos 2011 - 14:41
QUOTE(Dakie @ 2011 07 19, 14:40)
Sakykit, knygos "Aiškeregys" ir "Kerėtoja" kaip nors susijusios tarpusavyje , ar atskiros knygos?

siaip susije,nes kalba apie ta pacia seima.Pirmoje knygoje siek tiek nupasakojama seimos istorija,siek tiek apie kiekviena heroju,o antroje minima pirmos knygos heroje.Nors galima skaityti ir atskirai,manau vistiek bus aisku mirksiukas.gif Paskui bus dar 2 knygos apie ta pacia seima,tik kitus jos narius.
Atsakyti
perskaičiau iš sva.romaniukų pirmąją knygą apie vieną iš brolių Rotų.....pradžia kaip ir suintrigavo, bet paskui tai...banalybių banalybė unsure.gif nu tokia neįdomi.Ar čia minčių ar idėjų autorė pritrūko, gal kita knyga apie Rotą bus įdomesnė biggrin.gif
Atsakyti
Kaip Jums naujienos?
4u.gif
Mane nervina, kai atskirai išleidžia serijos knygas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 21 liepos 2011 - 18:19
QUOTE(astute_k @ 2011 07 21, 19:18)
Kaip Jums naujienos?
4u.gif
Mane nervina, kai atskirai išleidžia serijos knygas  doh.gif  schmoll.gif

atostogų filrtas tokia navykusi knyga, kad, matyt, visaip bando ją iškišt hihihi.gif aš tik vienos neskaičius, o gaila, labai geras pasiūlymas...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 21, 20:15)
atostogų filrtas tokia navykusi knyga, kad, matyt, visaip bando ją iškišt hihihi.gif aš tik vienos neskaičius, o gaila, labai geras pasiūlymas...

O aš tik atostogų flirto ir neskaičiau - daugiau visos skaitytos smile.gif

Baigiau Steel "Širdies plakimas". Nuostabi knyga wub.gif

Dabar imsiu Macomber "Ketvirtadieniais aštuntą".
Atsakyti
O Noros Roberts Airių trilogiją verta skaityt? Nes turiu tik pirmą knygą "Gražioji arklininkė", tai galvoju gal reikia tas dvi nusipirkti, kol neišpardavė g.gif , o tai po to verksiu kaip ir dėl Kalounų moterų 1 dalies
ax.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 21, 22:43)
O Noros Roberts Airių trilogiją verta skaityt? Nes turiu tik pirmą knygą "Gražioji arklininkė", tai galvoju gal reikia tas dvi nusipirkti, kol neišpardavė g.gif , o tai po to verksiu kaip ir dėl Kalounų moterų 1 dalies
ax.gif  g.gif  unsure.gif

Skaičiau visa trilogiją, tai man patiko, manau verta pasilikti arba bent jau perskaityti g.gif ax.gif O jei dar reikia turiu Kalounų moterys I dalį... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 21, 21:43)
ax.gif  g.gif  unsure.gif

Man patiko šios knygos. Labiausiai pirma ir trečia. biggrin.gif

Pati ką tik baigiau Jane Ann Krents 'Likimo vingis" Man visai patiko. Tokia be didelių saldybių. Knyga su intriga, toks lengvas trileris biggrin.gif Likau gan patenkinta šia knyga, tikėkimės išleis ir daugiau panašių. 4u.gif
Atsakyti