QUOTE(svelni @ 2011 07 17, 11:23)
Žymiai įdomesnė antroji knyga(pirmoji šiaip sau) apie brolį Orsinį. Beje aprašymas vėl nei į tvorą nei į mietą "...ir kas tas tamsiaplaukis berniukas,vadinantis ją mama?..." įdomu kaip 4 mėnesių vaikas gali kalbėti
"Ypatingos akimirkos" irgi gera, tik toks panašus siužetas jau yra buvęs.Pabaiga galėtų būti stirpresnė, nes dabar nei šiokia , nei tokia.Visoje knygoje laikoma įtampa,o ant galo......bet šiaip lb patiko.Kaip sakau mano skonio knygos šios trys
"Ypatingos akimirkos" irgi gera, tik toks panašus siužetas jau yra buvęs.Pabaiga galėtų būti stirpresnė, nes dabar nei šiokia , nei tokia.Visoje knygoje laikoma įtampa,o ant galo......bet šiaip lb patiko.Kaip sakau mano skonio knygos šios trys
oi geras,kaip tik sitos dvi liko neskaitytos,nes kitaip nei visada ne visas naujo leidimo knygutes uzsisakiau.Labai norejau Aiskiaregio,tai netilpau i litus
Dabar pastaraji ir baigineju.Labai nebloga knyga kitas tikrai pirksiu
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 17, 22:31)
O iš Karališkosios nuotakos serijos vertos dėmesio knygos, ar ne (L. Monroe "Sąlyga - neįsimylėti", Mano amžinai, Ištark mano vardą, Visada mylėsiu; Asmeninės priežastys)?
As skaiciau visas.Net nulekiau paziureti lentynoj Man labiausiai istrigusi ko gero Istark mano varda.Ten mane erzina laibai ilgi gilinimaisi i save,savo jausmus,bet yra tokia gera scena,kad del jos vis paskaitau ta knygute.Keliu siuzetu nepamenu,matyt nieko gero.Tokia neiprastesne-Visada mylesiu.Asmenines priezastys nu niekaip nepamenu apie ka,net is aprasymo
As vakar suvartojau Kas as buciau be taves.Nu patinka man ta McNaught.Kad taip surinkus jos knygutes is sitos serijos.3 jau turiu,va Vitnes neskaiciau dar,gaila nemazai is sitos suzinojau kas bus