Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 07 15, 14:50)
Noriu įsigyti vieną iš 2-jų knygų iš Romantikės kolekcijos - arba Našlę, arba Kaip liepia širdis? Kurią geriau? Kad nebūtų tokia: perskaičiau ir pamiršau

"Kaip liepia širdis" skaičiau, ir man labai patiko. thumbup.gif "Našlė" neskaičiau, tai negaliu pasakyti, kokia ji. Šiaip planuoju ją užsisakyti liepos pabaigoje, tai jei nenusipirksi kurios nors iki to laiko, pasakysiu kaip ji man.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 15, 23:11)
perleist negaliu, bet galiu duoti paskaityti. Šias knygas noriu pasilikti savo bibliotekoj.

as irgi noriu i savo biblioteka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
gavau as savo siuntinuka.Pirkau Aiskiaregi,Tobula vyra ir kelias plonas.Pradejau nuo pastaruju,nes savaitgalis toks uzimtas.Labai daug tikejausi is Kietasirdzio teksasiecio (beje originalus pavadinimas Iron cowboy man labiau patiko),nes Palmes Deimantine mergele man pati paciausia,bet deja.Is pradziu viskas labai gerai,pokalbiai pirmuose puslapuose superiniai:megina kieta,abu smagiai pjovesi.Bet paskui....Knyga labiau tiktu Intrigos serijai,bet ir detektyvas nevykes man toks.Labai erzino begaliniai daugybes vardu minejimai.O ir vardai keisti,niekaip nesurisau kas su kuo.Be to dar kitu gyvenimo istoriju pasakojimai,nervina.Pati mintis tai ner bloga,tik isvystyta man prastokai.

Kita kuria kibau buvo Magnato sutramdymas.O stai sita nustebino.Visai nebloga.Man patiko kad ne viskas sukosi apie seksa.Aisku potraukis buvo,bet toks sveikas.Kai daugumoj knygu-pamato moteris heroju ir balute sutirpsta prie jo koju.Cia biskuti geriau tongue.gif Is dalies net vyro mastyma pateisinciau.Zodziu skaitoma,nes kiek nestandartine biggrin.gif Beje knygos aprasymas tai nei i tvora,nei i mieta.

Pradedu mastyti,kadangi vieno leidimo knygos buna visada panasios( jei nescios tai visose knygose,jei paslepusios vaikus tai irgi daugumoj ) sita serija turetu buti su nestandartiniais siuzetais lotuliukas.gif

Toliau turbut skaitysiu Kas as buciau be taves(beros),gavau paskolinta,tai reik pirma ja perskaityti,paskui jau atostogu savaite,tai suvalgysiu viska ka turiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 17 liepos 2011 - 08:27
QUOTE(mikki @ 2011 07 17, 09:22)
Kita kuria kibau buvo Magnato sutramdymas.O stai sita nustebino.Visai nebloga.Man patiko kad ne viskas sukosi apie seksa.Aisku potraukis buvo,bet toks sveikas.Kai daugumoj knygu-pamato moteris heroju ir balute sutirpsta prie jo koju.Cia biskuti geriau  tongue.gif Is dalies net vyro mastyma pateisinciau.Zodziu skaitoma,nes kiek nestandartine  biggrin.gif Beje knygos aprasymas tai nei i tvora,nei i mieta.

Pradedu mastyti,kadangi vieno leidimo knygos buna visada panasios( jei nescios tai visose knygose,jei paslepusios vaikus tai irgi daugumoj ) sita serija turetu buti su nestandartiniais siuzetais  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif "Magnato sutramdymas" ir man patiko.o kad aprašymas ne į temą irgi teisybė 4u.gif Įdomi 4u.gif i r šio leidimo kiek skaičiau (dar ne visas perskaičiau) tai lb patiko.
Žymiai įdomesnė antroji knyga(pirmoji šiaip sau) apie brolį Orsinį. Beje aprašymas vėl nei į tvorą nei į mietą biggrin.gif "...ir kas tas tamsiaplaukis berniukas,vadinantis ją mama?..." įdomu kaip 4 mėnesių vaikas gali kalbėti g.gif lotuliukas.gif
"Ypatingos akimirkos" irgi gera, tik toks panašus siužetas jau yra buvęs.Pabaiga galėtų būti stirpresnė, nes dabar nei šiokia , nei tokia.Visoje knygoje laikoma įtampa,o ant galo......bet šiaip lb patiko.Kaip sakau mano skonio knygos šios trys biggrin.gif
Dar...Džerodų dinastija....tikėjausi geresnės knygos apie Bleiką, nes kažkaip suintrigavo kai jis buvo minima skaitytose knygose,bet perskaičius apie jį tai kaip ir nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 17 liepos 2011 - 11:24
iš naujų aš perskaičiau "Jei mane mylėtum...", tai toks jausmas, kad kažką tokio jau skaičiau, nieko blatno.
Atsakyti
Peskaičiau Maureen Child "Meilė neperkama" ir vėl grynas nusivylimas. Milijonierius ir valytoja? Na jau atleiskit, bet negi turėčiau tuo patikėti? blink.gif ABSURDAS rolleyes.gif Kas tai autorei užplaukė, juk paprastai gan neblogas knygas rašo...
Atsakyti
Perskaičiau "Našlė". Nieko gero apie knygą negaliu pasakyti doh.gif tongue.gif Neįdomi, ištęsta, veikėjai daug kalba apie nieką doh.gif Nerekomenduoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 16, 08:35)
"Kaip liepia širdis" skaičiau, ir man labai patiko.  thumbup.gif "Našlė" neskaičiau, tai negaliu pasakyti, kokia ji. Šiaip planuoju ją užsisakyti liepos pabaigoje, tai jei nenusipirksi kurios nors iki to laiko, pasakysiu kaip ji man.

Šiaip tai norėjau abi šias knygas nusipirkti iš Maximos, bet ten jų jau nebeliko, nors netikiu, kad taip greit jas visas išpirko. Nes savaitės pradžioje, ar prieš savaitę kai žiūrėjau, tai bent jau Kaip liepia širdis buvo kokios 5-ios, o dbr tik naujesnės sudėtos doh.gif
Tai dabar arba reiks galvoti apie didesnį užsakymą iš Svajonių knygų, arba ieškot, kas dar pigiau parduotų. O noriu tiek daug knygų, ir daugumos prekyboj jau nėra verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2011 07 17, 21:38)
Perskaičiau "Našlė". Nieko gero apie knygą negaliu pasakyti  doh.gif  tongue.gif Neįdomi, ištęsta, veikėjai daug kalba apie nieką  doh.gif Nerekomenduoju  tongue.gif

Aš kai skaičiau ištrauką, tai man visai nieko tokia pasirodė, sudomino. O šią knygą galima vadinti detektyvu?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 17, 22:11)
Aš kai skaičiau ištrauką, tai man visai nieko tokia pasirodė, sudomino. O šią knygą galima vadinti detektyvu?

Nebent gausi iš ko nors pasiskaityti, pirkt neverta. Tipo detektyvas.
Atsakyti
O iš Karališkosios nuotakos serijos vertos dėmesio knygos, ar ne (L. Monroe "Sąlyga - neįsimylėti", Mano amžinai, Ištark mano vardą, Visada mylėsiu; Asmeninės priežastys)?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 17, 23:31)
O iš Karališkosios nuotakos serijos vertos dėmesio knygos, ar ne (L. Monroe "Sąlyga - neįsimylėti", Mano amžinai, Ištark mano vardą, Visada mylėsiu; Asmeninės priežastys)?

kažkurias skaičiau, bet kurias - nepamenu. Žinau, kad ta kur "karalaitė" Lina buvo totalus briedas irnesakyk.gif ai, čia buvo Visada mylėsiu.
Mano amžinau tikrai skaičiau, bet nieko nepamenu... Berods, priminė man kažkokią kitą knygą.
Atsakyti
Knygos, kurių aš ieškau (mano skelbimo kopija:

http://www.supermama...;#entry48422253
Atsakyti