Sveikutes
gavau as savo siuntinuka.Pirkau Aiskiaregi,Tobula vyra ir kelias plonas.Pradejau nuo pastaruju,nes savaitgalis toks uzimtas.Labai daug tikejausi is Kietasirdzio teksasiecio (beje originalus pavadinimas Iron cowboy man labiau patiko),nes Palmes Deimantine mergele man pati paciausia,bet deja.Is pradziu viskas labai gerai,pokalbiai pirmuose puslapuose superiniai:megina kieta,abu smagiai pjovesi.Bet paskui....Knyga labiau tiktu Intrigos serijai,bet ir detektyvas nevykes man toks.Labai erzino begaliniai daugybes vardu minejimai.O ir vardai keisti,niekaip nesurisau kas su kuo.Be to dar kitu gyvenimo istoriju pasakojimai,nervina.Pati mintis tai ner bloga,tik isvystyta man prastokai.
Kita kuria kibau buvo Magnato sutramdymas.O stai sita nustebino.Visai nebloga.Man patiko kad ne viskas sukosi apie seksa.Aisku potraukis buvo,bet toks sveikas.Kai daugumoj knygu-pamato moteris heroju ir balute sutirpsta prie jo koju.Cia biskuti geriau
Is dalies net vyro mastyma pateisinciau.Zodziu skaitoma,nes kiek nestandartine
Beje knygos aprasymas tai nei i tvora,nei i mieta.
Pradedu mastyti,kadangi vieno leidimo knygos buna visada panasios( jei nescios tai visose knygose,jei paslepusios vaikus tai irgi daugumoj ) sita serija turetu buti su nestandartiniais siuzetais
Toliau turbut skaitysiu Kas as buciau be taves(beros),gavau paskolinta,tai reik pirma ja perskaityti,paskui jau atostogu savaite,tai suvalgysiu viska ka turiu