Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

aš Sandros Brown tik tą Pavydą ir teskaičiau. Bet va pastėbejau, kad knygos didesnį ir geresnį įspūdį palieka, jei skaitai skirtingas ir skirtingų autorių, o ne pvz visas vieno autoriaus iš eilės. Dabar pakeitimui skaitau Geišos išpažintį, o ryt Palangoj begulinėdama imsiuos meilės romaniukų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 06, 09:20)
aš Sandros Brown tik tą Pavydą ir teskaičiau. Bet va pastėbejau, kad knygos didesnį ir geresnį įspūdį palieka, jei skaitai skirtingas ir skirtingų autorių, o ne pvz visas vieno autoriaus iš eilės. Dabar pakeitimui skaitau Geišos išpažintį, o ryt Palangoj begulinėdama imsiuos meilės romaniukų hihihi.gif

Taip, iš tikrųjų. Kai skaitai vienos rašytojos visas knygas iš eilės, tai jos suvienodėja. Man kartais pasimiršta net apie ką ji. g.gif Turiu paskaityti anotaciją, kad prisiminčiau. Pvz., "Sveika tamsa", tikrai skaičiusi, tačiau neprisimenu. reiks perskaityti anotaciją. doh.gif Vis dėlto Sandros Brown ir Noros Roberts visas knygas skaitau, net turiu jas visas namie. ir kol kas nežadu jų išparduoti. Vienintelės S. Brown neskaičius "Paslėpta meilės liepsna", niekur nerandu.
Kaip aš tau baltai pavydžiu, kad tu gulinėsi Palangoje ir skaitysi meilės romanėlius. Aš dabar sėdžiu darbe, gerai nors, kad saulės tiesiai į langus nėra. Karšta.
Aš pradėjau skaityti "Svetimšalę". Dar tik pačią pradžią, pagrindinė herojė nepersikėlusi į praeitį. Kol kas neužkabino. Žiūrėsiu, kaip eisis toliau.
Atsakyti
pas mane tai tokios knygos neužsilieka. Mąstau - kiek jose išliekamosios vertės ir ar tikrai verta laikyt, nes namuose kalnai knygų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 06, 11:43)
pas mane tai tokios knygos neužsilieka. Mąstau - kiek jose išliekamosios vertės ir ar tikrai verta laikyt, nes namuose kalnai knygų  doh.gif

Aš tai pasilieku ne pagal išliekamąją vertę, bet pagal tai ar skaitysiu antrą, trečią kartą ar ne... Turiu visą lentyną žodynų, enciklopedijų, žinynų. Ir kas iš to - stovi ir dulkes renka doh.gif Dabar visą info internete randu - jų nevartau. O svajonių romanai, kurie pasilikę pas mane, tai suskaityti tongue.gif blush2.gif Kai neturiu nieko naujo, tai senesnius vis pervečiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 06, 11:43)
pas mane tai tokios knygos neužsilieka. Mąstau - kiek jose išliekamosios vertės ir ar tikrai verta laikyt, nes namuose kalnai knygų  doh.gif

Šitą tai suprantu, tačiau niekaip nekyla rankos jų atsisakyti. doh.gif Gaila, labai, labai...
Tai ir stovi kalnai. Nors vyras pyksta, žada mėšti lentynas. Tačiau aš neleidžiu. biggrin.gif
Atsakyti
ma, apie tai ir kalbėjau - išliekama vertė man - skaitysiu dar kartą, ar ne biggrin.gif kol turiu, tai pavartau karts nuo karto. Neturiu ir nepasigendu hihihi.gif

O vat pareikalautų kas Čiauškutę, Grafą Montekristą ar Žiedų valdovą pašalint, tam blogai baigtųsi bash.gif: lotuliukas.gif
Atsakyti
Apsimoka kai kurias ir ilgiau palaikyti smile.gif Galima parduoti ar atiduoti bet kada manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 06 birželio 2011 - 22:37
Sveikos naujoj temutej.
As suskaiciau Pavyda-patiko.Bet vistiek didziausia ispudi man paliko pati pirma skaityta Brown knyga-Svetimas veidas.Dar turiu Salcio faktoriu.Visos man neblogos biggrin.gif

Dabar kazkaip prisikaupe detektyvu g.gif Beje turiu ir Vetru kalna.Bandysiu skaityti unsure.gif
Kazkaip saldziu knygu nebeturiu.
Atsakyti
As kiekviena karta skaitydama Ciauskute, skaitau ja kaip pirma karta ax.gif , tokia ji man puiki, kaip ir Osten romanai. Kai kam jie yra atgyvena ir pan., bet man jie labai patinka...

Buvau pradejus skaityti Maknot "Lemties pirsli", bet po poros skyriu padejau i sali, neuzkabino. Reikes veliau. Man asmeniskai knygos skaitosi pagal nuotaika, dabar skaitau Clark knygas...

Beje, jau kaip ir birzelis, svajoniu leidykla rase kad birzeli pasirodys naujas Maknot romanas, o jo kol kas nera unsure.gif
Atsakyti
Nugi visai stoga karstis nunese-siandien visa diena skaitineju apie ta Vetru kalna,kas apie ka,o namie pasirodo Vejo nubloksti knygos hihihi.gif Sita malonesne jauciu bus biggrin.gif

Reikia pradeti kaupti plonas knygeles-nuo 27d islekiu i komandiruote,tai jauciu vakarais nebus ko veikti.Bet storos negaliu veztis,nes tik su rankiniu bagazu varau-reikia lengvu kokiu rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kuri skaitėte Jodi Picoult knygas iš šio sąrašo (knygų klube jei perki dvi ar daugiau, tai vienos knygos kaina 25 Lt):
http://www.knyguklub...5dfaf7.89044342
Kurios dvi knygos iš šio sąrašo geriausios, jums labiausiai patiko? g.gif
Esu skaičiusi kelias šios rašytojos knygas, man visai patiko.
Atsakyti
Perskaičiau Rachel Gibson "Gana nevykusių pasimatymų". Po to panaršiau internete ir radau, kad ši knyga yra iš serijos apie 4 drauges rašytojas paskutinė knyga. Būtų šaunu paskaityti ir apie kitas: Klerę, Medę ir Liusę. thumbup.gif
Atsakyti