Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

baigiau Aiškiaregį. man patiko ne mažiau nei Kerėtoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 13 liepos 2011 - 08:53
Visos Aiškiaregį skaito biggrin.gif

Aš tai S. Brown "Alibi" surijau ax.gif
Atsakyti
ne, visos jau perskaitė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 13, 11:24)
ne, visos jau perskaitė hihihi.gif

Aš tai dar tik šiandien Kerėtoją gavau biggrin.gif
Atsakyti
O as Aiskiaregio tik pastu dar laukiu.Kita sav atostogos tai uzsitavorinau knyguciu kad butu ka veikti biggrin.gif Nes dabar tai senas leidau po antra karta.Negaliu savaites begy prie rimtu sestis,nes liekia vakare tik kokia valandzike paskaityti-nenoriu isijausti,nes tada miegot neinu hihihi.gif
Atsakyti
Vos ne visos skaitė ar skaito "Aiškieriagį". Aš dar šios knygos neparsisiunčiau, tačiau greit ji bus ir ant mano stalo. thumbup.gif
Noriu pasidalyti įspūdžiais apie dabar skaitomą E. Richards knygą "Begalinė grandinė". Nuostabi knyga. thumbup.gif Sutikau ir iš pirmos trilogijos "Vestuvių žiedai" herojus: Tesą ir jos senelę. Tesa laukiasi nestuke.gif . Labai mielai skaitosi, nors dar ir nedaug perskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 07 15, 06:45)
Vos ne visos skaitė ar skaito "Aiškieriagį". Aš dar šios knygos neparsisiunčiau, tačiau greit ji bus ir ant mano stalo. thumbup.gif
Noriu pasidalyti įspūdžiais apie dabar skaitomą E. Richards knygą "Begalinė grandinė". Nuostabi knyga.  thumbup.gif  Sutikau ir iš pirmos trilogijos "Vestuvių žiedai" herojus: Tesą ir jos senelę. Tesa laukiasi nestuke.gif . Labai mielai skaitosi, nors dar ir nedaug perskaičiau.

o man nepatiko, iš pradžių skaitėsi, bet paskui darėsi vis nuobodžiau.
Atsakyti
Noriu įsigyti vieną iš 2-jų knygų iš Romantikės kolekcijos - arba Našlę, arba Kaip liepia širdis? Kurią geriau? Kad nebūtų tokia: perskaičiau ir pamiršau
Atsakyti
pabaigiau ką tik Kaip liepia širdis. patiko, susiskaitė labai lengvai, širyt vėl į darbą vėlavau užsikabliavus.

parsivilkau iš biblios vakar Maknot Tobula, Cronenburg Levandų bliuzas, Michaels Graži moteris ir rusiškai Arinos Cholinos Chroniki ambicioznoj briunetki. nuo kurios pradėt skaitymus?
Atsakyti
gal kas norėtų perskaičiusios perleisti Aiškiaregį ir Kerėtoją? biggrin.gif
galėčiau keistis senesnėm svajonių knygom, bet tikriausiai visas esat perskaičiusios laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 15 liepos 2011 - 16:59
aš va nusipirkau keletą neturimų knygų sakau gal kam reiks ko nors. ax.gif Pigiai moteris parduoda knygas 4u.gif
http://www.skelbiu.l...s-11540886.html
http://www.skelbiu.l...s-11370391.html
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 07 15, 17:58)
gal kas norėtų perskaičiusios perleisti Aiškiaregį ir Kerėtoją? biggrin.gif
galėčiau keistis senesnėm svajonių knygom, bet tikriausiai visas esat perskaičiusios laugh.gif

perleist negaliu, bet galiu duoti paskaityti. Šias knygas noriu pasilikti savo bibliotekoj.
Atsakyti