Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(mikki @ 2011 07 10, 20:31)
O va Donovanu serija visa skaitysiu.Mane baisia suintrigavo kas tas 4-asis,apzavetojas.Kol kas apie ji jokiu uzuominu ir sunku suvokti kaip jis susijes bus.O siaip Keretoja man patiko-magijos,jausmu,jumoro-visko saikingai.Gal veiksmo daugiau galetu buti.

lotuliukas.gif

Aš kaip tik šiandien "Kerėtoja" pabaigiau. Reiks vėliau pirkti ir kitas dalis. Iš tikrųjų, įdomu kas tas ketvirtasis apžavėtojas g.gif Juk tik apie tris kol kas minima.
Dabar pradėjau skaityti H. Robbins "Kur išėjo meilė?".
Atsakyti
ir aš Aiškiaregi čiupau hihihi.gif Kerėtoja man mieliau skaitėsi.
Atsakyti
Ar Kalounų moteris galima skaityt nuo 2-os dalies? Esmę pagausiu?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 11, 21:25)

pagausit.
o nenorit kokioj vietinej bibliotekoj ankstesnes dalis pabandyt susirankiot. jos gia tskirais Svajoniu romaniukais isleistos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 12 liepos 2011 - 07:29
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 11, 22:25)

aišku galima, tik tada skaitydama pirmąsias dalis viską žinosit mirksiukas.gif

sena.lt yra senojo leidimo knygučių "Vyras Amandai", "Užsispyrėlės sutramdymas" ... Manyčiau būtų daug smagiau skaityt visas iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 12, 09:57)
aišku galima, tik tada skaitydama pirmąsias dalis viską žinosit  mirksiukas.gif

sena.lt yra senojo leidimo knygučių "Vyras Amandai", "Užsispyrėlės sutramdymas" ... Manyčiau būtų daug smagiau skaityt visas iš eilės.

"Vyras Amandai" esu skaičius seniau, reiks dar kartą perskaityti, kai nuspręsiu imtis Kalounų moterų antros dalies
Atsakyti
Sveikutės smile.gif aš vakar užsisakiau Kalounų moterų pirmą ir antrą dalis, bet iš diskusijų supratau kad prieš jes skaitant dar yra knygelių su priešistore...gal galėtumėt eiliškumą surašyti, norėčiau iš eilės viską paskaityti 4u.gif

baiginėju skaityti aksominės kolekcijos paskutinę knygą...labai geros knygos...tikiuos patiks ir Noros Roberts ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimasantos @ 2011 07 12, 13:07)
Sveikutės smile.gif aš vakar užsisakiau Kalounų moterų pirmą ir antrą dalis, bet iš diskusijų supratau kad prieš jes skaitant dar yra knygelių su priešistore...gal galėtumėt eiliškumą surašyti, norėčiau iš eilės viską paskaityti  4u.gif

baiginėju skaityti aksominės kolekcijos paskutinę knygą...labai geros knygos...tikiuos patiks ir Noros Roberts  ax.gif

Sveika mirksiukas.gif Man regis tave sumaišė arba aš susimaišiau bigsmile.gif Jei nusipirkai I ir II dalis tai nėra ko jaudintis nes tiek ir tėra smile.gif Man regis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 07 12, 12:14)
Sveika mirksiukas.gif  Man regis tave sumaišė arba aš susimaišiau bigsmile.gif Jei nusipirkai I ir II dalis tai nėra ko jaudintis nes tiek ir tėra  smile.gif Man regis blush2.gif  biggrin.gif

g.gif truputuka pagooglinau ir radau toki sarašiuką:
Kalounų moterys:
Užsispyrėlė Katerina
Vyras Amandai
Lila
Siuzana
Megana
Pasinaršiau po knygų svetaines ir radau visas šias knygas parduodamas...o tai tuomet Kalounų moterys I ir II dalis eiliškumu eina tik po šių knygų? doh.gif visai susimaišiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimasantos: 12 liepos 2011 - 11:27
QUOTE(raimasantos @ 2011 07 12, 12:27)
g.gif  truputuka pagooglinau ir radau toki sarašiuką:
Kalounų moterys:
Užsispyrėlė Katerina
Vyras Amandai
Lila
Siuzana
Megana
Pasinaršiau po knygų svetaines ir radau visas šias knygas parduodamas...o tai tuomet Kalounų moterys I ir II dalis eiliškumu eina tik po šių knygų?  doh.gif  visai susimaišiau  blush2.gif

"Kalounų moterys" tai tiesiog vienu rinkiniu išleistos visos tavo aukščiau išvardintos knygutės...
Atsakyti
QUOTE(Echunia @ 2011 07 12, 12:38)
"Kalounų moterys" tai tiesiog vienu rinkiniu išleistos visos tavo aukščiau išvardintos knygutės...

aaa.... viskas aišku 4u.gif ačiū wub.gif
Atsakyti
man labai skaniai susiskaitė Kalounų moterys wub.gif turbūt viena mėgiamiausių serijų.

Tai va, perskaičiau Aiškiaregį. Kerėtoja man patiko labiau smile.gif
Atsakyti