Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Isila @ 2011 07 07, 23:14)
nepatiko man tas švelnumo triumfas. Pati prasčiausia  schmoll.gif  skaičiau, kad perskaityt ir tiek... irnesakyk.gif

užtat dabar imsiuos Svetimšalės  thumbup.gif

Aš taip laukiau svetimšalės, bet perskaičiau pirmą knygos pusę ir likau šiek tiek nusivylus. Nebloga knyga, bet nieko ypatingo g.gif Persiskaičiau komentarų, kad labai erotiška ir pn., bet nieko panašaus ten iš vis beveik viskas lieka už uždarų durų išskyrus kelias scenas, o ir tose nieko ten ypatingo nevyko. Kas antras mano skaitytas istorinis meilės romanas, karštesnėmis scenomis pasižymi, nesuprantu gal ten vienuolės rašė komentarus biggrin.gif

Švelnumo triumfas manęs irgi labai nesužavėjo: neverkiau, nesijuokiau tiesiog perskaičiau ir tiek. smile.gif

Dabar angliškom knygomis užsiverčiau, nes neberandu lietuviškai naujų istorinių meilės romanų. Kažkaip keista, juos anglų kalba man skaityti žymiai lengviau, nei šiuolaikinius doh.gif
Atsakyti
šita gi, o tai Maknot knygos kažkaip tarpusavy susijusios serijom ar kiekviena pati sau?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 08, 10:28)
šita gi, o tai Maknot knygos kažkaip tarpusavy susijusios serijom ar kiekviena pati sau?

Vitne, mylimoji ir Kas aš būčiau be tavęs susijusios.
Atsakyti
Pegase šį mėnesį "Kalbanti tyla" 40 proc. nuolaida. Ar ji verta dėmesio? Įdomi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 08, 10:28)

"Ledi Elizabet meilės istorija"(arba "Beveik rojus") minima kitų knygų veikėjai smile.gif ten kiek pamenu pagrindinių herojų vyrai draugai g.gif
Atsakyti
O as siandien ne prie knygos,o ziurejau Beastly filma,pagal tokia pacia knyga.Nu blyn-labai toli nuo knygos siuzeto.Net supykau- knygoj tokia ispudinga pabaiga,o filme visiskai leksta.Juk paprastai filmuose stengiasi daugiau efektu ideti,o cia atvirksciai.Tiesa sakant nusivyliau verysad.gif As paprastai nelyginu knygos ir filmu,vertinu atskirai,bet si karta nu jau taip nusivaziuota...

Beveik neber ko skaityti doh.gif Uzsisakiau nauju knygu is Svajoniu,laukiu.

Nesenai perskaiciau Bado zaidyniu pirma dali.Labai patiko.Antra dali zadejo drauge duoti,o va su trecia nezinau.Kaip nervina mane kai negali visko is karto suskaityti ypac kai idomu doh.gif

Ech,vyras su baidarem laksto,veikt ner ko.Sedziu,svieziai raugtus agurkus kramtau rolleyes.gif
Atsakyti
As is tos pascios serijos irgi perskaicius esu "Puoles angelas", antra dalis turetu pasirodyti vasaros pabaigoj... Bet tiesa sakant man si knyga nepatiko, nepaliginsi su Puolusiais. Man ji kazkokia leksta, toks ispudis, rasyta kad tik parasyt, daug nelogisku vietu, vertimas klaikus - mobiliukas, subinejies ir pan. doh.gif Taip ir liko neaisku tam tikri dalykai, nors cia gal taip musu vertejai viska suvele, skaitydama gala netgi specialiai verciau knyga i prieki ir ziurejau ar tikrai taip sakant ir buvo turima omeny, ir gavosi kad mintis visai ne ta, zodziu logikos nerasta, na nebent tai bus atskleista kitoj dali, bet kiek girdejau Cresendo daug prastesne uz pirma, tai zinok dabar...

Na dabar ipusejau skaityti Svetimsales pirma knyga. Tiek apie jau ivairiu nuomoniu girdejau, bet kol kas ispudzio irgi nepaliko, knyga kaip knyga. Tik truputi nervina, kai parasyta pirmu asmeniu, nelabai megstu tokiasknygas...
Atsakyti
Sukramčiau per savaitgalš Bronzinio įdegio kerus. lengva, paprasta ir tokia lyg ir jokio veiksmo. Meilės scenos per čiut ne 10 puslapių.
Aiškiaregys eilėj, jaučiu šiandien pradėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 10, 17:43)
Sukramčiau per savaitgalš Bronzinio įdegio kerus. lengva, paprasta ir tokia lyg ir jokio veiksmo. Meilės scenos per čiut ne 10 puslapių.
Aiškiaregys eilėj, jaučiu šiandien pradėsiu.

as svarsciau ar imti Bronzinius kerus,bet neemiau.O va Donovanu serija visa skaitysiu.Mane baisia suintrigavo kas tas 4-asis,apzavetojas.Kol kas apie ji jokiu uzuominu ir sunku suvokti kaip jis susijes bus.O siaip Keretoja man patiko-magijos,jausmu,jumoro-visko saikingai.Gal veiksmo daugiau galetu buti.

O siandien pabaigiau Viliojantis pasiulymas.Nu nezinau-silpnoka man ji tokia.
Dabar lieka Veju nublokstus prisiversti paimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 07 10, 21:31)
as svarsciau ar imti Bronzinius kerus,bet neemiau.O va Donovanu serija visa skaitysiu.Mane baisia suintrigavo kas tas 4-asis,apzavetojas.Kol kas apie ji jokiu uzuominu ir sunku suvokti kaip jis susijes bus.O siaip Keretoja man patiko-magijos,jausmu,jumoro-visko saikingai.Gal veiksmo daugiau galetu buti.

O siandien pabaigiau Viliojantis pasiulymas.Nu nezinau-silpnoka man ji tokia.
Dabar lieka Veju nublokstus prisiversti paimti  lotuliukas.gif

nepirk"Bronzinio įdegio kerai"as turiu smile.gif
Atsakyti
Vėjo nublokštų skaityti paimti prisiversti nereikia. Tiesiog imi, skaitai... wub.gif
Atsakyti
įpusėjau Aiškiaregį. mmmm, skaniai einasi. ryte net darban vėlavau užsiskaičiusi.
Atsakyti