Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Isila @ 2011 07 06, 22:41)
kaip noriu perskaityt  wub.gif  bigsmile.gif

nepirk galesiu duot paskaityt,as turiu tavo nr.pasuksiu per laisvas
Atsakyti
Neskaiciau dar kol kas nei vienos Rolls knygos, reikes pasieiskoti smile.gif

Dabar mane yra itrauke kiek kitokio zanro skaitiniai, baigiau "Puoles angelas"... Cia kazkas panasaus i Twilight serija, tik joje ne vampyrai, o angelai. Na nezinau, Puolusieji man labiau patiko, sita nelabai, labai erzino skaitant pagrindines veikejos drauge, tokia tustute pavaizduota, cia kai ziuri koki siaubo filma ir jame yra kokia veikejos drauge blondine, tai zinai jog ji pirma ir bus zudiko auka, tai cia irgi panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jagozaster @ 2011 07 07, 00:05)
nepirk galesiu duot paskaityt,as turiu tavo nr.pasuksiu per laisvas

oi koks didelis ačiū aciuks.gif thumbup.gif

aš perskaičiau Ledi Elizabet meilės istoriją. Iš visų trijų skaityt Maknot ši man patiko labiausiai.

Beliko švelnumo triumfas.
Atsakyti
Jau turetu pasirodyti trecia Svetimasales knyga si menesi ir pagaliau taip ilgai laukta J. Auten "Itikinejimas", knygute neilga tik 232 psl, bet kaina jauciu kaip visada Alma littera bus uzsidejus nezmoniska doh.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 07, 11:50)
Jau turetu pasirodyti trecia Svetimasales knyga si menesi ir pagaliau taip ilgai laukta J. Auten "Itikinejimas", knygute neilga tik 232 psl, bet kaina jauciu kaip visada Alma littera bus uzsidejus nezmoniska  doh.gif ...

ko daugiau galima tikėtis, knygos šiais laikais oi nepigios.. doh.gif reikės įsigyti.
Atsakyti
Klausykit, o Svetimšalės rimtai tokios geros knygos? Neskaičiau nė vienos. Labai pinigų joms gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 07 07, 12:10)
Klausykit, o Svetimšalės rimtai tokios geros knygos? Neskaičiau nė vienos. Labai pinigų joms gaila doh.gif

man tai labai gaila hihihi.gif kažkaip nejaučiu didelio noro ir reikalo perskaityt.
Atsakyti
Svetimsale bus sekanti mano kita skaitoma knyga, kurios imsiuosi vakare jau. Ivairiu atsiliepimu girdejau apie ja, bet kaip visada geriau paciai perskaityti ir susidaryti savo nuomone smile.gif... O jos tikrai nepigios. O kiek ju is viso bus? g.gif

Radau jos puslapy kad numatoma isleisti 7 knygas sios serijos, dabar kur isleis Littera "meiles labirinte" yra 2 "Dragonfly in Amber"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 07 liepos 2011 - 12:02
QUOTE(Isila @ 2011 07 07, 09:13)
oi koks didelis ačiū aciuks.gif  thumbup.gif

aš perskaičiau Ledi Elizabet meilės istoriją. Iš visų trijų skaityt Maknot ši man patiko labiausiai.

Beliko švelnumo triumfas.

Man "Švelnumo triumfas" tokia visai ne Maknotiška knyga biggrin.gif bet, kad įdomi ji tai faktas smile.gif
"Elizabet meilės istorija" man ir labai patiko, kątik baigiau skaityti wub.gif nebeturiu ką skaityti atostogaudama, o pajūry dar kaip tyčia niekur nematau naujų svajonių romaniukų pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 07 07, 12:10)

Aš perskaičiau pirmą dalį, tačiau kad kažkas būtų nerealaus, tai man ne. Nors nusipirkau ir antrą dalį, tačiau kol kas dar neprisiruošiau. Ką tik perskaičiau D. Deveraux "Riteris spindinčiais šarvais", o dabar pradėjau N. Roberts "Kerėtoja".
Atsakyti
probaigiau 4 iš naujos Svajonių romaniukų partijos.
Prisijaukinti bosą (Džerodų dinastija), ši kart kažkaip ne taip. iš kart viskas iašku buvo, kas ir kaip bus.
Kietaširdis teksasietis- įdomiau.
Jei mane mylėtum (broliai Orsiniai), įdomumu panaši į prisijaukinti bosą, bet kažkodėl susivalgė skaniau.
Kas būtų, jeigu - pusę knygos sudaro meilės scenos ir pan. mamai skaityt neduosiu, per maža lotuliukas.gif

eilėj susikrovus Aiškeregį ir Bronzinio įdegio kerus. bet paskaičiau šian Maknot knygų kelias anotacijas ir galvoju, kad gal jų noriu. jaučiu šiaušiu ryt į biblioteką dvasiškai patobulėt. galgi bus kuri nors nepaimta.
Atsakyti
nepatiko man tas švelnumo triumfas. Pati prasčiausia schmoll.gif skaičiau, kad perskaityt ir tiek... irnesakyk.gif

užtat dabar imsiuos Svetimšalės thumbup.gif
Atsakyti