Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Daina @ 2011 07 03, 21:25)
Iš N. Roberts "Kerėtojos" tikėjausi kažko daugiau  unsure.gif Tikiuosi "Aiškiaregys" bus geresnis  g.gif

NU va, o aš galvoju gal serija bus vykusi.... Ta ankstesnė apie akmenį tai buvo šiaip sau... lauksiu gal dar kas nors atrašys ax.gif

Astute, sena.lt užmačiau kad parduodi Graham "Mylėsiu amžinai". Ar patiko šis romanas?

Tikrai parduodu biggrin.gif Knyga normali, nors savo bibliotekoje nepasilikau. Susiskaitė, bet neužsiliko... nežinau ar padėjau apsispręsti tongue.gif

Perskaičiau Hovard "Ponas Tobulybė" - man patiko thumbup.gif Tik nesupratau: nuo rusiškos knygos skiriasi... Yra šiokių tokių neatitikimų. Galvoju ar čia mūsų vertėjai patrumpino, ar pas rusaites ne viską išvertė g.gif Reiks pradėti originalus skaityti doh.gif cool.gif
Pradėjau Stiuart "Našlė" - dar neįtraukė, sunkiai skaitau schmoll.gif

Gal žinote kur galima internetu nusipirkti naują J. Quinn knygą "bėgte prie altoriaus"? sena.lt yra parduodamos skelbimas, o interneto knygynuose nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 07 03, 21:32)
Knyga normali, nors savo bibliotekoje nepasilikau. Susiskaitė, bet neužsiliko... nežinau ar padėjau apsispręsti 

Parašiau senoj smile.gif
Atsakyti
Parsitempiau iš bibliotekos Brown "Pavydą" ir vis neprisiverčiu pradėti, kai pasižiūriu į storumą knygos  doh.gif Teks laukti kitos savaitės ir atostogų, nes neįsivaizduoju kaip aš ją rankinėje su savim tampyčiausi  doh.gif

MAn ji viena is paciu paciausiu tokio zanro Brown knygu ir susiskaite greitai, per savaitgali prarijau...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 07 03, 11:05)
Neskaiciau Vitnes, bet palauksiu ziemos, kada isleis leidykla... O lemties prislio taip ir neiveikiau.
Dabar skaitau Puolusius, visai tokia idomi, kad ir paaugliams, bet uzkabino, o tada imsiuos svetimsales. Bet paziurejau i knygas, tai ne kudos, bet tikiuosi kad lengvai skaitysis, tuo labiau si savaite trumpa  ax.gif

As skaiciau Puolusiuosius.Laaabai patiko,gaila kad antra knyga dar net neisleista,o yra viso berods 4 doh.gif Nudusiu kol sulauksiu.Bet siuzetas nerealus.
Svetimsale man siaip sau.Skaiciau,nemeciau,bet kad suzavetu schmoll.gif

As dabar Bado zaidynes skaitau.Pirma dali surijau praktiskai.Velgi jaunimui ale,bet sakyciau ziauroka.Momentais asaras vos laikiau,momentais juokas eme.Bet siaip tokia rimta,su fantazija biggrin.gif Laukiu nesulaukiu antros ir trecios biggrin.gif

QUOTE(Song @ 2011 07 03, 20:27)
O, man viena geriausių Braun knygų. Labai skaniai susiskaitė, tokia atvira/vulgari/ užkabinanti wub.gif

Pavydas visiem labai patinka.Man irgi,bet man ispudingesne Svetimas veidas buvo.Gal todel kad pati pirma tokio zanro Brown knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 07 04, 20:15)
As skaiciau Puolusiuosius.Laaabai patiko,gaila kad antra knyga dar net neisleista,o yra viso berods 4  doh.gif Nudusiu kol sulauksiu.Bet siuzetas nerealus.
Svetimsale man siaip sau.Skaiciau,nemeciau,bet kad suzavetu  schmoll.gif

Perskaiciau Puolusius thumbup.gif . Tikrai labai patiko, tik pradzia kaip visda sunkiai skaitesi, bet paskui kai isivaziavau tai per diena ir perskaiciau. Laukiu dabar kada pasirodys Kenciantieji rugpjuti, bent jau leidykloj buvo mineta kad planuoja isleisti ta menesi... Ta pacia proga pradejau skaityti "Puoles angelas", irgi panasi tematika. Kai skaiciau anksciau tai budavo vis vampyrai ir vampyrai doh.gif , o dabar angelai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 07 04, 20:15)
Pavydas visiem labai patinka.Man irgi,bet man ispudingesne Svetimas veidas buvo.Gal todel kad pati pirma tokio zanro Brown knyga  g.gif

Sakai g.gif Man "Pavydas" Nr. 1, bet "Svetimas veidas" irgi labai gera.
Atsakyti
Gavau šios autorės "Vikingo moteris" - patiko, pasilikau asmeninėje bibliotekoje  ax.gif

Dar yra šios rašytojos išleista knyga lietuvių kalba "Vilkų valdovas". Jeigu patiko "Vikingo moteris", gali patikti ir ši, jos panašios. Tiesa, išleista ji seniai, panašiais metais kaip ir "Vikingo moteris".
Atsakyti
Įveikiau "Vyro medžioklė". Pradžioj sekėsi sunkiai, vėliau dialogai buvo smagesni. Bet bendrai "Tik ne tu" man patiko labiau.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 05, 15:53)
Įveikiau "Vyro medžioklė". Pradžioj sekėsi sunkiai, vėliau dialogai buvo smagesni. Bet bendrai "Tik ne tu" man patiko labiau.

o man kaip tik Vyro medziokle labiausiai patikusi,paskui Tik ne tu.Man rodos ir Atsikratyti bredlio man visai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Brolis šiądien dovanų atvežė Elisabeth Rolls "Skandalingoji dama" ir žinoma aš ją jau spėjau perskaityti, dėl ko dabar baigiu nusigraužti ranką biggrin.gif . Na, ką aš galiu pasakyti, be to, kad man ji labai, labai, labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif Vienoje vietoje taip įsiraudojau, kad teko išsižliumbti ir tik tada toliau skaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 07 05, 19:14)
Brolis šiądien dovanų atvežė Elisabeth Rolls "Skandalingoji dama" ir žinoma aš ją jau spėjau perskaityti, dėl ko dabar baigiu nusigraužti ranką biggrin.gif . Na, ką aš galiu pasakyti, be to, kad man ji labai, labai, labai patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif  Vienoje vietoje taip įsiraudojau, kad teko išsižliumbti ir tik tada toliau skaityti blush2.gif

kaip noriu perskaityt wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš perskaičiau "Vyro medžioklė". Dabar skaitau "Keista pora". Ir perskaičius jūsų atsiliepimus nusipirkau "Tik ne tu". Tuo pačiu dar pagriebiau "Ketvirtadieniais aštuntą"
Atsakyti