Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

na va, perskaičiau Vitne, mylimoji ir kas aš būčiau be tavęs. Pastarosios vertimas ir pats leidimas tai klaikus, laaabai daug klaidų. Bet gera žinoti, kad patobulėjo vertėjai ir leidėjai. Patiko knygos thumbup.gif tik vis galvoju, kad Vitnė tai kvailė... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 02, 23:07)
na va, perskaičiau Vitne, mylimoji ir kas aš būčiau be tavęs. Pastarosios vertimas ir pats leidimas tai klaikus, laaabai daug klaidų. Bet gera žinoti, kad patobulėjo vertėjai ir leidėjai. Patiko knygos  thumbup.gif tik vis galvoju, kad Vitnė tai kvailė... hihihi.gif

Ale už geidžiamiausio Anglijos hercogo ištekėjo, nu biggrin.gif Mums protingoms nepasisekė rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien pabaigiau L. Monroe Žaidimas jausmais. Ir dar šįvakar pabaigsiu Užsienio rašytojų meilės romanų vieną istoriją - Dž. Star "Bjaurioji Liza" ir vieną bibliotekinę knygą jau galėsiu priduoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 02 liepos 2011 - 22:49
O aš vis dar užsikabinusi už istorinių meilės romanų, kažkaip vos kelis svajonių romaniukus pastaruoju metu įveikiau, nesiskaito ir viskas. doh.gif
Ką tik priveikiau Merės Džo Patni "Šilkas ir šešėliai". Patiko ji man biggrin.gif Labai lengvai skaitėsi, nors atrodo viskas nuo pat pradžių aišku, bet visiškai nenuobodu - puslapis po puslapio verčiasi be jokių pastangų. Patiko man abu pagrindiniai personažai. Vyras - iš pažiūros piktas, ciniškas, kerštingas, nepaisantis nieko, kad pasiektų norimą tikslą, bet kartu turintis užslėpto gerumo, savotiško padorumo. Na ir žinoma pagrindinė veikėja - optimistiška, morali, gera atsiduria jo keršto įgyvendinimo epicentre. Kaip visada pabaiga šiek tiek per daug užsaldinta, kaip knygoje, kurios siužete tiek visokios gyvenimiškos bjaurasties, bet rezultatas vis tiek gan neblogas biggrin.gif Manau, reiks gal pasižiūrėt ar angliškai yra knyga apie pagrindinės veikėjos brolį - būtų įdomu paskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 07 02, 23:07)
na va, perskaičiau Vitne, mylimoji ir kas aš būčiau be tavęs. Pastarosios vertimas ir pats leidimas tai klaikus, laaabai daug klaidų. Bet gera žinoti, kad patobulėjo vertėjai ir leidėjai. Patiko knygos  thumbup.gif tik vis galvoju, kad Vitnė tai kvailė... hihihi.gif

Aš jas skaičius daug seniau, ir ne vieną kartą. Ypač patiko Vitnė, tai net nuo skaitymo apsitrynusi. Iš Judith McNaught knygų man labiausiai patiko "Vitne, mylimoji", "Kartą ir visiems laikams" ir "Tobula", o silpniausios mano nuomone "Lemties piršlys" ir "Švelnumo triumfas".
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 29, 20:51)
"Vyrų medžioklę" rytoj galiu atvežti  4u.gif  mirksiukas.gif

P.S. mikki su gimtadieniu tavo mažylį  4u.gif  happybday.gif

oi aciu blush2.gif vakar kaip tik minioj mazu padauzu sventem.Vajazau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(daivak30 @ 2011 07 03, 10:24)
Aš jas skaičius daug seniau, ir ne vieną kartą. Ypač patiko Vitnė, tai net nuo skaitymo apsitrynusi. Iš Judith McNaught knygų man labiausiai patiko "Vitne, mylimoji", "Kartą ir visiems laikams" ir "Tobula", o silpniausios mano nuomone "Lemties piršlys" ir "Švelnumo triumfas".

as Tobula vis dar medzioju,noriu tureti namie savo.Man ji buvo nereali.Karta ir visiems laikams,Beveik rojus ir Tikras stebuklas,jau tupi namie lentynoje biggrin.gif O va Lemties pirslys man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Neskaiciau Vitnes, bet palauksiu ziemos, kada isleis leidykla... O lemties prislio taip ir neiveikiau.
Dabar skaitau Puolusius, visai tokia idomi, kad ir paaugliams, bet uzkabino, o tada imsiuos svetimsales. Bet paziurejau i knygas, tai ne kudos, bet tikiuosi kad lengvai skaitysis, tuo labiau si savaite trumpa ax.gif
Atsakyti
Pagaliau pavyko pačiupti Ntikėtas Izabelės atostogas. Taigi kitą savaitę skaitysiu. Daugeliui iš Jūsų patko ši knyga tikiuosi ir man patiks. smile.gif
Atsakyti
dabar ėmiausi Crusie Vyrų medžioklės biggrin.gif matysim kaip bus.

Ale toks oras, tik miegot norisi doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau „Ieškomas - tas vienintelis“. Miela knygutė smile.gif Greit įveikiau.
Atsakyti
Labas,
Per tą laiką kai nesirodžiau perskaičiau:
Lindos Hovard "Ledi iš vakarų" - visai nieko būtų romanas, bet man per daug smurto ir labai ištęstas veiksmas schmoll.gif
Iš N. Roberts "Kerėtojos" tikėjausi kažko daugiau unsure.gif Tikiuosi "Aiškiaregys" bus geresnis g.gif

Parsitempiau iš bibliotekos Brown "Pavydą" ir vis neprisiverčiu pradėti, kai pasižiūriu į storumą knygos doh.gif Teks laukti kitos savaitės ir atostogų, nes neįsivaizduoju kaip aš ją rankinėje su savim tampyčiausi doh.gif

Astute, sena.lt užmačiau kad parduodi Graham "Mylėsiu amžinai". Ar patiko šis romanas?
Gavau šios autorės "Vikingo moteris" - patiko, pasilikau asmeninėje bibliotekoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 07 03, 21:25)
Parsitempiau iš bibliotekos Brown "Pavydą" ir vis neprisiverčiu pradėti, kai pasižiūriu į storumą knygos  doh.gif

O, man viena geriausių Braun knygų. Labai skaniai susiskaitė, tokia atvira/vulgari/ užkabinanti wub.gif
Atsakyti