Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Isila @ 2011 06 28, 19:28)
šiandien vėl paskaitinėjau Tik ne tu. Patinka man šita knyga  thumbup.gif ar tos autorės kitos knygos tokios pat?  g.gif

panašiai. man pati pirmoji - Vyrų medžioklė - silpniausia pasirodė. o kitos labai smagios.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 28, 13:11)
ar ne apie 7lt? Kai sudedi knyga į krepšelį, tai iškart ir siuntimo kainą parašo. Ji vienoda, nesvarbu kiek siųstumeisi.

nu kad ne.Siuntimo kaina priklauso kiek siunti.Uz 4 plonas knygutes berods buna apie 5lt su centais,kai daugiau-7lt su centais.Daugiau neteko moketi,bet jei krautum daugiau,kainuotu daugiau.Juk pastas uz svori ima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 28 birželio 2011 - 21:18
QUOTE(mikki @ 2011 06 28, 22:17)
nu kad ne.Siuntimo kaina priklauso kiek siunti.Uz 4 plonas knygutes berods buna apie 5lt su centais,kai daugiau-7lt su centais.Daugiau neteko moketi,bet jei krautum daugiau,kainuotu daugiau.Juk pastas uz svori ima  mirksiukas.gif

na, gal.. bet aš daugiau 7lt nesu mokėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 06 28, 20:50)
panašiai. man pati pirmoji - Vyrų medžioklė - silpniausia pasirodė. o kitos labai smagios.

O man kaip tik "Vyrų medžioklė" patiko. Silpniausia, nelabai kokia man pasirodė "Keista pora".
Atsakyti
vadinasi teks pasidomėti kitomis knygomis, nes Tik ne tu man labai patiko. Šita knyga iš mano lentynų tikrai nedings thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 29, 09:27)
vadinasi teks pasidomėti kitomis knygomis, nes Tik ne tu man labai patiko. Šita knyga iš mano lentynų tikrai nedings  thumbup.gif

Man šita irgi labai patiko biggrin.gif Vyrų medžioklė irgi super buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 29, 09:27)
teks pasidomėti kitomis knygomis

"Vyrų medžioklę" rytoj galiu atvežti 4u.gif mirksiukas.gif

P.S. mikki su gimtadieniu tavo mažylį 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 29, 21:51)
"Vyrų medžioklę" rytoj galiu atvežti  4u.gif  mirksiukas.gif

P.S. mikki su gimtadieniu tavo mažylį  4u.gif  happybday.gif

būtų šaunu thumbup.gif
Atsakyti
baigiau Žavias melagystes. labai patiko. vakar leidykloj naujos partijos Svajonių romaniukų užsitavarinau. bet tai jauč persivalgiau jau, kažkaip skaitosi be kaifo.
kyba reik pertrauką knygom daryt ir gal virbalus imt ar ką.

gal kuri žinot, kaip iš Rusijos knygų parsisiųst. spėju, kad ten dėl rinkos didumo pasiūla didesnė.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 02, 17:48)
gal kuri žinot, kaip iš Rusijos knygų parsisiųst. spėju, kad ten dėl rinkos didumo pasiūla didesnė.

Žinom, siunčiamės biggrin.gif Tiksliau, siųsdavausi. Su knygomis iš Rusijos yra dvi blogybės, paskutiniu metu prisidėjo dar viena. Pirmos dvi-siuntimo kaina ir muitas. Pvz., siunčiantis knygų už 200 lt, beveik tiek pat sumokėsi už siuntimą, o atsiimant pašte sumokėsi dar 50 lt muito. Va. O nuo birželio, berods, Rusijoje knygos pabrango aplamai, dėl akcizų kažkokių ir pan.
Siųsdavausi iš ozon.ru, books.ru.
Paskutiniu metu išsirenku reikiamas knygas, rašau knygynui Homo sapiens, jei turi kontaktus su leidykla- parveža.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 07 02, 19:34)
Žinom, siunčiamės biggrin.gif Tiksliau, siųsdavausi. Su knygomis iš Rusijos yra dvi blogybės, paskutiniu metu prisidėjo dar viena. Pirmos dvi-siuntimo kaina ir muitas. Pvz., siunčiantis knygų už 200 lt, beveik tiek pat sumokėsi už siuntimą, o atsiimant pašte sumokėsi dar 50 lt muito. Va. O nuo birželio, berods, Rusijoje knygos pabrango aplamai, dėl akcizų kažkokių ir pan.
Siųsdavausi iš ozon.ru, books.ru.
Paskutiniu metu išsirenku reikiamas knygas, rašau knygynui Homo sapiens, jei turi kontaktus su leidykla- parveža.

ačiū už info. bandysiu tada per knygyną.
Vyras Kalvarijų turguj naujus leidimus savo "muilų" medžioja, jauč reiks ir man kada pračekint, ką galima gaut.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 07 02, 21:44)
ačiū už info. bandysiu tada per knygyną.
Vyras Kalvarijų turguj naujus leidimus savo "muilų" medžioja, jauč reiks ir man kada pračekint, ką galima gaut.

Dar yra knygynai Žvėryne ir šalia stoties, kitam tinklui nei Homo sapiens priklauso, jie kartais turi visai nieko knygų. Ir pigiau ten būdavo. Bet labai seniai juose buvau. O Kalvarijų turgus įdomu, gal užsakyt galima kad atvežtų g.gif Paklausk, jei eisi mirksiukas.gif

Su siuntimu iš Rusijos būdavo vos ne iki ašarų-susirenki masę tokių regis pigų knygų, kaaaip paskaičiuoja su siuntimu-pradedi atrinkinėt, kurių labai reikia, kurių nelabai verysad.gif
Atsakyti