Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(jagozaster @ 2011 06 27, 23:23)
jei kas tiktu iš mano turimų knygų, tai galėtume pasikeisti,paskaityt.Aš pati Kaunietė gyvenu šilainiuose.Temoj komentarus paskaitinėju,bet pati rašyti tingiu. blush2.gif

QUOTE(Song @ 2011 06 27, 23:26)
Galiu, spakainiai biggrin.gif Tik tingėčiau aprašą daryt biggrin.gif

Gėlės. Trilogija-Mėlynasis jurginas, Juodoji rožė ir Raudonoji lelija.
Aprašymas
Raktai. Šviesos raktas, Žinių raktas ir Drąsos raktas.

Pagooglink mirksiukas.gif

QUOTE(Daina @ 2011 06 27, 23:36)
Aš irgi galiu paskolinti  4u.gif  Be to kiekvieną trečiadienį važinėju į KMUK, taigi galiu ir užvežti pro šoną važiuodama  4u.gif Tik klausimas ką norėtum paskaityti  g.gif  Iš naujesnių ne daug turiu, reikia gal sąrašą padaryt  g.gif 
Turiu viską kas išleista lietuviškai Maknot, Susan Elizabeth Phillips (Izabelės atostogų neturiu), Roberts Makgregorus (išskyrus Jaunikius)  rolleyes.gif

oi, merginos, kaip fainai wub.gif jei nesupyksit, tai aš jūsų gerumu ir pasinaudosiu blush2.gif parašysiu až aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 27, 13:17)
griztant prie temos noreciau paklausti, gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios? ax.gif  g.gif

Na man si autore nelabai kabina, perskaiciau "Paslepta aistra", "Netiketas pasiulymas" ir tiek, knygos istestos, ta pacia istorija galima papasakoti kokiam 100 psl, o cia tesia iki 200, nors ne vien sios autores knygos tokios, kitu irgi. Buvau pradejus C. Phillpis "Slaptos fantazijos", padejau i sali, nes visiskai neidomi... Nezinau, maz darausi isranki knygoms ir tu plonu romanu atsikandau g.gif

Baigusi skaityti roju, imsiuosi Svetimsales. Bet dvi knygos tokio storumo, nu per atostogas gal ir ikirsiu. Sunku vasara rasti laiko prisesti prie ju, o gaila, toks ilgas sarasas yra, kurias noriu perskaityti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2011 06 27, 23:36)
Turiu viską kas išleista lietuviškai Maknot, Susan Elizabeth Phillips (Izabelės atostogų neturiu), Roberts Makgregorus (išskyrus Jaunikius)  rolleyes.gif

As irgi turiu visas Phillps knygas, ir Izabele, ir Roberts jaunikius...
Atsakyti
o aš mielai nusipirkčiau, jei kuriai nebereik. už protingą kainą aišku. skolintis bijau, nes mano bernai namuose uraganai, bijau atsakomybės sugadint.
va šitų norėčiau
Linda Howard. Ponas tobulybė
Anne Stuart. Našlė
Debbie Macomber. Ketvirtadieniais aštuntą
Rachel Gibson. Gana nevykusių pasimatymų
Lori Foster. Viliojantis iššūkis
Nora Roberts. nakties šokis
Jayne Ann Krentz. Tarp eilučių

Vilniuje, o jei dar Antakalnis arba centras aplink taurakalnį, išvis būtų idealu.

savas galiu skolint.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 28, 06:29)
oi, merginos, kaip fainai  wub.gif jei nesupyksit, tai aš jūsų gerumu ir pasinaudosiu  blush2.gif  parašysiu až aciuks.gif

pas mane kalnai svajoniu romaniuku,bet as gyvenu Kauno raj.
O su Jagozaaster mes jau ilga laika knygutem mainomes biggrin.gif As jai muila,ji mane rimtesnem knygom maitina.

QUOTE(Tinka @ 2011 06 28, 07:17)
o aš mielai nusipirkčiau, jei kuriai nebereik. už protingą kainą aišku. skolintis bijau, nes mano bernai namuose uraganai, bijau atsakomybės sugadint.
va šitų norėčiau
Linda Howard. Ponas tobulybė
Anne Stuart. Našlė
Debbie Macomber. Ketvirtadieniais aštuntą
Rachel Gibson. Gana nevykusių pasimatymų
Lori Foster. Viliojantis iššūkis
Jayne Ann Krentz. Tarp eilučių

Vilniuje, o jei dar Antakalnis arba centras aplink taurakalnį, išvis būtų idealu.

savas galiu skolint.

As turiu "Tarp eiluciu" o Deby Macomber turiu "Krautuvele geliu gatvėj" berods. biggrin.gif Jei reikia-svilpk bigsmile.gif (sena.lt turiu visa kruva knygu sukelusi,paziurek miki ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 06 27, 19:09)
leidykloje pasiėmiau dar dvi neskaitytas knygas. "Našlė" man nuobodi, nepatiko, "ponas Tobulybė"-keliose vietose krizenau garsiai biggrin.gif Visai nieko tokia, lengvutė.

Va šitas ir aš pasidėjusi. Artimiausiu metu skaitysiu... Įdomu ar sutiks nuomonės g.gif tongue.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja siuntimas knygų siunčiant iš www. svajoniuknygos.lt, kazkaip nerandu kur parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 27, 13:17)
griztant prie temos noreciau paklausti, gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios? ax.gif  g.gif

Skaičiau keletą išties skaitosi neblogai o ir siužetai kabinantys, bet iš ties pernelyg ištęstos (dažniausiai bereikalingų sex scenų pagalba). Tokios nieko greit persiskaito.

Aš irgi norėčiau pasiskaityt svetimšalės antrą dalį gal kas turit paskolint? 4u.gif
Tiesa iš naujesnių pas man nedaug... Bet turiu visas Phillips, Magregorus, Apie tuos kur restoranus valdo, gena nevykusių pasimatymų, pirmą svetimšalės dalį. Istorinių romanų megėjams galiu pasiūlyt man labai patikusias dvi Allison Lane knygas wub.gif dar ten kelioliką kitų meilės romanų.
Tad jei kas galit apsimainyt pasiskaitymui parašykit į až 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu ka naujo isleido leidykla. Pradejo jie perleidineti senas knygas. Pries tai buvo isleide Roberts airiu trilogija, kur arklininke buvo isleista kaip atskiras romaniukas, dabar va
Sitas esu skaiciusi isleistas kaip atskiras irgi...

Yra daugybe autoriu, kuriu knygas galetu leisti, o ne senas perleidineti...

Beje, o kur dingo istorijos serija? g.gif Atsidarius ju puslapi nerodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 28 birželio 2011 - 09:38
QUOTE(singaaa @ 2011 06 27, 13:34)

QUOTE(Daina @ 2011 06 27, 13:55)

QUOTE(Tinka @ 2011 06 27, 17:30)

Aciu 4u.gif reikes ir man pabandyti paskaityti cool.gif

QUOTE(Isila @ 2011 06 27, 21:06)
aš Roberts nedaug esu skaičius, knygos su trupučiu mistikos man patinka  drinks_cheers.gif Labai skaniai skaitėsi Roberts "Kaujo broliai", "Slėnis" ir "Pagoniškas akmuo".

As Roberts skaiciau apie Morganos karzygius trilogija: Morganos kryzius, Dievu vartai ir Tylos slenis. patinka ir man tas truputis mistikos biggrin.gif nors buvo ir visokiu nesamoniu, bet skaitesi idomiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 06 28, 08:12)
Na man si autore nelabai kabina, perskaiciau "Paslepta aistra", "Netiketas pasiulymas" ir tiek, knygos istestos, ta pacia istorija galima papasakoti kokiam 100 psl, o cia tesia iki 200, nors ne vien sios autores knygos tokios, kitu irgi. Buvau pradejus C. Phillpis "Slaptos fantazijos", padejau i sali, nes visiskai neidomi... Nezinau, maz darausi isranki knygoms ir tu plonu romanu atsikandau  g.gif

slaptas fantazijas ir aš skaičiau... gerai, kad papigiai pirkau doh.gif doh.gif

QUOTE(Tinka @ 2011 06 28, 08:17)

turiu šitą, bet aš Kaune blush2.gif

QUOTE(Dakie @ 2011 06 28, 09:42)
Kiek kainuoja siuntimas knygų siunčiant iš www. svajoniuknygos.lt, kazkaip nerandu kur parašyta.

ar ne apie 7lt? Kai sudedi knyga į krepšelį, tai iškart ir siuntimo kainą parašo. Ji vienoda, nesvarbu kiek siųstumeisi.

QUOTE(Milledi* @ 2011 06 28, 11:55)
As Roberts skaiciau apie Morganos karzygius trilogija: Morganos kryzius, Dievu vartai ir Tylos slenis. patinka ir man tas truputis mistikos biggrin.gif nors buvo ir visokiu nesamoniu, bet skaitesi idomiai wub.gif

aš kai atsivertus paskaičiau, kad apie vampyrus, padėjau į šoną.. visa ta vampyrizmo manija mane atbaido - tiesiog turbūt šiuo metu per daug tų vampyrų visose pakampėse... O šiaip iš vampyrų man patiko tik Anne Rice knygos... tongue.gif

taigi, aš turiu...
Jei,ką domina Philippa Gregory karalienių serija
Ištikimojo karalienė, karalienės meilužis, baltoji karalienė, atstumtoji karalienė, žiniuonė.
Noros Roberts
Nakties šokis, gražioji arklininkė, kerėtoja, vieną vasarą, salivano moteris, sūpuoklės dviems
Susan Elisabeth Philips Auksinė mergaitė, Ledi, būkit gerutė
Jennifer Cruisie Tik ne tu
Carly Philips Slaptos fantazijos
Jane Porter Atostogų flirtas, Nepriklausoma moteris, Aikštinga nuotaka
Susan Mallery Gavau darbą, ieškau meilės
W.C.Endrius Mano mieloji Audrina
Penny Jordan Nesuvaldoma aistra
Jacqueline Baird Tobula santuoka
Lynne Graham Meilės paviliota, Aistros akimirka
Sharon kendrick Milijardieriaus sužadėtinė, Nes myliu tave, Gėlių kalba
Kim Lawrence Santjago meilė
Miranda Lee Meilės pinklėse
Maxine Sullivan Valenčio meilė, Šantažas meileKathie Denosky Pavogta akimirka
Maureen Child Pagaliau kartu, Išsvajotoji laimė
Charlenė Sands Saugokitės paveldėtojos
Amanda Stevens Nekalti
Sandra Marton Karštas kraujas
Sandra Brown Pavydas

dar turiu Debbie Macomber Gėlių gatvė ir krautuvėlė Gėlių gatvėje.

Ir dar kažkokias svajonių romanų plonas turiu, bet šią akimirką jos skaitomos pas draugę biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 06 28, 08:52)
Va šitas ir aš pasidėjusi. Artimiausiu metu skaitysiu...

Rezervuoju "Poną tobulybę" jei sumastytum perleisti 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2011 06 28, 14:11)
taigi, aš turiu...
Parašiau į až
Rezervuoju skolinimui: N. Roberts "Kerėtoją"
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 28, 19:53)
Rezervuoju "Poną tobulybę" jei sumastytum perleisti  4u.gif  mirksiukas.gif

Parašiau į až
Rezervuoju skolinimui: N. Roberts "Kerėtoją"

gerai mirksiukas.gif

kaži, antra knyga bus tokia pat gera? bigsmile.gif

šiandien vėl paskaitinėjau Tik ne tu. Patinka man šita knyga thumbup.gif ar tos autorės kitos knygos tokios pat? g.gif
Atsakyti