QUOTE(Simbulis @ 2011 06 28, 08:12)
Na man si autore nelabai kabina, perskaiciau "Paslepta aistra", "Netiketas pasiulymas" ir tiek, knygos istestos, ta pacia istorija galima papasakoti kokiam 100 psl, o cia tesia iki 200, nors ne vien sios autores knygos tokios, kitu irgi. Buvau pradejus C. Phillpis "Slaptos fantazijos", padejau i sali, nes visiskai neidomi... Nezinau, maz darausi isranki knygoms ir tu plonu romanu atsikandau
slaptas fantazijas ir aš skaičiau... gerai, kad papigiai pirkau
QUOTE(Tinka @ 2011 06 28, 08:17)
Nora Roberts. nakties šokis
turiu šitą, bet aš Kaune
QUOTE(Dakie @ 2011 06 28, 09:42)
Kiek kainuoja siuntimas knygų siunčiant iš www. svajoniuknygos.lt, kazkaip nerandu kur parašyta.
ar ne apie 7lt? Kai sudedi knyga į krepšelį, tai iškart ir siuntimo kainą parašo. Ji vienoda, nesvarbu kiek siųstumeisi.
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 28, 11:55)
As Roberts skaiciau apie Morganos karzygius trilogija: Morganos kryzius, Dievu vartai ir Tylos slenis. patinka ir man tas truputis mistikos
nors buvo ir visokiu nesamoniu, bet skaitesi idomiai
aš kai atsivertus paskaičiau, kad apie vampyrus, padėjau į šoną.. visa ta vampyrizmo manija mane atbaido - tiesiog turbūt šiuo metu per daug tų vampyrų visose pakampėse... O šiaip iš vampyrų man patiko tik Anne Rice knygos...
taigi, aš turiu...
Jei,ką domina Philippa Gregory karalienių serija
Ištikimojo karalienė, karalienės meilužis, baltoji karalienė, atstumtoji karalienė, žiniuonė.
Noros Roberts
Nakties šokis, gražioji arklininkė, kerėtoja, vieną vasarą, salivano moteris, sūpuoklės dviems
Susan Elisabeth Philips Auksinė mergaitė, Ledi, būkit gerutė
Jennifer Cruisie Tik ne tu
Carly Philips Slaptos fantazijos
Jane Porter Atostogų flirtas, Nepriklausoma moteris, Aikštinga nuotaka
Susan Mallery Gavau darbą, ieškau meilės
W.C.Endrius Mano mieloji Audrina
Penny Jordan Nesuvaldoma aistra
Jacqueline Baird Tobula santuoka
Lynne Graham Meilės paviliota, Aistros akimirka
Sharon kendrick Milijardieriaus sužadėtinė, Nes myliu tave, Gėlių kalba
Kim Lawrence Santjago meilė
Miranda Lee Meilės pinklėse
Maxine Sullivan Valenčio meilė, Šantažas meileKathie Denosky Pavogta akimirka
Maureen Child Pagaliau kartu, Išsvajotoji laimė
Charlenė Sands Saugokitės paveldėtojos
Amanda Stevens Nekalti
Sandra Marton Karštas kraujas
Sandra Brown Pavydas
dar turiu Debbie Macomber Gėlių gatvė ir krautuvėlė Gėlių gatvėje.
Ir dar kažkokias svajonių romanų plonas turiu, bet šią akimirką jos skaitomos pas draugę