man is paskutinių lengvų skaitalų Martinos Pauros "Metuose yra 12 vyrų" smagiai suėjo. tęsinys ne toks geras, bet irgi geras. ir Nicolės de Buron "Brangusis, ar mane girdi?". jos dar ir "Kas tas vaikinas? " kokia tvarka reiktų skaityt, nežinau. aš pirmą perskaičiau Brangusis, bet antroji apie tuos pačius veikėjus.
aš Roberts nedaug esu skaičius, knygos su trupučiu mistikos man patinka Labai skaniai skaitėsi Roberts "Kaujo broliai", "Slėnis" ir "Pagoniškas akmuo".
Bet va žiūriu, kad tų svajonių romanų imu atsikąsti. Atrodo, kad temos kartojasi, atrodo lyg knygą skaičiau, nes esmė tokia apti, tik vardai kiti
"Ponas tobulybė" varčiau knygyne. Verta pirkti?
Bet va žiūriu, kad tų svajonių romanų imu atsikąsti. Atrodo, kad temos kartojasi, atrodo lyg knygą skaičiau, nes esmė tokia apti, tik vardai kiti
QUOTE(Isila @ 2011 06 27, 21:06)
Nežinau Eilinis detektyvas su jumoro priemaiša. Bet sudėliojimas man visai mielas pasirodė.
Roberts be konkurencijos man išliko Raktų ir Gėlių trilogijos Nepakartojamos. O skaičius aš jos labai daug, net ir slapyvardžiu pasirašytus periodiškai leidžiamus detektyvus apie Evą Dalas.
QUOTE(Song @ 2011 06 27, 20:09)
Roberts be konkurencijos man išliko Raktų ir Gėlių trilogijos Nepakartojamos. O skaičius aš jos labai daug, net ir slapyvardžiu pasirašytus periodiškai leidžiamus detektyvus apie Evą Dalas.
apie ka jos? kažkurią is Gėių bandžiau skaityt, bet pati pradžia užkrito ir viskas (herojės vyras žuvo autokatasrofoj). matyt ne tas gyvenimo etapas buvo, reikėjo visko visiškai hepiendinio ir saldaus.
ką darot su perskaitytom knygom? man jau biškiuka namuose lentynų pradeda trūkti. kažką parduodu, mainau. pasilieku tik vienetus, kurie tikrai užkabino ir mielai, esant knygų badui, skaitomi ne po kartą.
QUOTE(Tinka @ 2011 06 27, 21:15)
apie ka jos? kažkurią is Gėių bandžiau skaityt, bet pati pradžia užkrito ir viskas (herojės vyras žuvo autokatasrofoj). matyt ne tas gyvenimo etapas buvo, reikėjo visko visiškai hepiendinio ir saldaus.
ką darot su perskaitytom knygom? man jau biškiuka namuose lentynų pradeda trūkti. kažką parduodu, mainau. pasilieku tik vienetus, kurie tikrai užkabino ir mielai, esant knygų badui, skaitomi ne po kartą.
Tai pirmą ir skaitei. Apie tris moteris ir jų persipinančius gyvenimus. Ir labai mielą šeimos vaiduoklį O saldumo ten pakankamai ir hepiendiškumo pakanka.
Knygas kraunu. Tarpais parduodu, jei kas perka
QUOTE(Tinka @ 2011 06 27, 21:15)
ką darot su perskaitytom knygom?
kažką parduodu, mainau. pasilieku tik vienetus, kurie tikrai užkabino ir mielai, esant knygų badui, skaitomi ne po kartą.
kažką parduodu, mainau. pasilieku tik vienetus, kurie tikrai užkabino ir mielai, esant knygų badui, skaitomi ne po kartą.
Darau tą patį ką ir tu
QUOTE(Song @ 2011 06 27, 20:27)
Tai pirmą ir skaitei. Apie tris moteris ir jų persipinančius gyvenimus. Ir labai mielą šeimos vaiduoklį O saldumo ten pakankamai ir hepiendiškumo pakanka.
nu reiks susikaupt kada ir visgi perskaityt. biblioj prie namų mačiau berods.
kraut ir aš kraunu, bet kad mes su vyru abudu skaitantys, tai darbo kambario lentynas jau kartą perdarinėjom, kad daugiau tilptų ir svorį knygų atlaikytų. pas visus kaip pas žmones, vaikai atskirus kambarius turi, pas mus - knygos. dar kartą namų dėl to, kad nebetelpa knygos, nekeisiu. nepraeis toks pasiteisinimas šeimai daugiau
Sveikos, paskaitau aš jūsų komentarus dažnai, bet parašyti vis neišeina. Skaitau ir aš romaniukus, nelabai aktyviai bet mėgstu retkarčiais atsipalaiduoti. Tai va nusipirkau šiandien du viename "10 pasimatymų iki TAIP" ir "Brangiausias deimantas". Žiūrėsiu kas čia įdomaus bus jose. Bet norėjau paklaust o jūs gal žinot kur internete pdf formatu būtų galima atsisiųsti tokio tipo romanų ar panašių. nes išvykstu i užsienį ir siuntinėtis iš Lietuvos nepigu bus, o paskaityti ką nors norėsis.
klausykit, merginos, ar kas pasirašytų knygų paskolinimui paskaityti, jei apmokėčiau siuntimą? Galėčiau kažką pasiūlyt iš savo bibliotekos norisi paskaityt, bet tiesiog nenoriu pirkti, nes žinau, kad tokios knygos man - vienam skaitymui.
apšvieskit apie tas gėles ir raktus
QUOTE(Isila @ 2011 06 28, 00:13)
klausykit, merginos, ar kas pasirašytų knygų paskolinimui paskaityti, jei apmokėčiau siuntimą? Galėčiau kažką pasiūlyt iš savo bibliotekos norisi paskaityt, bet tiesiog nenoriu pirkti, nes žinau, kad tokios knygos man - vienam skaitymui.
jei kas tiktu iš mano turimų knygų, tai galėtume pasikeisti,paskaityt.Aš pati Kaunietė gyvenu šilainiuose.Temoj komentarus paskaitinėju,bet pati rašyti tingiu.
QUOTE(Isila @ 2011 06 27, 23:13)
Galiu, spakainiai Tik tingėčiau aprašą daryt
Gėlės. Trilogija-Mėlynasis jurginas, Juodoji rožė ir Raudonoji lelija.
Aprašymas
Raktai. Šviesos raktas, Žinių raktas ir Drąsos raktas.
Pagooglink
QUOTE(Isila @ 2011 06 27, 23:13)
Aš irgi galiu paskolinti Be to kiekvieną trečiadienį važinėju į KMUK, taigi galiu ir užvežti pro šoną važiuodama Tik klausimas ką norėtum paskaityti Iš naujesnių ne daug turiu, reikia gal sąrašą padaryt
Turiu viską kas išleista lietuviškai Maknot, Susan Elizabeth Phillips (Izabelės atostogų neturiu), Roberts Makgregorus (išskyrus Jaunikius)