Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

QUOTE(Mona187 @ 2011 06 25, 14:01)
Ir dar tuo pačiu noriu paklausti apie Pagaliau kartu - http://www.svajoniuk...ex.php?cid=3643 knygą. Gal kas skaitėt? Koks įspūdis, nuomonė? Nežinau, ar man patiks iš aistros serijos knygutė ši g.gif  blush2.gif

mano nuomone, viena prastesnių. Kitos iš šios serijos žymiai fainesnės ir kur kas aistringesnės tongue.gif

o kas link Hario Poterio vertimų. Manęs draugė iš UK klausė kaip išvis galima tokį klaikų vertimą skaityt, o universitetuose anslistams HP rodomas kaip pasibaisėtino vertimo pavyzdys. Studijuojanti draugė pasakojo, kad juos mokino "kaip nereikia versti" pagal HP biggrin.gif jie net užduotis turėjo su tuo vertimu kažką.. žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 26, 22:18)
o kas link Hario Poterio vertimų. Manęs draugė iš UK klausė kaip išvis galima tokį klaikų vertimą skaityt, o universitetuose anslistams HP rodomas kaip pasibaisėtino vertimo pavyzdys. Studijuojanti draugė pasakojo, kad juos mokino "kaip nereikia versti" pagal HP biggrin.gif jie net užduotis turėjo su tuo vertimu kažką.. žodžiu biggrin.gif

Bet o tačiau, tai kas tada tas knygas verčia? blink.gif Dvyliktokai, blyn, per anglų pamokas? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(mikki @ 2011 06 25, 16:44)
Sveikos
na ka,neatsispyriau pagundai ir nusipirkau Beveik rojus.Per 2 dienas suvartojau-stora pakankamai  biggrin.gif Man kaip ir kitos McNaugt knygos(gal iskyrus Lemties pirsli) labai patiko.Gerai gal kad originalo neskaiciau,tai nelyginau,tik megavausi  thumbup.gif patiko,nuses bibliotekoj mano.

man visos Maknot knygos patinka ax.gif dabar skaitau "Beveik rojus" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 06 26, 23:38)
Bet o tačiau, tai kas tada tas knygas verčia? blink.gif Dvyliktokai, blyn, per anglų pamokas? biggrin.gif

Visas HP knygas vertė ponia Zita Marienė rolleyes.gif Jai jau seniai laikas prisimint anglų kalbą rolleyes.gif Nelabai noriu čia reklamint, bet mano svetainėj (nuoroda paraše) yra straipsniai apie pirmose keturiose HP knygose rastas vertimo klaidas (bus ir daugiau). Tai jei įdomu, galit užsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 06 26, 23:38)

nežinau, bet ką jau kalbėt, jei vienose knygose pavardės verčiamos, o kitose ne biggrin.gif
Atsakyti
griztant prie temos noreciau paklausti, gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 27, 13:17)
griztant prie temos noreciau paklausti, gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios? ax.gif  g.gif

Aš ką tik perskaičiau "Netikėtas pasiūlymas" Labai lengvei ir greitai persiskaitė, taip kad su malonumu paimčiau ir kitas jos knygas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 27, 13:17)
gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios?

Aš esu skaičiusi dvi: "Paslėpta aistra" ir "Netikėtas pasiūlymas", abi labai patiko 4u.gif Siužetai nėra kažkuo ypatingi, bet įtraukė, perskaičiau vienu prisėdimu ax.gif
Atsakyti
Jau yra nauji Svajonių romanai mirksiukas.gif
Ir istorinis naujas yra. Pasirodo pirmos knygos tęsinys, apie Makso brolį dvynį bigsmile.gif
Net trys naujos knygos Šilko serijoje, bet Mallery tai perleista, iš trijų viena padaryta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 06 27, 12:17)
griztant prie temos noreciau paklausti, gal yra skaiciusiu Foster Lori knygas? ar idomios? ax.gif  g.gif

skaičiau Paslėptą aistrą ir Netikėtą pasiūlymą. nei patiko labai, nei nepatiko. biškiuka gumos tampymas tiek vienoj, tiek kitoj.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 06 27, 16:18)
Jau yra nauji Svajonių romanai  mirksiukas.gif
Ir istorinis naujas yra. Pasirodo pirmos knygos tęsinys, apie Makso brolį dvynį  bigsmile.gif
Net trys naujos knygos Šilko serijoje, bet Mallery tai perleista, iš trijų viena padaryta  rolleyes.gif

taip ir galvojau, kad bus apie Maksą. Tikrai pirksiu ir tikėsiuos, kad bus tokia pat gera kaip kilnus pasiūlymas thumbup.gif
Papildyta:
hmz.. perskaičiau anotacijas, bet kažkaip nežinau.. Gal perdegiau bigsmile.gif

noriu tik Donovanų serijos ir apie Makso brolį
Atsakyti
Donovanai smagus rinkinukas, lengvai skaitėsi.

Bet man Roberts knygos jau susilieję į vienos spalvos eilę doh.gif Labai jos visos vienodos doh.gif

Kai pirkau "Beveik rojus", leidykloje pasiėmiau dar dvi neskaitytas knygas. "Našlė" man nuobodi, nepatiko, "ponas Tobulybė"-keliose vietose krizenau garsiai biggrin.gif Visai nieko tokia, lengvutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 27 birželio 2011 - 18:12