Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Florestina @ 2006 06 20, 11:26)
As tai girdejau, kad dantu akmenys formuojasi del seiliu nuosedu.

niu tai sudėjus mūsų visas nuogirdas gausis teisngas atsakymas mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2006 04 28, 13:24)
Na stai pasidariau higiena ir as. Na dantukai tai labai pagrazejo thumbup.gif neliko jokiu apnasu, akmenuku, dingo net rudi vainikeliai.

Florestina, o kur tau darė, jei ne paslaptis? Nes aš prisiskaičiusi šitų siaubų dabar taip bijau eiti... fear.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pasidariau burnos higieną. Kadangi, pasirodo, pas mane akmenu ant dantu buvo minimaliai, stomotologas dantis nuvale tik smeliasrove (vandeniu ir soda). Tokia burnos higiena man kainavo 30 Lt. smile.gif O jausmas tikrai geeraaas bigsmile.gif
Atsakyti
Idomu idomu g.gif Labai jau mane irgi vilioja tas burnos higienos padarymas, ale baisoka, dantys jautrus, as verciau juos nusibalinciau smile.gif bet kadangi negaliu, tai norisi bent sita pasidaryt blink.gif O idomu kur Kaune si procedura daroma tikrai nepriekaistingai, profesionaliai ir palyginus neapiplesiant zmogaus? g.gif
Atsakyti
Na ir man šiandien valė akmenis ir apnašas. Tai galiu pasakyti, kad be reikalo bijojau, nes nieko neskaudėjo nors pirmą kartą atliko man tokią procedūrą. Akmenų buvo daug, ir po dantenomis, tad nuvalė tik nuo apatinių dantų (gal per 45 min.). Eisiu pirmadienį, tai ir viršutinius nuvalys, ir visus dar nupoliruos. Kadangi dar ir dantenų uždegimas prasidėjęs, išrašė special skalavimo skysčio.
Na, tiesa, ir higienistė jauna ir labai miela pasitaikė. Pasisakiau, kad labai bijau, tai ji nuramino ir sakė, kad manęs nekankins. : blush2.gif Paaiškino ir parodė, kaip turėčiau prižiūrėti savo dantis.
Tai, žodžiu, buvo visai faina, nors ir tarpai tarp dantų padidėjo, bet kadangi valė po dantenomis, tai, sakė, kad dantenos apdengs po kurio laiko tuos dantis vėl.
Rekomenduoju, labai sveika. smile.gif Ir nebaisu.
Atsakyti
O gal galetumete patarti, kur Kaune tarkim kokybiskai atliktu sia procedura? Mane kotais suneramino labai tie atsirandantys tarpai tarp dantu g.gif nenoriu as ju visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 08 31, 12:16)
O gal galetumete patarti, kur Kaune tarkim kokybiskai atliktu sia procedura? Mane kotais suneramino labai tie atsirandantys tarpai tarp dantu  g.gif  nenoriu as ju visai  biggrin.gif

aaaaaaaa tarpai sakai, tai gal paradantozė tau jau prasidėjo blink.gif, kiek žinau gerose stomatologinėse klinikose tuos tarpus užplombuoja ir jų nelieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 31, 20:13)
aaaaaaaa tarpai sakai, tai gal paradantozė tau jau prasidėjo  blink.gif, kiek žinau gerose stomatologinėse klinikose tuos tarpus užplombuoja ir jų nelieka  ax.gif

ne ne, ne taip mane supratai smile.gif nera tarpu pas mane, bet cia prisiskaiciau atsiliepimu, neva po higien. valymo atsiranda tarpai, tai va mane tas nustebino ir isgasdino tongue.gif
Atsakyti
Ne, supranti, kai iš tarpdančių iškrapšto akmenis ir apnašas, tai tarpai padidėja. Bet juos tik liežuviu jauti, šiaip vizualiai kaip ir nesimato. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 09 01, 14:24)
Ne, supranti, kai iš tarpdančių iškrapšto akmenis ir apnašas, tai tarpai padidėja. Bet juos tik liežuviu jauti, šiaip vizualiai kaip ir nesimato.  biggrin.gif

visiškai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

ir dar labai gerai tarpdančius valyti su spec. šepetėliais, daug geriau išvalo nei siūlas ir apnašos ne taip kaupias sunkiai prieinamose vietose tik trūkumas jų tas, kad reikia turėti įvairių storių, nes tarpdančiai taip pat skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 09 01, 18:27)
visiškai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 

ir dar labai gerai tarpdančius valyti su spec. šepetėliais, daug geriau išvalo nei siūlas ir apnašos ne taip kaupias sunkiai prieinamose vietose tik trūkumas jų tas, kad reikia turėti įvairių storių, nes tarpdančiai taip pat skirtingi  g.gif

Taip, man irgi sakė įsigyti šepetėlių, tik dar neprisiruošiau. Tai darbuojuosi su siūlu. Bet ir tas kai kur neįlenda! doh.gif Reiks plonesnio ieškoti...
Atsakyti
As galiu pasiulyti super higieniste Jonaicio klinikoje Kaune Partizanu gatveje, Gerda 8698 72174. Kaina neisgasdins, kokybe garantuoju thumbup.gif
Atsakyti