Svajaaa, iki geguzes pabaigos, paskubek, pas juos eiles
beprotiskai_fantastiska, man pvz labai nepatinka, kai higiena atlieka ne higienistai o gydytojai, as manau jie nera specialiai apmokyti, be abejo jie nuvalys gabut ie neblogiau, bet cia ne ju kvalifikacija. kadangi higiena darausi nuolat teko susidurti su daaaug istaigyu ir gydytoju, ir paskutinis puikusis gydytojas odontologas-periodontologas, tikras savo srities meistras taip blogai padare skaleriu pravale sau, soda pursk pursk, o nei tarpdanciu nuslifavo nei ka. o mokejau irgi 85 lt, labai nustebau kai kaina pasake, nes dazniausiai profesionali burnos higiena man kainavo nuo 150, bet kaip ir sakiau anskciau visada ieskau kur akcija
blin, o man vistiek apatinius dantys maudzia, lyg niezti tarp ju, norisi kazkaip oro ikvepti pro juos, labai keista, glavojau nuo akmenu, bet vat nuvaliau ir vistiek taip nemalonu (( kas cia galetu buti?
Nu sekanti karta reikes specialiai nueit uz 200lt pabandyt higiena, ir paziuret koki ten jie stebukla padaro
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 27, 20:13)
O pasakykit, nuo ko priklauso profesionalios dantų higienos atlikimo kaina? Nes jau ne kartą pastebėjau, kad kitur yra tikrai nemažos kanos, nuo 100, iki 200lt O aš pas savo higieniste moku tik 50lt, ir daro man ją kaip ir visiem, kaip suprantu - nuvalo akmenukus su tam skirtais prietaisais, nupurškia su soda, ir poto dar poliruoja su pasta. Tai man labai įdomu, kodėl tokie didžiuliai kainų skirtumai? Ir nuo ko jie priklauso?
Tai nueikit vieną kartą brangiau ir pamatysit, ar bus koks skirtumas
Aš ėjau "Dantyje" darytis, mokėjau virš 100, atliko žymiai blogiau nei dabar VSN už 40 litų
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 27, 20:19)
Man tai kažkodėl atrodo kad tikrai, čia žaidžia ne profesionalumas, ar paslaugos kokybė, o tiesiog tai į kokią įstaigą eini.. Juk dauguma šiandieninių klinikų įsikūrę labai prašmatniai, aišku ir nuomos kainos milžiniškos Nežinau, man tai neduoda ramybės šitas klausimas Nes aš esu užtikrinta už man atliekamos paslaugos kokybę, o moku berods centus palyginus Taip nebūna
gali geras gydytoja būti pigesnėje klinikoje ir atlikti puikiai, o kitas brangioje klinikoje nieko gero nepadarys..
Beje, ar čia Vilniuje kažkur daraisi?
Labukas Perskaičiau beveik visą temutę ir noriu dabar paklausti dėl valymo. Kaip suprantu visos darot hig.valyma privačiai,o niekas nedare poliklinikoje Noriu irgi pirmą kartą gyvenime pasidaryti H.V. bet galvoju pasidaryti poliklinikoje. Nelabai turiu šio metų pinigelių noriu pataupyti,bet kad tik sveikatai nepakenkti taupydama pinigus
paperdoll, sutinku , kad geriausiai darbą gali atlikti tas žmogus, kuris pastoviai jį dirba. Higienistai pagrinde tai ir daro. Jie laidžia sau nusipirkti gerus kokybiškus instrumentus, priemones. Gydytojas odontologas, atliekantis šį darbą "tarp kitko", kartą į mėnesį, nepadarys taip gerai, kaip patyręs besidomintis visomis naujovėmis ir metodikomis burnos higienistas.
Dėl dantų jautrumo reikėtų pasirodyt gydytojui odontologui. Gal ką nors išaiškins.
Sutinku su jumis, kad aukšta kaina nebūtinai reiškia, kad procedūra bus atlikta idealiai. Taip pat nereiškia, kad poliklinikoje už mažą kainą procedūrą atliks nekokybiškai.
Dėl dantų jautrumo reikėtų pasirodyt gydytojui odontologui. Gal ką nors išaiškins.
Sutinku su jumis, kad aukšta kaina nebūtinai reiškia, kad procedūra bus atlikta idealiai. Taip pat nereiškia, kad poliklinikoje už mažą kainą procedūrą atliks nekokybiškai.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 27, 23:02)
Tai nueikit vieną kartą brangiau ir pamatysit, ar bus koks skirtumas
Aš ėjau "Dantyje" darytis, mokėjau virš 100, atliko žymiai blogiau nei dabar VSN už 40 litų
Papildyta:
gali geras gydytoja būti pigesnėje klinikoje ir atlikti puikiai, o kitas brangioje klinikoje nieko gero nepadarys..
Papildyta:
Darausi Kaune. Ir mano higienistė ir yra TIK higienistė, ne odontologė.
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 28, 08:24)
Darausi Kaune. Ir mano higienistė ir yra TIK higienistė, ne odontologė.
Na tai tikrai gal ji neprastai padaro sakau man brangiau mokama higienistė atliko valymą prasčiau nei pigiau odontologė nors kitą kartą sakiau eisiu pas higienistę, čia mane tada tik akcija suviliojo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 28, 09:57)
Na tai tikrai gal ji neprastai padaro sakau man brangiau mokama higienistė atliko valymą prasčiau nei pigiau odontologė nors kitą kartą sakiau eisiu pas higienistę, čia mane tada tik akcija suviliojo
Bet ot keisti tie žmonės, ane? Kai brangu tai burbam, o kai pigu tai ieškom įtarimų, kad kažkas čia ne taip...
As lankiausi privaciai ir paskutini karta nuo manes " nulupo" 150lt., tai dare gyd.odontologe. Pakeiciau klinika i kita, nes uzkniso nuolatinis lupikavimas ir paskutini kart sumokejau 80lt., o viska dare taip pat, gal net ir kruopsciau kaip man pasirode tai vat vos ne dvigubi skirtumai, taip kad tikrai reik dometis, rinktis, tiesiog kitos "istaigos" labai jau "pelno siekiancios" buna
As taip pat planuoju sia procedura atlikti mane tai kaizkaip vilioja. Anksciau labai bijojau odontologijos kabinetu ir paciu gydytoju taigi jokiu procedaru neatlikinedavau, nebent labai dantuka skaudedavo, bet dabar atvirksciai