Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 10:57)
jei akmenu nera ir higiena puiki,tada nebutina wink.gif

O kaip jūs to pasiekiat, man tai higienos užtenka vos dviem mėnesiams ir vėl akmenų pilna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 01 13, 21:17)
O kaip jūs to pasiekiat, man tai higienos užtenka vos dviem mėnesiams ir vėl akmenų pilna. verysad.gif

nezinau ,matyt breketai priverte rupintis labiau burnos higiena,ryte vakare valymai dantukai,kartais per pietus,siulo naudojimas kiekviena vakara sazingai,skalavimas,ir ner dar ne vieno akmenelio,o pries breketsu kai dariausi pirma karta buvo situacija ziauri,bet dabar saziningai valau ir priziuriu,tikrai bukle labai gera :)viena karta i metus darysiu higiena,manau to pakaks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 01 13, 22:17)

o kodel taip?
as niekuomet nesu dariusi burnos higienos, kai paklausiau savo odontologo, gal ir man reiktu, visi darosi, tai tik pasijuoke, net skalavimo skyscio nerekomenduoja, nera reikalo sako mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2010 01 14, 01:47)
o kodel taip?
as niekuomet nesu dariusi burnos higienos, kai paklausiau savo odontologo, gal ir man reiktu, visi darosi, tai tik pasijuoke, net skalavimo skyscio nerekomenduoja, nera reikalo sako mastau.gif

Man higienistė aiškino, kad priklauso ir nuo seilių sudėties. Pagal tai vieni linkę į kariesus, kiti į akemenis ir apnašas, treti ir į abi problemas, o pas dar kitus dantys visai sveiki būna. Pas mano mano sesę tik akmenys būna, o mane vargina visos problemos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 11:57)
jei akmenu nera ir higiena puiki,tada nebutina wink.gif

Saunu, kad higiena puiki lotuliukas.gif
Atsakyti
jei dantukus valote ryte ir vakare sazininkgai sukamaisiais judesiais...ir ne 1min. o ilgiau smile.gif, dantu sepeteli keiciate kas 2men. vakare pries dantu valyma tarpdancius butinai issivalote su siulu (kaip teisiklyngai nauduoti siula gali parodyti gyd.) galima net nauduoti tarpdanciu sepeteli, ji galima isigyti vaistinese. akmenukai nesikaupia, arba kaupiasi labai labai minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(adipreno-zmona @ 2010 01 14, 21:04)
jei dantukus valote ryte ir vakare sazininkgai sukamaisiais judesiais...ir ne 1min. o ilgiau smile.gif, dantu sepeteli keiciate kas 2men. vakare pries dantu valyma tarpdancius butinai issivalote su siulu (kaip teisiklyngai nauduoti siula gali parodyti gyd.) galima net nauduoti tarpdanciu sepeteli, ji galima isigyti vaistinese. akmenukai nesikaupia, arba kaupiasi labai labai minimaliai.

vat apie tai as ir kalbu,tada tikrai abejoju ar higiena reiks daryt kas 3 menesius,nes cia tikrai nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Dėl profesionaliosios higienos atlikimo dažnio sprendžiama individualiai. Yra bendros rekomendacijos, kurios tinka daugumai pacientų. Na bet dauguma - tai ne visi smile.gif Vieniems reikia dažniau, kitiems rečiau lankytis.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 14, 21:30)
vat apie tai as ir kalbu,tada tikrai abejoju ar higiena reiks daryt kas 3 menesius,nes cia tikrai nesamone schmoll.gif

Tik svarbiausia nepamirsti kokybiskai ta higiena atlikti, persistengti su sveitimu irgi nereikia, o tarpudanciu sepetelius reikia naudoti labai atsargiai, nes jie ne visiems tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2010 01 15, 14:44)
Tik svarbiausia nepamirsti kokybiskai ta higiena atlikti, persistengti su sveitimu irgi nereikia, o tarpudanciu sepetelius reikia naudoti labai atsargiai, nes jie ne visiems tinka.  mirksiukas.gif

Man netinka, nelenda į tarpdančius. O siūlą aš visada naudoju po valgio.
Atsakyti
Mergaites, tai patarkit kur rekomenduojat Kaune burnos higiena atlikt? ir sakykit ji buna tik, kaip pasakius, vienos rusies, vieno budo? ar galima pasirinkt kaip ja atlikt? g.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit kiek Kaune mokat uz burnos higienos procedura? Ar imanoma susirasti maziau nei uz 100lt. g.gif
Atsakyti