Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

Toks aparačiukas , iš kurio " bėga" vanduo+ smulkus smulkus smėliukas. Labai gerai nuvalo pigmentinį apnašą . Ne visi stomatologai turi . Pvz. aš - neturiu dar...
Atsakyti
QUOTE (Simule @ 2004 07 05, 14:24)
O gal galetumete kurios daretes burnos higiena parasyti, kokie stomatologijos kabinetai patiko ir kiek ten ta procedura kainavo.
As ka tik skambinau i Ivanciutes stom. kabineta, tai ten kainuoja nuo 120 iki 160 Lt., bet paprastai sake, kad buna apie 160 Lt.
Jus lyg tai minejote, kad kainuoja apie 100 Lt.

Nu bet ir plesike ta Ivanciute ohmy.gif

As Savanoriu 11E dariausi ar tai uz 90, ar tai uz 100 litu, nebepamenu. Rezultatu patenkinta,sia procedura man atliko jauna higieniste,kurios pacios dantys tiesiog elitiniai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Smurka smile.gif .
Pasiskaiciusi Jusu visu diskusija, labai susigundziau pasidaryti ta procedura
Atsakyti
QUOTE (Simule @ 2004 07 07, 12:20)
Aciu Smurka smile.gif .
Pasiskaiciusi Jusu visu diskusija, labai susigundziau pasidaryti ta procedura

Tikrai verta wink.gif .
Atsakyti
Išduokit paslaptį, kodėl mano stomatologas man niekada nesiūlė ,,nublizgint" dantų, nors kitiem jis tai daro prieš pradėdamas taisyti g.gif
INDRĖalex, o aš į savo tarpdančius spec. šepetuko neįkišu ir siūlą ne kiekvieną, tai ką daryt sad.gif g.gif
Atsakyti
Yra įvairių siūlų : yra tokie "tape" , o ne "floss". Labai gerai "įlenda" vaškuoti ("waxed") siūlai...
Atsakyti
QUOTE (INDRĖalex @ 2004 07 08, 10:07)
Yra įvairių siūlų : yra tokie "tape" , o ne "floss". Labai gerai "įlenda" vaškuoti ("waxed") siūlai...

Žinau, ale man net neplaušėjantys išsidalina (laaaaabai jau siauri tarpdančiai sad.gif ) Geriausias tai siūlas, padengtas sidabro nitratu thumbup.gif Jausmas, lyg visus dantis būtum išsivalius, o ne tik tarpdančius smile.gif
Atsakyti
O kas tai yra dantu balinimas? Kokiu budu tai daro? Ar tikrai vertas demesio dalykas?

O higienini valyma zinau kur Kaune uz 50 Lt. As labai patenkinta ir gydytoja ir jos darbo kokybe. Geliu telefoncika duot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia: 08 liepos 2004 - 10:19
aha Sviecia, duok telefoniuka
Atsakyti
QUOTE (sviecia @ 2004 07 08, 08:17)
O kas tai yra dantu balinimas? Kokiu budu tai daro? Ar tikrai vertas demesio dalykas?

Apie dantu balinima nemazai priraseme atskiroje temeleje. wink.gif
Atsakyti
TAi atsakykit, stomatologės, prašauuuuuuuuu wub.gif
Kodėl man niex nenuvalė (nepasiūlė nuvalyti) dantų? Na ar gali būti taip, kad man šitos procedūros beveik 30-ies sulaukus dar nereikia?
Atsakyti
Kaip galima atsakyti į tokį klausimą , nežiūrint į burną ?.................................
Atsakyti