Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Florestina @ 2009 08 21, 18:05)
Tai yra toks gelis, skirtas vietiniai nejautrai sukurti. Užtepus juo dantenos tampa nejautrios, tarsi nutirpsta. Beje lidokoinas įeina i nuskausminamųjų sudėti. Būtent jo dėka jaučuamas veido užtirpimas. Būna purškiamas. Naudojamas skubiai pagalbai traumų metu. Gerai, kai mano sesuo medikė- tai ir viską paaiškina. g.gif

jo,sita dalyka ir man tepe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 18:30)
sita dalyka ir man tepe ax.gif

O aš net nežinau, tepė man ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 19:44)
O aš net nežinau, tepė man ar ne  rolleyes.gif

tu matyt uzmigai isvis,nes nezinai ka ten dare,matyt neskaudejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 18:51)

Man irgi tik kartą žiauriai suskaudo, kai užpurškė smėliasrove ant protinio. Jis buvo pradėjęs gesti, bet buvo viršuje, toli ir dar pasisukęs, todėl to nepastebėjau. O vėliau paaiškėjo, kad dar ir pūliuojantis, todėl dar ir teko rauti, nes buvo neįmanomas jo gydymas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 19:51)

hihihi.gif Aš tikrai ne iš tokių, kurie galėtų odontologiniam užmigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 22, 12:15)
hihihi.gif Aš tikrai ne iš tokių, kurie galėtų odontologiniam užmigti biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 14:06)
Viskas aišku - ačiū - būtent tokio atsakymo ir laukiau bigsmile.gif
Nes maniau, kad tik mane vieną apgaudinėja rolleyes.gif Pasirodo - burnos higienos kainos dantų skaičius beveik neįtakoja  unsure.gif

Hm, keistai... g.gif Man "Dantyje" tikrai paskaičiavo pagal dantų skaičių, nes vieno neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 08 23, 18:31)
Hm, keistai... g.gif Man "Dantyje" tikrai paskaičiavo pagal dantų skaičių, nes vieno neturiu...

cia matyt kaip kur ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkokios nesamones pas mane su dantenom salia danties, kur buvo naujai protezuotas (istatytas , nzn kaip pavadint ax.gif ), bet ne implantas rolleyes.gif Baisiai nemalonus kvapas is po dantenu. Pasidariau nuotrauka, mano kamelio stomotologe, pasake, kad kazkas su kisenem negerai - reikia skault ir tiek - gali praeit , o gali visa gyvenima kankintis blink.gif
Pasiskaiciau internete, ir man atrodo pas mane gingivitas greiciausiai, o gal net jau periodontitas unsure.gif Bijau uzlesiti cool.gif

Arciausiai yra Utena, gal kas gali utenoj patarti gera higienista? g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
O aš buvau šiandien gydyti kiaurą dantį ir man pasakė, kad daryti higieną man dar anksti, nes nėra nei akmenukų, nei apnašų. Truputis yra tarpdančiuse- tai juos nukrapštė, o prie dantenų nėra. thumbup.gif Sakė, kad galima būtų pasidaryti vėliau, nes dabar nėra reikalo. doh.gif Tada darysiuos prieš protezavimą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 08, 15:28)
O aš buvau šiandien gydyti kiaurą dantį ir man pasakė, kad daryti higieną man dar anksti, nes nėra nei akmenukų, nei apnašų. Truputis yra tarpdančiuse- tai juos nukrapštė, o prie dantenų nėra. thumbup.gif Sakė, kad galima būtų pasidaryti vėliau, nes dabar nėra reikalo. doh.gif Tada darysiuos prieš protezavimą.

man irgi jau reiktu,bet esu su breketais ir nzn kaip juos nuvalys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 08, 18:12)
man irgi jau reiktu,bet esu su breketais ir nzn kaip juos nuvalys doh.gif

Neprgyvenk, nuvalys. Su breketais ipatongai reikia gerai priziuret ir higiena daryti kas 3 menesius thumbup.gif
Atsakyti