Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 21, 14:26)
Sveikos, merginos, 4u.gif  4u.gif
Gal zinot ar skauda kai valo akmenis nuo dantu? blush2.gif Nu net geda klaust, bet as be proto bijau dantistu....brrrr net siurpas nupurto kai pagalvoju verysad.gif
Man butinai reikia nueit, bet vis atidelioju, dar drauge prigasdino, sake labai skauda g.gif

Skauda, jei daug tu akmenu, bet visada galima paprasyti, kad nuskausmintu 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot ar skauda kai valo akmenis nuo dantu? blush2.gif Nu net geda klaust, bet as be proto bijau dantistu....brrrr net siurpas nupurto kai pagalvoju verysad.gif
Man butinai reikia nueit, bet vis atidelioju, dar drauge prigasdino, sake labai skauda g.gif

sveika,jausmas nemalonus,jeigu mazai akmenuku manau isvis nieko ten baisaus,pas mane kai dariausi pirma karta buvo gana daug,tai suleido vaistuku ir ok viskas,kenteti galima :)vaizdas viska atperka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 15:11)
sveika,jausmas nemalonus,jeigu mazai akmenuku manau isvis nieko ten baisaus,pas mane kai dariausi pirma karta buvo gana daug,tai suleido vaistuku ir ok viskas,kenteti galima :)vaizdas viska atperka wub.gif

Rasai, kad vaizdas viska atperka ax.gif tai dantukai pabalteja, ar kaip? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal zinot ar skauda kai valo akmenis nuo dantu?

Čia kaip kam.
Pvz. man visai neskauda ir niekada neprireikė nuskausminamųjų. Tik...mane be galo erzina/nervina tas brūžijimo garsas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 21, 15:20)
Rasai, kad vaizdas viska atperka ax.gif tai dantukai pabalteja, ar kaip? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ir dantukai pabaltejo ,nes jie su soda dar kazkaip ten purskia(sita vieta man buvo nemaloniausia) ir seip labai labai svaru pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 21, 15:20)
dantukai pabalteja, ar kaip?

Tam kartui dantys tikrai pabaltėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 15:21)
Čia kaip kam.
Pvz. man visai neskauda ir niekada neprireikė nuskausminamųjų. Tik...mane be galo erzina/nervina tas brūžijimo garsas rolleyes.gif

jo,sutinku ir dar kai su soda gale valo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 15:23)
Tam kartui dantys tikrai pabaltėja biggrin.gif

man tai ne tik tam kartui ax.gif o jeigu dar kas puse metu atliekama tai isvis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 15:25)
sutinku ir dar kai su soda gale valo

Aš net nesigilinau, kada ir su kuo ten valo rolleyes.gif
Bet, kai tik išgirstu tą brūžijimo garsą, mane iškart baimė (ne skausmas) sukausto blush2.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 15:25)
man tai ne tik tam kartui

Kalbėjau tik apie save - užkietėjusią rūkorę blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 15:29)
Aš net nesigilinau, kada ir su kuo ten valo  rolleyes.gif
Bet, kai tik išgirstu tą brūžijimo garsą, mane iškart baimė (ne skausmas) sukausto  blush2.gif

Kalbėjau tik apie save - užkietėjusią rūkorę blush2.gif ax.gif

jo rukymas dantim negerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 21, 13:26)

Jei sveiki dantys- neskauda, sugedusių valyt nepatarčiau. Mane šiandien įkalbinėjo pirma daryti higieną, po to plombuoti, bet jau kartą taip dariau, daugiau nenoriu.

Man dantenas tepa lidokoinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 21 rugpjūčio 2009 - 14:50
QUOTE(Florestina @ 2009 08 21, 15:49)
Man dantenas tepa lidokoinu.

O kas tas yr? ax.gif blush2.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 15:30)
rukymas dantim negerai ax.gif

Kad ne tik dantims blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 16:57)
O kas tas yr?  ax.gif  blush2.gif

Tai yra toks gelis, skirtas vietiniai nejautrai sukurti. Užtepus juo dantenos tampa nejautrios, tarsi nutirpsta. Beje lidokoinas įeina i nuskausminamųjų sudėti. Būtent jo dėka jaučuamas veido užtirpimas. Būna purškiamas. Naudojamas skubiai pagalbai traumų metu. Gerai, kai mano sesuo medikė- tai ir viską paaiškina. g.gif
Atsakyti