Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(k.ieva @ 2009 08 18, 16:26)
As mazame miestelyje gyvenu, tai pas savo higieniste nueinu i poliklinika ir uz 30lt isvalo visus dantukus. Pasaka  thumbup.gif
Papildyta:
O gal tiesiog jauti paniska baime stomatologams?  verysad.gif

o poliklinikoj viska gerai atlieka?nes man atrodo ,kad ten atlieka nelabai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.ieva @ 2009 08 18, 16:26)
As mazame miestelyje gyvenu, tai pas savo higieniste nueinu i poliklinika ir uz 30Lt isvalo visus dantukus.

bigsmile.gif Neįtikėtina kaina thumb_yello.gif O jei dar ir kokybiškai atlieka, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Skambinausi i Žalgirio klinika (vln), norejau pas ta geraja isgirtaja gydytoja Zekoniene uzsirasyti, tai ji man pasake, kad kaina pas ja- 7 lt vienas dantis + 30 lt uz medziagas. kaip manot, cia normali kaina, ar verta uz tokia kaina pas ja eit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 08 20, 08:52)
Skambinausi i Žalgirio klinika (vln), norejau pas ta geraja isgirtaja gydytoja Zekoniene uzsirasyti, tai ji man pasake, kad kaina pas ja- 7 lt vienas dantis + 30 lt uz medziagas. kaip manot, cia normali kaina, ar verta uz tokia kaina pas ja eit? g.gif

Pas mano higienistę tai medžiagos jau įskaičiotos į valymo kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 rugpjūčio 2009 - 09:31
QUOTE(Florestina @ 2009 08 20, 10:31)
Pas mano higienistę tai medžiagos jau įskaičiotos į valymo kainą.

as manau,kad cia labai brangu,man labai patiko dentejoj,nu tieisog toks nearelus aptarnavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 20, 18:27)
man labai patiko dentejoj

O kokios kainos ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 10:34)
O kokios kainos ten?  ax.gif

200lt.ir bent jau mum su MB kai dare dar nusivede pas odontologe ir ji patirkino dantis ir visi sveiki(nemokamai),bet ten viska nauja ,aparatura nauja,personalas labai malonus,nu man tai super,isejau kabai patenkinta,nes viska labai gerai padare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 11:32)
200lt

Na, ši kaina irgi ne iš mažųjų. Asmeniškai man 150 Lt yra 'lubos' verysad.gif

Be to, dar priklauso ir nuo to, kiek dantų turite? Pati neturiu 7, o 4 jau yra protezuoti...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 11:52)

Be to, dar priklauso ir nuo to, kiek dantų turite? Pati neturiu 7, o 4 jau yra protezuoti...

Bet ir ne per didžiausia. Man jau irgi reikalas pribrendo higienai, bet pirma pagalvojau apie plombavimą, nes net nuo mėtinės dantų pastos skauda. Plomba iškritusi. verysad.gif Tai va, užsirašiau plombavimui, o tada jau apie higieną bus kalba.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 21, 12:52)

ten tai nepriklauso kiek dantu turite,kaina 200 ir viskas,bet kas sau gali leisti,tikrai rekomenduoju ten apsilankyti,as nesioju breketus,kai isims eisiu tenai vel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 21, 13:54)
ten tai nepriklauso kiek dantu turite

Viskas aišku - ačiū - būtent tokio atsakymo ir laukiau bigsmile.gif
Nes maniau, kad tik mane vieną apgaudinėja rolleyes.gif Pasirodo - burnos higienos kainos dantų skaičius beveik neįtakoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, 4u.gif 4u.gif
Gal zinot ar skauda kai valo akmenis nuo dantu? blush2.gif Nu net geda klaust, bet as be proto bijau dantistu....brrrr net siurpas nupurto kai pagalvoju verysad.gif
Man butinai reikia nueit, bet vis atidelioju, dar drauge prigasdino, sake labai skauda g.gif
Atsakyti