Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

gal galeciau i az kontaktus kaip tik dabar aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 02 22, 22:32)
Parasysiu Jums i az

Sveiki, gal galėtumėte ir man atsiūsti kontaktus į az blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 02 22, 22:48)
Daktare ne tik higiena, bet ir dantu gydymu uzsiima. O kaina, manau, visiem tokia, nes ji paskutini kart (pries kokias 3 sav) pati sake. Man tada uztruko apie 40min. Bet paskambinus, gali pasiteiraut kiek kainuos.

Jei gydytoja daro viska, tai ji tikrai jums nepadarys idealiai profesionalios burnos higienos. Paneles, jeigu norit tikrai kokybiskos proceduros, tai eikit tik pas burnos higieniste.
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne viską perskaičiau. Čia ta nuostabi gydytoja burnos higienistė iš vln? Jei taip, atsiųskite ir man kontaktus. kas nors ax.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 03 11, 09:54)
Jei gydytoja daro viska, tai ji tikrai jums nepadarys idealiai profesionalios burnos higienos. Paneles, jeigu norit tikrai kokybiskos proceduros, tai eikit tik pas burnos higieniste.

Tai kad ji, toli grazu, daro ne viska schmoll.gif
Del kai kuriu, viska daranciu, as pilnai su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 03 11, 08:54)

Mano higienistė irgi tą patį sako. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 02 22, 21:32)
Parasysiu Jums i az

Gal ir man galetumet parasyt adresa? 4u.gif
Atsakyti
jau penkis menesius breketus nesioju, tai galvoju po kokio menesiuko higienini valyma pasidaryt, gal galit patart, kur klaipedoj geriausia darytis? ir kokios kainos mazdaug?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 05 06, 12:35)
jau penkis menesius breketus nesioju, tai galvoju po kokio menesiuko higienini valyma pasidaryt, gal galit patart, kur klaipedoj geriausia darytis? ir kokios kainos mazdaug?
4u.gif

vakar dariaus higienini klaipedoje smile.gif dariaus Karoso g. kur Rsteniene dirba. sumokejau 270lt smile.gif labai maloni higieniste smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors daresi burnos higiena Beladenta Vilniuje, Santariskese?
Pries metus dariaus Dantyje, patiko, bet noreciau sikart arciau namu..
Atsakyti
Dariausi Dantyje pas Jankevičiūtę po pusės metų nuo apsilankymo pas ją - sumokėjau 138 litus [vieno ketvirčio nevalė, nes ką tik tiltas įdėtas buvo].
Padarė per valandą.
Atsakyti