Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Florestina @ 2009 01 22, 22:23)
Nu ir aš pagaliau prisirengiau pas higienistę. Užsirašiau vasario 9 d.

Uzsirasiau ir as vasario gale, tai dabar lauksim atsiliepimu is Florestinos apie kainyte ir kokybe, tikiuosiu kad man uztex 200LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 04, 16:46)
Uzsirasiau ir as vasario gale, tai dabar lauksim atsiliepimu is Florestinos apie kainyte ir kokybe, tikiuosiu kad man uztex 200LT  ax.gif

Kokybė tai bus gera, juk ne pirmą kartą pas p. Mildą darausi.
Atsakyti
o kiek zalgirio klinikoj kainuoja breketuotu dantu higieninis valymas?
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2009 02 08, 17:09)
o kiek zalgirio klinikoj kainuoja breketuotu dantu higieninis valymas?

ir mane domintu... g.gif ax.gif
Atsakyti
Nuo 100- 300lt,bet jei dantys pakankamai svarus-100-150lt, 300lt gaunasi sunkesniais atvejas mirksiukas.gif
Atsakyti
As ryt einu darytis valymo (su breketais), pas savo odontologe, tai sake kad purks su soda ir kainuos apie 200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 04, 16:46)
Uzsirasiau ir as vasario gale, tai dabar lauksim atsiliepimu is Florestinos apie kainyte ir kokybe, tikiuosiu kad man uztex 200LT  ax.gif

Na va aš ką tik iš higienistės. Kokybė kaip ir sakiau labai thumbup.gif . Aš mokėjau tradiciškai 160 Lt. Prieš mane išėjusi ponia mokėjo 220 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 09, 17:49)
Na va aš ką tik iš higienistės. Kokybė kaip ir sakiau labai  thumbup.gif . Aš mokėjau tradiciškai 160 Lt. Prieš mane išėjusi ponia mokėjo 220 Lt.

O idomu kaina nuo ko priklauso? Nuo akmenu kiekio turbut g.gif as kita savitele leksiu, tikiuosi irgi nenusivilsiu smile.gif o kiek mazdaug laiko uztrunka valymas?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 09, 17:41)
O idomu kaina nuo ko priklauso? Nuo akmenu kiekio turbut g.gif  as kita savitele leksiu, tikiuosi irgi nenusivilsiu smile.gif o  kiek mazdaug laiko uztrunka valymas?

Pas mane buvo nedaug, nes valė apie 45 min. Patį pirmą kartą valė apie valandą. Šiaip kaina ir nuo dantų skaičiaus priklauso, pas mane yra trukumas. Trys protiniai pašalinti, du laukia protezavimo. Gaunasi kažkas 6 Lt už dantį. O taip pat ir nuo akmenų kiekio, pati higienistė sakė, kad kartais tenka valyti per kelis kartus iki kiek daug būna. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 vasario 2009 - 17:57
QUOTE(Florestina @ 2009 02 09, 18:56)
Pas mane buvo nedaug, nes valė apie 45 min. Patį pirmą kartą valė apie valandą. Šiaip kaina ir nuo dantų skaičiaus priklauso, pas mane yra trukumas. Trys protiniai pašalinti, du laukia protezavimo. Gaunasi kažkas 6 Lt už dantį. O taip pat ir nuo akmenų kiekio, pati higienistė sakė, kad kartais tenka valyti per kelis kartus iki kiek daug būna.  ax.gif

O idomu ar nereikes kaip pirma karta dar uz konsultacija moket? g.gif nors maciau ju puslapyje kuponas su kuriuo nemokama konsultacija ir 5% nuolaida kai kuriom proceduroms, tarp ju ir higienai smile.gif manau teks juo pasinaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 09, 18:15)
O idomu ar nereikes kaip pirma karta dar uz konsultacija moket? g.gif  nors maciau ju puslapyje kuponas su kuriuo nemokama konsultacija ir 5% nuolaida kai kuriom proceduroms, tarp ju ir higienai smile.gif  manau teks juo pasinaudoti  ax.gif

Man nereikėjo ir pirmą kartą mokėt už konsultaciją pas higienistę. O pirmai konsultacijai buvau pasidariusi kuponą (ji buvo dėl protezavimo) ir mokėti nereikėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 01 15, 22:29)
Dariausi dentoptimum Kaune,pas gydytoja Stucinskiene,tikrai labai faina!! thumbup.gif

Aš irgi neperseniausiai dariausi pas ją. Likau labai patenkinta rezultatu, o ir pati higienistė žiauriai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti