Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Tiramiska @ 2009 01 09, 14:54)
Durstė, kai nuskausminimą darė verysad.gif Kentėjau, kol silpna pradėjo darytis, tada paprašiau patepti dantenas spec. žele (nžn kaip tiksliai vadinasi), o tik po to tęsti nuskausminimą..
O atliko įprastą procedūra: pirma nuėmė apnašas, o po to su srove purškė.

Visa balta išėjau, veidas baltas kai geišos..lupos atvėpusios kaip kupranugario.
Vienžo...

O kur cia taip dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 01 09, 16:09)
O kur cia taip dareisi g.gif

Nenoriu antireklaminti. Gal pas mane jautrumas padidintas, todel taip gavosi. unsure.gif
Dariausi vienoj is geriausiu Vln kliniku.
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2009 01 09, 15:38)
Nenoriu antireklaminti. Gal pas mane jautrumas padidintas, todel taip gavosi. unsure.gif
Dariausi vienoj is geriausiu Vln kliniku.

Kokia čia antireklama. Ir apie kitas klinikas (tame tarpe ir apie mano) yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. Juolab, kad po savo pirmos higienos aš irgi buvau nusprendus, kad tai bus paskutinis kartas. Mano dantys irgi labai jautrūs, kartais tiesiog prievartauju save ir kenčiu higienos metu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2009 01 07, 14:25)
na gal jau buvai dantis valyt ? kaip ten daro toj Dentum optima ar gerai nuvalo ar svelniai dirba ? ar paskui nublizgina su spec pasta ? ar patepa dantenas kad neskaudetu ?

Turejau ten keliauti treciadieni,bet kartu su vaikais sergu vejaraupiais doh.gif ,nu zodziu...atidejau,tai eisiu kita treciadieni,bet po paskutiniu pasisakymu,kojos visai sulinko is baimes,jau visai nebenoriu teeee...n.. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 01 09, 19:20)
Turejau ten keliauti treciadieni,bet kartu su vaikais sergu vejaraupiais doh.gif ,nu zodziu...atidejau,tai eisiu kita treciadieni,bet po paskutiniu pasisakymu,kojos visai sulinko is baimes,jau visai nebenoriu teeee...n.. scare.gif

Nera taip jau baisu, kaip jau anksciau rasiau, gali nuskausminti ir be adatu, su lidokajinu tepa.
Atsakyti
Bet kaip man keista, kad jus tokie baisumai ištinka. Aš tikrai nesu iš tų nejautruolių. Kad išgręžtų man dantį, dažniausiai dvigubos dozės nuskausminamųjų prireikia, bet per higieninį valymą absoliučiai jokio skausmo nejaučiu, nei man leidžia ką ten, nei tepa kuo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 09, 20:26)
Bet kaip man keista, kad jus tokie baisumai ištinka. Aš tikrai nesu iš tų nejautruolių. Kad išgręžtų man dantį, dažniausiai dvigubos dozės nuskausminamųjų prireikia, bet per higieninį valymą absoliučiai jokio skausmo nejaučiu, nei man leidžia ką ten, nei tepa kuo... doh.gif

Manęs net neklausia tepti ar ne. g.gif MAtyt toks jau higienistės įprotis. O kad išgręžti dantį- tai kartą man penkiagubos dozės reikėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 09, 21:26)

Dar priklauso : Ar yra ta diena mmm ( padidejas jautrumas), ar labai daug akmenu ir kokios bukles dantienos. Gal yra apsinuoginusiu kakleliu, gal kariesu. Ar daug akmenu po dantienomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 01 09, 22:22)
Dar priklauso : Ar yra ta diena mmm ( padidejas jautrumas), ar labai daug akmenu ir kokios bukles dantienos. Gal yra apsinuoginusiu kakleliu, gal kariesu. Ar daug akmenu po dantienomis.  4u.gif

Tikiu. Bet kai man pirmą kartą darė, tai tikrai daug visokio gėrio reikėjo nuvalyti, du kartus po valandą truko, ir po dantenom lindo, visur... Ir nieko. O taip bijojau, kad skaudės, pamenu... doh.gif
Tiesa, jau ir dantenos buvo nebe geriausios būklės, uždegimas buvo prasidėjęs. Tai išsigandusi paradontozės lėkiau tvarkytis. Po to liepė spec. skysčiu skalauti burną, spec. dantų pastą naudoti, tarpdančių šepetėlį ir t.t. Kai nuėjau po metų, pagyrė, kad vaizdas kur kas geresnis. thumbup.gif
Reiktų ir vėl apsilankyti, bet per nėštumą ir mažą leliuką viskas nusitempė šiek tiek, nebežinau, kaip reiks surasti laiko. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 09 sausio 2009 - 23:56
QUOTE(erika.gut @ 2009 01 09, 22:22)
Ar daug akmenu po dantienomis.  4u.gif

Cia klausimas ne i tema, bet kaip nustato ar yra po dantenom akmenu? Ar gali buti, kad ne profesionalo akimims ant dantu akivaizdziu akmenu nera, o po dantonomis yra?
Atsakyti
Na va siandien as po higieninio valymo,na ka galiu pasakyti,kad procedura ne is maloniausiu,bet buna daug blogiau,tikrai nera taip baisu,na gal ir nuo gydytojos priklauso... rolleyes.gif,o kadangi as buvau pas pasakiska gydytoja,tai viska atlaikiau puikiai thumbup.gif ,neziurint i tai kad akmenu pas mane buvo labai daug!!! doh.gif Dabar galiu dziaugtis dantukais,jausmas nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 01 10, 10:49)
Cia klausimas ne i tema, bet kaip nustato ar yra po dantenom akmenu? Ar gali buti, kad ne profesionalo akimims ant dantu akivaizdziu akmenu nera, o po dantonomis yra?

Labai paprastai nustatoma mirksiukas.gif Yra specialus instrumentai, su kuriais randami podanteniniai akmenys,taip pat puciant oro srove,akivaizdziai matomi akmenys smile.gif
Atsakyti