Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(renaciuk29 @ 2008 12 29, 14:08)
Aciu,reikes paprasyti,o tai kazin pati higieniste nepasiulo? g.gif

Man tai iš karto patepa. Sako, kad taip geriau ir man, ir jai.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 12 29, 00:16)
Jeigu nepasiule, reiskes tikrai normali  situacija burnoje. Tokiu atveju galima eiti pas Edvina. Jeigu akmenu labai daug ir giliai po dantienomis- tada pas Jolanta. smile.gif

aciu, balioncikas 4u.gif
Vistiek va sausio pirma savaite leksiu su sunumi pas ji, tai uzsiklausiu ir del saves ax.gif
Atsakyti
Norėjau tokio klausimo paklausti smile.gif Ar darydama burnos higieną higienistė mato, jei yra sugedusių dantų?? Ar reikia atskirai eiti pas odontologą pasitikrinti, ar viskas burnoje yra gerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 05, 10:58)
Norėjau tokio klausimo paklausti smile.gif Ar darydama burnos higieną higienistė mato, jei yra sugedusių dantų?? Ar reikia atskirai eiti pas odontologą pasitikrinti, ar viskas burnoje yra gerai? smile.gif

Mato, bet 100proc, negali pasakyti teisingai, nes neturi reikiamo issilavinimo. Butu gerai nueiti pas odontologa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 01 05, 11:00)
Mato, bet 100proc, negali pasakyti teisingai, nes neturi reikiamo issilavinimo. Butu gerai nueiti pas odontologa.  4u.gif

Aš kažkaip taip ir maniau.. smile.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 05, 10:58)

Man kai darė burnos higieną, tai ne tik pasakė, bet ir parodė, kurie dantukai turi skylutes.
Atsakyti
QUOTE(Catherine @ 2009 01 05, 23:39)
Man kai darė burnos higieną, tai ne tik pasakė, bet ir parodė, kurie dantukai turi skylutes.

Nu jei dantyse tokios skylutės, kur gali parodyti, tai manau, kad jau ir pati turėjai pastebėti.. laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 06, 09:12)
Nu jei dantyse tokios skylutės, kur gali parodyti, tai manau, kad jau ir pati turėjai pastebėti..  laugh.gif  4u.gif

Man kartą sureagavo į šaltį protinis, kai purškė smėliasrove- tai patarė nueiti pas odontologę. 15 eisiu pas odontologą pasirodyti, kaip gyju po sinuso dugno pakėlimo operacijos. Reiks tuo pačiu užsirašyti pas higienistę. Nes dantys dėmėti nuo chlorheksidino, o ir taip po operacijos sunku valyti buvo. g.gif
Atsakyti

na gal jau buvai dantis valyt ? kaip ten daro toj Dentum optima ar gerai nuvalo ar svelniai dirba ? ar paskui nublizgina su spec pasta ? ar patepa dantenas kad neskaudetu ?

QUOTE(renaciuk29 @ 2008 12 27, 15:54)
As irgi sausio 7 zygiuosiu i dent optimum higieniniui valymui,siek tiek nerimauju,nes paskutini karta kai dariausi(bet ne pas sia daktare)tai eina sau kaip skaudejo,kazkaip visas dantenas "supjauste",tai po to toks diskomfortas buvo,na matysiu kaip si kart...

Atsakyti
Šiandien pirmą kartą dariausi burnos higieną. Kažkoks košmaras...cray.gif
Nesitikėjau, kad taip skaudės. Teko nuskausminti..ir vėl skaudėjo kai durstė su adatom...cray.gif Viso bestelėjo gal 12 kartųųūūuu cray.gif
Čia kažkas rašė, kad reikia susidraugauti su savo burnos higienistu. Baisesnio žmogaus nesu mačius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2009 01 09, 13:31)
Šiandien pirmą kartą dariausi burnos higieną. Kažkoks košmaras...cray.gif
Nesitikėjau, kad taip skaudės. Teko nuskausminti..ir vėl skaudėjo kai durstė su adatom...cray.gif  Viso bestelėjo gal 12 kartųųūūuu cray.gif
Čia kažkas rašė, kad reikia susidraugauti su savo burnos higienistu. Baisesnio žmogaus nesu mačius verysad.gif

Su kokiom adatom tau ten durstė??? unsure.gif Gal jausmelis ir nepermaloniausias, bet kad iki tokio skausmo.. tai su kuo ji ten valė tau? unsure.gif
Atsakyti
Durstė, kai nuskausminimą darė verysad.gif Kentėjau, kol silpna pradėjo darytis, tada paprašiau patepti dantenas spec. žele (nžn kaip tiksliai vadinasi), o tik po to tęsti nuskausminimą..
O atliko įprastą procedūra: pirma nuėmė apnašas, o po to su srove purškė.

Visa balta išėjau, veidas baltas kai geišos..lupos atvėpusios kaip kupranugario.
Vienžo...
Atsakyti