O tai su breketais irgi daro higieninį valymą??
QUOTE(Vasaroti @ 2008 12 24, 13:41)
O tai su breketais irgi daro higieninį valymą??
Tai su breketais reikia dazniau daryti higienini valyma, negu be breketu. Mano gydytoja pasake kas 6men reikia. Paskutini karta vakar buvau
Papildyta:
QUOTE(3in1 @ 2008 12 21, 23:33)
Kaunas
As darausi hingienini valyma Vilniuje Zalgirio klinikoje.
QUOTE(Anira @ 2008 12 25, 14:29)
Tai su breketais reikia dazniau daryti higienini valyma, negu be breketu. Mano gydytoja pasake kas 6men reikia. Paskutini karta vakar buvau
Papildyta:
Papildyta:
Tai ir man sakė, kad reikia kas pusmetį. Tik dabar iki Trijų karalių nedirba klinika, kurioje lankausi. O mėnesio pradžioje (kada kaip ir buvo laikas daryti higieną) buvau po sinuso dugno pakėlimo operacijos, po to važiavau į Romą. Dabar bankomatas "prarijo" kortelę- tai va susitvarkysiu su banku ir pas higienistę.
As irgi sausio 7 zygiuosiu i dent optimum higieniniui valymui,siek tiek nerimauju,nes paskutini karta kai dariausi(bet ne pas sia daktare)tai eina sau kaip skaudejo,kazkaip visas dantenas "supjauste",tai po to toks diskomfortas buvo,na matysiu kaip si kart...
QUOTE(renaciuk29 @ 2008 12 27, 13:54)
As irgi sausio 7 zygiuosiu i dent optimum higieniniui valymui,siek tiek nerimauju,nes paskutini karta kai dariausi(bet ne pas sia daktare)tai eina sau kaip skaudejo,kazkaip visas dantenas "supjauste",tai po to toks diskomfortas buvo,na matysiu kaip si kart...
Man po pirmo karto irgi gal savaitę buvo diskomfortas, jei atvirai- tai daugiau iš viso nenorėjau tos higienos, bet kitais kartais jau geriau buvo.
QUOTE(lotta @ 2008 12 25, 16:24)
Gal kas daretes HV vilniuje, V.Ščiukinaitės stomatologijos klinikoje?
Pas ka ruosiesi eiti? Pas Edvina, ar pas Jolanta?
QUOTE(erika.gut @ 2008 12 27, 18:40)
Pas ka ruosiesi eiti? Pas Edvina, ar pas Jolanta?
As net nzn. nes geda pasakyti, bet apie HV suzinojau tik siame forume...nors pas stomatologus saziningai zingsniuoju minimum 2 kartus i metus (jei ner skyluciu), taciau man ne vienas is ju tokio dalyko nepasiule ir net nepasake, kad egzistuoja HV
Tai sausi vesiu zuiki pas Mareka ir paklausiu kodel man nepasiule HV
O pas ka geriau eiti: Edvina ar Jolanta?
QUOTE(renaciuk29 @ 2008 12 27, 14:54)
Tai paprasyk, kad pateptu lidokajinu, maziau skaudes
QUOTE(lotta @ 2008 12 27, 23:48)
As net nzn. nes geda pasakyti, bet apie HV suzinojau tik siame forume...nors pas stomatologus saziningai zingsniuoju minimum 2 kartus i metus (jei ner skyluciu), taciau man ne vienas is ju tokio dalyko nepasiule ir net nepasake, kad egzistuoja HV
Jeigu nepasiule, reiskes tikrai normali situacija burnoje. Tokiu atveju galima eiti pas Edvina. Jeigu akmenu labai daug ir giliai po dantienomis- tada pas Jolanta.
QUOTE(Anira @ 2008 12 29, 00:39)
Tai paprasyk, kad pateptu lidokajinu, maziau skaudes
Aciu,reikes paprasyti,o tai kazin pati higieniste nepasiulo?
QUOTE(renaciuk29 @ 2008 12 29, 15:08)
Aciu,reikes paprasyti,o tai kazin pati higieniste nepasiulo?
Tai gal nelabai mato, kad tau skauda