Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Pauling @ 2008 08 31, 21:07)
idomu g.gif  kodel taip elgiasi? g.gif

Nežinau, gal mano, kad mano metų žmogus jau privalo viską žinoti. Bet iš kur man žinoti, jei niekas normaliai nepaaiškino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 08 31, 21:23)
Nežinau, gal mano, kad mano metų žmogus jau privalo viską žinoti. Bet iš kur man žinoti, jei niekas normaliai nepaaiškino. g.gif

Suaugusiam žmogui nesunku ir pačiam susirasti informacijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 31 rugpjūčio 2008 - 22:24
zinoma nesunku rast,bet jei ateini pas gyd.,tai norisi,kad viska paaiskintu ir parodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 09 01, 00:38)
zinoma nesunku rast,bet jei ateini pas gyd.,tai norisi,kad viska paaiskintu ir parodytu biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu jums, jei jau eini pas higienista ir moki pinigelius, o dar ir paklausi, tai jie privalo paaiskinti.
O susirasti viska galima, bet juk tai tik teorija doh.gif , o is to nevisada iseina teisingai ismokt.
Kaip pvz. kam eiti i jogos pamokas, jei gali namie pats is paveiksleliu viska ismokti ir daryti g.gif ? tongue.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif gerai apsakyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 31, 23:24)
Suaugusiam žmogui nesunku ir pačiam susirasti informacijos ax.gif

Aš radau youtube.com svetainėje, bet vis tiek klausimų lieka. g.gif
Atsakyti
ateik pas mane,parodysiu ir paaiskinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 09 01, 11:38)

Tai man dabar tikpo trijų mėn pas higienistę. g.gif
Atsakyti

O kur tu dirbi? Esi burnos higieniste? ax.gif
Atsakyti
As taip pat lekt siandien zadu uzsirasyt pas dantista. Zinau kad reikia ir net labai profesionalia higiena pradzioj pasidaryt, bet iskrito plompa savaitgali is priekinio danties, tai nezinau kaip dabar bus, kiek laiko man reiks uzsiciaupus vaiksciot doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Va, radau paaiškinimą čia

Bet kai aš taip valausi, pradeda dantenos kraujuoti. verysad.gif O gal taip ir turi būti, ką aš žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 rugsėjo 2008 - 13:48
Teisingai valant ir esant sveikoms dantenoms, neturi kraujuoti smile.gif Jei kraujuoja,gali buti,kad yra dantenu uzdegimas.
Atsakyti