Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Linetė @ 2008 05 28, 15:01)
Mano dantukams manau irgi jau reiktų higienos, nes breketai savo duoda, dantukai ne tokie gražūs ir balti jau. Tik patarkit kur profesionaliai atlieka burnos higieną Kaune, nes pernai dariausi sumokėjau 150 lt, bet jau taip iškankino kad siaubas, pas mane labai jautrūs dantų kakleliai ar kaip ten ir siaubas kai juos liečia tuo ultragarsu toks jausmas, kad nervas koks liečiamas būtų nors dėk į kelnias. Galvoju gal man ne taip darė, gal įmanoma kažkaip švelniau ar kitokiu būdu, kad ne taip skaudėtų, taigi patarkit ką nors gero Kaune  ax.gif Gal kas einat higieną darytis ir jums ten visai patinka  g.gif

Sveikute! Patarti kur pas ka eiti kaune, aisku as negaliu, tik del tu nemaloniu pojuciu higienos metu, paprasyk, kad kita karta nuskaumintu, ar bent pateptu lidokainu(del sito pavadinimo nesu tikra ar teisingai parasiau ax.gif ) ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 05 29, 08:52)
Sveikute! Patarti kur pas ka eiti kaune, aisku as negaliu, tik del tu nemaloniu pojuciu higienos metu, paprasyk, kad kita karta nuskaumintu, ar bent pateptu lidokainu(del sito pavadinimo nesu tikra ar teisingai parasiau  ax.gif ) ir viskas bus  thumbup.gif

Parašei teisingai. Man visada patepa lidokoinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 29, 13:02)
Parašei teisingai. Man visada patepa lidokoinu. 4u.gif

Aciu. Reikes atsiminti blush2.gif
Atsakyti
dariausi siandien higiena Dantyje, pavardes nepamenu higienistes, bet kiek zinau ji viena ten tera. na ir likau tikrai patenkinta - beveik visai neskaudejo, uztrukom apie 1 val ir 15 min. siaip gydytoja svelni, paaiskina ka daro ir ka jausiu, zodziu viskas thumbup.gif kainavo 143 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 05 29, 18:29)
dariausi siandien higiena Dantyje, pavardes nepamenu higienistes, bet kiek zinau ji viena ten tera. na ir likau tikrai patenkinta - beveik visai neskaudejo, uztrukom apie 1 val ir 15 min. siaip gydytoja svelni, paaiskina ka daro ir ka jausiu, zodziu viskas  thumbup.gif kainavo 143 Lt.

Džiugu, kad patiko. Kaip ir man. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 05 29, 21:26)
Džiugu, kad patiko. Kaip ir man.  mirksiukas.gif

Taip, reikia dazniau apsilanklyt, o dabar trauksiu ieskot skyluciu g.gif
beje, gal taip pat gali parekomenduoti is ju odontologe?
Atsakyti
Sveikos, pries keleta menesiu uzsirasiau pasidaryti higienini valyma, tiesiog sumanius, kad man jo reikia. Bet dabar pradejau galvoti ar jis man butinas, nes pries tai su gydytoju nesikonsultavau ir nezinau kokia tu mano akmenu bukle biggrin.gif siaip man 19 metu, turiu tik viena sutaisyta danti, o kiti sveiki. Kazkaip issigandau, kad sia procedura reikes kartoti kas puse metu, nes bijau skausmo ir ypac visu odontologu ir ju proceduru doh.gif Tad ar tikrai man si procedura reikalinga? Gal siek tiek luktelti?
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2008 07 10, 23:34)
Sveikos, pries keleta menesiu uzsirasiau pasidaryti higienini valyma, tiesiog sumanius, kad man jo reikia. Bet dabar pradejau galvoti ar jis man butinas, nes pries tai su gydytoju nesikonsultavau ir nezinau kokia tu mano akmenu bukle biggrin.gif siaip man 19 metu, turiu tik viena sutaisyta danti, o kiti sveiki. Kazkaip issigandau, kad sia procedura reikes kartoti kas puse metu, nes bijau skausmo ir ypac visu odontologu ir ju proceduru  doh.gif Tad ar tikrai man si procedura reikalinga? Gal siek tiek luktelti?

Profesionalia burnos higiena reikia daryti kas 6 men, o jei tu abejoji ar jis tau butinas, tai nueisi pas burnos higieniste ir ji apziurejus tavo dantuku bukle pasakys ar tau reikia sitos proceduros. o sitos proceduros nereikia bijoti, tai yra profilaktika, po jos buna labai malonu, dantukai labai slidus ir fainas jausmas burnos ertmeje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2008 07 11, 10:03)
Profesionalia burnos higiena reikia daryti kas 6 men, o jei tu abejoji ar jis tau butinas, tai nueisi pas burnos higieniste ir ji apziurejus tavo dantuku bukle pasakys ar tau reikia sitos proceduros. o sitos proceduros nereikia bijoti, tai yra profilaktika, po jos buna labai malonu, dantukai labai slidus ir fainas jausmas burnos ertmeje  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As siandien ka tik is odontologes, kuri man labai rekomendavo burnos higiena ir nusistebejo, kad as savo amziuje nezinau, kas tai yra smile.gif. Mane jau seniai kankina blogas burnos kvapas, turiu "tilta" ir kelias karuneles. Todel dantu sepetelio ir siulo nebeuztenka. Uzsirasiau pas higieniste, ne vien isvalyti burna, bet ir ismokti, kaip ja namuose taisyklingai priziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 07 15, 16:27)
As siandien ka tik is odontologes, kuri man labai rekomendavo burnos higiena ir nusistebejo, kad as savo amziuje nezinau, kas tai yra smile.gif.  Mane jau seniai kankina blogas burnos kvapas, turiu "tilta" ir kelias karuneles. Todel dantu sepetelio ir siulo nebeuztenka. Uzsirasiau pas higieniste, ne vien isvalyti burna, bet ir ismokti, kaip ja namuose taisyklingai priziureti smile.gif

Na aš kelis kartus buvau pas higienistę, bet po šiai dienai nemoku taisyklingai burną prižiūrėti. Kai apie tai užsimenu higienistei- ji nusistebi, kad galiu nemokėti, bet nepaaiškina. O firmos vadovas kimba prie higienos- tai dab ar, kai tenka pas vadovą lankytis, pirmiausia varau pas higienistę, tada pas jį... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 15 liepos 2008 - 15:31
QUOTE(Florestina @ 2008 07 15, 16:31)
Na aš kelis kartus buvau pas higienistę, bet po šiai dienai nemoku taisyklingai burną prižiūrėti. Kai apie tai užsimenu higienistei- ji nusistebi, kad galiu nemokėti, bet nepaaiškina. O firmos vadovas kimba prie higienos- tai dab ar, kai tenka pas vadovą lankytis, pirmiausia varau pas higienistę, tada pas jį... g.gif

xexe, siulyciau keisti higieniste arba apsilankyti pas odontologa kad tai paaiskintu:)
juk higienisto darbas yra ne tik isvalyti akmenis ir apnasas, bet ir ismokyti pacienta taisyklingai priziureti dantukus mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti