Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

kaip suprast susilnejo dantys?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 06 18, 11:01)
kaip suprast susilnejo dantys?

na kajp trupet pradejo blink.gif ,ir seip va priekinis itruko g.gif ,na tokie lyg suplonejo ...nu nemoku paaiskyt gal unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mane akmenuku nera, tai ar verta pas higienista eiti? Ar valymo procedura nors kiek kenkia dantims?
Atsakyti
MEDUZKA-tau turbut dantukai trupa del kalcio trukumo...gi 2.gif isvalgo.
riekia 1500/parai wink.gif (as irgi negeriu doh.gif )

o dantim nekenkia-atvirksciai gerai smile.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
turbut...........o as visus gasdinu doh.gif
aciprasau wub.gif
Atsakyti
Smurka, o tau nesusidare toks ispudis, kad po valymo daug greiciau akmenys ant vidines dantu puses kauptis pradejo g.gif Nu nezinau, as irgi pries metus dariausi ta valyma, tai dabar baisu kas darosi ohmy.gif Pries tai kaskaip to nebuvo dry.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti, nes nezinau, per kiek laiko anksciau buvo susikaupe. Bet buvo jau baisu. As is pradziu net nesupratau, kad ten akmenys. Viena karta, kai pradejo kazkas trupeti, vos kelniu neprivariau is siaubo,pamaniau, kad prasidejo apatiniu dantu erozija prie pat saknu ir jie tuoj nutrupes ir nulaus visa danti ohmy.gif
Atsakyti
Mane tai tas valymas nuo blogo burnos kvapo isvadavo, nes smirdejau jau kaip Smurkos sunaus prancuze laugh.gif
As tokia neissilavinusi moteriske niekaip negalejau suprasti, ko man ta burna smirdedavo. Budavo ir skalauju, ir valau daznai, ir guma kramtau, o rezultatai doh.gif Kazkaip, matyt, pas prastus stomotologus pataikydavau, kad jie manes neapsviesdavo, apie tokia procedura. Tik Kanadoj, kai nuvykau profilaktiskai pasitikrinti dantis, nes nescia buvau, man gydytojas is kart "prirase" dantu valyma. Man truputi geda buvo, kad as "tokia didele", bet nezinojau apie tokias proceduras wub.gif
Atsakyti
QUOTE (sauluke @ 2004 06 18, 07:15)
"[color=red]gramdiklis"-tai lazeris,o burnos higiena rekomenduojama daryt kas pusmeti wink.gif

Tik pataisau- ne lazeris, o skaleris, kuris dirba ultragarso principu.
Nuo to, kad nusivalote akmenukus jie greiciau tikrai nepradeda kauptis, gal tik labiau demesi i tai atkreipiate.
Dar karta noriu patikinti, kad sita procedura yra labai veiksminga profilaktika del parodontozes ir gingivito. O ir estetinis rezultatas puikus, juk nuvalomi ne tik akmenukai, bet ir tamsios apnaseles. Tai ypatingai aktualu turetu butu rukancioms arba megstancioms stipria kava. wink.gif
Atsakyti
Tiesa sakant as bent jau po proceduros pasijutau tikrai geriau, o kainavo man ne tiek jau ir daug 40Lt, nors akmenu buvo ir labai daug blush-anim-cl.gif.
Atsakyti
QUOTE (drieziuke @ 2004 06 24, 10:55)
Tiesa sakant as bent jau po proceduros pasijutau tikrai geriau, o kainavo man ne tiek jau ir daug 40Lt, nors akmenu buvo ir labai daug blush-anim-cl.gif.

ohmy.gif O kur cia tai pigiai daro? Itariu, net iskaiciavus kelione i Kauna man pigiau atsieitu. Be to, su kaunietem galeciau susitikt rolleyes.gif Vienas suvis, du zuikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 06 19, 12:33)
Tik pataisau- ne lazeris, o skaleris, kuris dirba ultragarso principu.

CIA MAN DAUGIAU GEDA doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti