Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 09:53)
Imlantologijos centre, kaip as jau anksciau rasiau, man pirma karta dare burnos higiena tai as irgi mokejau 400lt, bet man per du kartus daer po 30min.

Už 400 Lt, tai higiena jau turbūt su aukso dulkėm, ne kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 04 07, 21:48)
Už 400 Lt, tai higiena jau turbūt su aukso dulkėm, ne kitaip g.gif

Su aukso dulkem ar ne, nezinau biggrin.gif bet manau, labai priklauso nuo klinikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 22:03)
Su aukso dulkem ar ne, nezinau  biggrin.gif  bet manau, labai priklauso nuo klinikos  g.gif

Aš vienoj iš brangesnių klinikų už visą burną mokėjau beveik 200 Lt, ir tai manau, kad jau brangu, o 400 Lt tai jau visiškas kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 04 07, 22:24)
Aš vienoj iš brangesnių klinikų už visą burną mokėjau beveik 200 Lt, ir tai manau, kad jau brangu, o 400 Lt tai jau visiškas kosmosas doh.gif

200lt man atrodo tai yra normali kaina dabar, Zalgirio klinikoje jei per registratura panasiai gali kainuoti. O implantologijos centras yra viena is brangiu kliniku. O kur tau dare?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 04 07, 16:43)
Ir nė kiek neskaudėjo, jokių nuskausminamųjų neprireikė.
Papildyta:

Pernai dariausi pirmą kartą, tad reikėjo per du kartus, o šįmet užteko vieno karto, bet vis tiek valandą užtruko. O dariausi Dantyje Vilniaus gatvėje - labai faina higienistė.

Ar gali higienistes varda ir numeriuka? ilgos eiles?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 08, 09:30)
Ar gali higienistes varda ir numeriuka? ilgos eiles?

Ten vienintelė higienistė Jankevičiūtė. Numeris bendras registratūros: 2660010. Eilių beveik nėra. ax.gif
Lauksim atsiliepimų! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 22:30)
200lt man atrodo tai yra normali kaina dabar, Zalgirio klinikoje jei per registratura panasiai gali kainuoti. O implantologijos centras yra viena is brangiu kliniku. O kur tau dare?

Man darė Universiteto/Domininkonų g. klinikoj. Ten nėra pigu, bet pvz. pažįstama higieną už 100 Lt pasidarė ir stebėjosi, kad labai brangiai mokėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 04 08, 18:37)
Ten vienintelė higienistė Jankevičiūtė. Numeris bendras registratūros: 2660010. Eilių beveik nėra. ax.gif
Lauksim atsiliepimų! mirksiukas.gif

Dekoju labai aciuks.gif o teko daugiau proceduru ten darytis, t.y. gydyt dantukus? Noreciau tuo paciu profilaktiskai pasitikrinti ir jei reikes gydyt.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 09, 09:47)
Dekoju labai  aciuks.gif o teko daugiau proceduru ten darytis, t.y. gydyt dantukus? Noreciau tuo paciu profilaktiskai pasitikrinti ir jei reikes gydyt.

Taip, viską ten darausi, tik reikės, turbūt, pas odontologę atskirai rašytis, nors ir pati higienistė turėtų pasakyti, jei kur kokia skylutė darytųsi. Man nesakė, bet neseniai viskas tvarkyta buvo. Tiesiog paklausk jos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Siandien as buvau pas higieniste smile.gif Biski jaudinausi pries procedura. Bet, zinokit, man patiko smile.gif labai net patiko. Na, biski buvo nemaloniu akimirku, bet siaip sedejau, t.y. gulejau uzsimerkus ir kaifavau hihihi.gif
O dantukai po proceduros pasviesejo, sublizgejo mirksiukas.gif , tokie lygus ir svarus kaip niekad thumbup.gif
Biski dabar jautrus, bet nieko smile.gif
Sumokejau 130Lt, dare apie pusvalandi gal truputi ilgiau, po to dar pamokino kaip teisingai valyti dantis su sepeteliu ir siulu thumbup.gif O as galvojau, kad moku valyti dantis blush2.gif , pasirodo, kad nelabai

Graziu sypsenu visiems victory.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2008 04 16, 23:53)
Sveikos smile.gif
Siandien as buvau pas higieniste smile.gif Biski jaudinausi pries procedura. Bet, zinokit, man patiko smile.gif labai net patiko. Na, biski buvo nemaloniu akimirku, bet siaip sedejau, t.y. gulejau uzsimerkus ir kaifavau  hihihi.gif
O dantukai po proceduros pasviesejo, sublizgejo  mirksiukas.gif , tokie lygus ir svarus kaip niekad  thumbup.gif
Biski dabar jautrus, bet nieko  smile.gif
Sumokejau 130Lt, dare apie pusvalandi gal truputi ilgiau, po to dar pamokino kaip teisingai valyti dantis su sepeteliu ir siulu  thumbup.gif  O as galvojau, kad moku valyti dantis  blush2.gif , pasirodo, kad nelabai

Graziu sypsenu visiems victory.gif

O kur darei, jei ne paslaptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 04 17, 15:30)
O kur darei, jei ne paslaptis unsure.gif

Ne paslaptis smile.gif

Ovidenta , Savanoriu 4, Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasele: 17 balandžio 2008 - 15:51